Drogba'yı Oyundan Alıp, Ceyhun'u Oyuna Sokan Zeki Adam

nasil ne yapti lan iki golluk pas atti atamiyorsa prens burak onun sucumu

Burak o kafa golu atsaydi...

* LG G2 Tapatalk *

Burak o kafa golu atsaydi...

* LG G2 Tapatalk *

Genede Burak hakkındaki görüşlerimiz değişmeyecekti. Şu an ligin en çok gol atanlarından ama bu onu inanılmaz kötü bir oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Tek mantıklı açıklaması: Mancini Drogba'yı oyundan alıp hırs yaptırmak istiyor Chealsea maçı için.İşte Chelsea maçında oynayınca Drogba dünkü olaydan dolayı daha hırslı olmasını düşündü galiba Mancini

Hiç bir mantığı olmayan, en hafif tabirle ahmakça bir hamleydi. Şu değişikliği gördükten sonra Chelsea'yi elesek bile Mancini'ye olan güvenim sıfırlanmıştır.

Tek mantıklı açıklaması: Mancini Drogba'yı oyundan alıp hırs yaptırmak istiyor Chealsea maçı için.İşte Chelsea maçında oynayınca Drogba dünkü olaydan dolayı daha hırslı olmasını düşündü galiba Mancini

Drogba zaten kaç aydır o maçı bekliyor. Neyin hırsını yaptıracak.

Talha yaptığın yorum anlamsız. Galatasaray 1 puan için mi savaşıyor ? Bu saatten sonra ha berabere kalmışız ha yenilmişiz. 1 Puan aldı diye alkışlayalım o zaman.

Yanlış. Galatasaray'ın 1 puan için savaştığına dair en ufak bir ipucu da yok mesajımda.

beynini aldırıp gelmiş olmalı. başka bir açıklama getiremiyorum yaptıklarına. yada kendini kovdurtup tazminat alma peşinde.

Ceyhun desene olum orda hoca gole ihtiyacımız var neyin kafasını yaşıyorsun

Galatasaray'ın kaliteli kadrosuna az biraz kaliteli forvet koy rahat 30 atar veya attıtır.

Burak sıradan bir anadolu takımında 3-5 gol atar. Trabzon'da çok gol atmasının sebebi takımın kaliteli olmasından. Geçen senede bu kadar pozisyona giriyordu ama en azından bu kadar kaçırmıyordu.

ne yapara yapsın savunan liseli ergenler yok mu?

sabriyi sol bek oynattığında bile savundular ya la...

Çok korkak ya Galatasaray'a yakışmıyor.

Mancini'ye zamanında yerli Aykut demiştim. Şimdi değiştiriyorum; Aykut'un bir kaç level üstü daha doğru tanımlama olur.

bu takıma vizyon ve taktik bilgisi aşılayacak diyenler vardı,bekliyoruz bakalım ne zaman olacak o aşı

Tek açıklaması var; " Şu maçıda kaybedersek beni şutlarlar, cukkamı alır giderim bende" ...

Olumlu düşünemiyorum ne yapayım. Drogba'nın ne yaptığına attığı gol anlamında bakmamak lazım, orada durması bile rakip defansın daha geride durmasına zorluyor.

Orada o tür oyuncu olmazsa BAM lı dönemi hatırlayın, adamların stoperleri bile elini kolunu sallaya sallaya gelip gol arıyordu.

Ortasaha zaten sizlere ömür olduğu için adamlar top yekün gelirdi.

Ama sen Drogba'yı dışarı alıp Ceyhun'u oyuna alırsan bu şu anlama gelir daha mantıklı düşünürsek;" Kazanacağımıza inanmıyorum, bari maçı kaybetmeyelim en azından"

Drogba'nın performansından memnun değildir.Tepki amaçlı çıkarttığını düşünüyorum.Ama çok saçma ve Mancini'ye yakışmayan bir değişiklikti ne deseniz haklısınız.

Geri
Üst Alt