Drogba'yı Oyundan Alıp, Ceyhun'u Oyuna Sokan Zeki Adam

Bende aynı fikirdeyim zaten abi, bu sene 2.liği alsın yeter, bide Türkiye Kupası'nı alırsa eh işte idare etti deriz. Ki geçen sene bu hafta 2 puan daha az almışız, hani pek bir fark yok bakıldığında. İnsanın zoruna giden, 8 puandan 4'e kadar düşmüşken artık oradan vermemeliydi bunu. Adamlar sahamıza gelecek, bjk'ye gidecekti. Bu sene 2.liği alsın artık bari bunu vermesin.

Ama gelecek sezon başından itibaren tek bir eyyam dahi görmekte istemiyorum yani. Şu saçma sapan yerlilere kapıyı gösterecek. İşte Burak falanca iyi golcü de, Selçuk şöyle iyi adam da falan fişman, bunları yine duyarsak ve takım yine bu heriflerin üzerine inşa edilirse Terim'e söylediklerimin 5 katını söylerim. :)

uzun lafin kisasi yeni sezon yapilanmasini beceremedigi an baltalari cikartirim bora´cim..yeni sezonda balayi biter hayatin gercekleri baslar..:)

Bana kimse bu durumu izah edemez hiçbir mantıklı açıklaması yok başka topictede söyledim benim için mancini bitti bugün. İsterse Chelsea maçında turu geçelim istersek şampiyon olalım. Bir de açıklama yapmış şampiyon olamayız diye ulan tabi olamayız neden acaba ? . Herşeyi geçtim önünde fener örneği var kaç maçı bala son dakikada aldı sen hangi akıl ve mantıkla Drogbayı çıkartıp Ceyhunu sokarsın ya. Nedir amacın söyle bilelim birader seninle uğraşacak vaktimiz yok.

Drogba ne yaptı diyenler Selçuk ne yaptı maç boyu SIFIR - Burak ne yaptı gol kaçırmaktan ve kaybetmekten başka ? Uzun top için mi aldın çıkar sabriyi yada selçuğu nedir yani.

Yazıklar olsun sana olan güvenim bitti benim. Bir an önce kovulman dileğiyle. Bu kadar lakayıtlık olmaz ya.

Öyle saça böyle tarak, saçma sapan bi ligde saçma sapann değişiklikler olur ben Mancini yerinde olsam sıkılırdım burda çalışmaktan

Drogba gibi maçın en iyisi ve her an birşey yapabilecek kapasitede bir oyuncuyu gol atmamız gereken bir dakkada oyundan alıp Ceyhun kazmasını alan bir adam artniyetlidir aklımada başka birşey gelmiyor derdi sadece kovulup tazminat almak değilse ne olayım.

2ec659377e32c3d4_620x350.jpg

bu hareketten sonra dropba hiçbir lig maçını iplemez, burak umut kazmalarından başka hücumcumuz olmadığını da düşünürsek 3.lük hayırlı olsun

Çeptalk

Öyle saça böyle tarak, saçma sapan bi ligde saçma sapann değişiklikler olur ben Mancini yerinde olsam sıkılırdım burda çalışmaktan

Mantığa bak çalışmasın o zaman babasının hayrına mı çalışıyor saçma sapan işler yapması için mi milyon avrolar veriyoruz

Bu durumun bir izahı yok malesef. Mancini hiçkimseye anlatamaz bu değişikliği. Zaten Chelsea maçında elenirsek büyük ihtimal krize gireceğiz yeniden.

Musleray çıkartıp yerine Ceyhun u koysa gene daha mantıklı bi iş olurdu

Musleray çıkartıp yerine Ceyhun u koysa gene daha mantıklı bi iş olurdu

Takima güvenmediği için normal. Takima guvenmemesi de normal. 88de ofansif bi değişiklik sonucunda 1-0 yenilmiş olsa idik "Mancini 1 puani kaybetti" denecekti. Pas.

N5

Talha yaptığın yorum anlamsız. Galatasaray 1 puan için mi savaşıyor ? Bu saatten sonra ha berabere kalmışız ha yenilmişiz. 1 Puan aldı diye alkışlayalım o zaman.

Talihsiz bir durumdu.

yenemiyorsan yenilmiyeceksin düsüncesinde mancini, malesef deplasmanda bu düsünce normal görünmeye basladi mancini tarafindan. mancinin hedefi heralde en kötü ihtimal ikinci olalim CL gidelim, risk alip da bir puandan da olmayalim diyor, yani lafin kisasi mancini sampiyonlugu silmis kafasindan

Geri
Üst Alt