- 21 Ocak 2010
- 72.601
- 51.059
- 5.003
Sözleşmesi fesih edilen dubois sezon sonuna kadar Galatasaray’da devam edecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamdan habersiz fesh ettiğimize göre tüm parasını verecez. Ee bekte yok. Yeni bekle anlaşıp yapıldıysa ok, ama değilse büyük salaklık...
sevgili enis ,Bu kadar rezilliği ve *saçmalığı bi yaza sığdırdı adamlar valla helal olsun. Önce adanaya götürüp 1 gün sorna feshedip adamı geri istanbula yolladılar
10 milyondan 4 milyona düştü güncelleme yapalımtransfer tahtaları kapalı 10 milyona ihtiyaçları var başkanları bile açılmayacak dedi
açılacak bu aradaBu adamın futbolu bırakacak hale gelmesi çok enteresan bu yaşında. Geldiği CV itibariyle 4-5 yıl bek aramayız diyorduk halbuki.sevgili enis ,
nacizane dusuncem, *sacmalik gecen sezonun devre arasindan basladi bugune gelindi . ha, arada su da var ,ki hic de tasvip etmedigim ;
bu oyuncuyu madem bu sekil bosa cikaracaksin, ne diye yaz kampinda oynattin, bosa yer kaplattin ? kendi degerin,potansiyelin olan ali turalp veya bir baska altyapi yetenegi de gayet oynatabilirlerdi kamp donemi. o sira illa lig seviyesi tecrubesi olan bir oyuncu da bakardin/yabanci liglerden . birde isin ali turalp ozelinde anlam veremedigim tarafi , gecen sezon ligin en kritik haftalarin dan birinde, sivas gibi cok zorlu bir deplasman da kendisini ilk 11 cikaracak kadar *guvendiysen , akabindeki surecler de en azindan yedekte olsa sure vermeliydin, o da olmadi , yaz kampinda ustunde durmaliydin. o da olmadi sezona kendisi ile girmeliydin - *gondermeyi *netlestirdigin *dubois ile degil .
nerden baksan elde kalir bir durum .
velhasil , kamp donemi baslarin dan beri suregelen ''plansizlik dolayli'' genel surec - beni sasirtmadi . keza, zaha sureci de fazla amatorce oldugu da bariz yonetim ve hoca hatasi .
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund
saygi ve selamlar .
kesinlikle sevgili onur. bizim ozelimiz de en sasirdigim konular arasindadir - bu oyuncunun bu denli keskin dususu...Bu adamın futbolu bırakacak hale gelmesi çok enteresan bu yaşında. Geldiği CV itibariyle 4-5 yıl bek aramayız diyorduk halbuki.
Bu konuyu bizden bağımsız görüyorum, Oliveira da Dubua da kendi tercihleriyle bu hale geldiler. Futbol oynamaya niyeti olmayan adam özel hayatına da dikkat etmez, antrenmanda doğru düzgün çalışma da yapmaz, extra yapması gereken çalışmaları ise hiç yapmaz. Ondan sonra sonuç bu.kesinlikle sevgili onur. bizim ozelimiz de en sasirdigim konular arasindadir - bu oyuncunun bu denli keskin dususu...
saha disi yasantisi ile alakali midir, bilemiyorum .
diger yandan, lyon da ciktigi peak donemini bilenler icin beklenti olmasi dogaldi , kalldi ki fransa milliye cikmis bir deger den bahsediyoruz . lige vs uyum, fizigine onem vermeme, ozel yasam ,artik hangisiyse . . .surecin kendisine dair bu duruma gelecegi, oyuncuyu taniyanlara da sasirtici olsa gerek .
bu bolge de ali turalp'e sans verilmemesi de ayri bir durum.
jelert ile birbirlerine alternatif olurlar, iyi olan saha da yer alsin.
$ verildi diye garanti oynamalidir bakisina uzagim. iyi olan formda olan *oynar.
tum bunlar da goreceli elbette .
saygi ve selamlar.
sergio'yu iyi hatirlattin . ilk sezon performansiyla *one cikan dislilerden di.kanimca. < kendisi hoca insiyatifli *hibrid baglamda > lucas'in yanina cekilmesi ile cl olmayan sezonda sonlara kadar bizi iyi idare etti. sonraki sezon keskin dusus konusu enine boyuna tartisilacak bir gidisatti . nedenler,sonuclar babinda .Bu konuyu bizden bağımsız görüyorum, Oliveira da Dubua da kendi tercihleriyle bu hale geldiler. Futbol oynamaya niyeti olmayan adam özel hayatına da dikkat etmez, antrenmanda doğru düzgün çalışma da yapmaz, extra yapması gereken çalışmaları ise hiç yapmaz. Ondan sonra sonuç bu.