Dünya Beşiktaş'ı konuşacak

Cevap: Dünya Beşiktaş'ı konuşacak

Hangi kafadasın çok merak ediyorum.ALLAH bilir liseli ergensindir.

Bende bir şey var sandım hazırlık maçıymış. :ays:

Hazirlik mac'i oynanacaksa oynanir. Bu konuyu nasil 13 sayfa uzalttiniz, araya FB'liler bile atladi, anlamak mumkun degil.

Voltaire

Uzun bir tartışma her iki tarafında haksız olduğunun delilidir.

Tav tav atiyorsun.

Schalkede hicbir futbolcu primler dahil 3,7 milyon euro net para kazanamaz. Buna Raul bile dahil.

Emin ol kombineler haric gelir düzeyi Besiktasin yarisi kadardir özellikle yayin gelirlerine baktigimizda.

Schalkenin öyle 5-10 milyon taraftarida yoktur.

Burdaki mac izleme kültürüde türkiyeden cok farklidir.

Insanlar eglenmeye bira icmeye stada gider sonuc önemsenmez pek.

Küme oynasalar bile o stad full ceker.

Bu konuda haklısın ve bundan ötürüde ekonomik durumları bizlerden çok daha iyi.

Dünyanın en iyi beş liginden biri olan Bundesliga' nın yayın gelirleri bizden düşük diyorsun. :D

Ne Schalke' nin taraftar sayısından bahsettim, nede Almanlar' ın maç kültüründen. Sırf yazmış olmak için tav tav yazıyorsun.

Yazından anladığım kadarıyla Almanya' da yaşıyorsun ve sendeki hakim olan görüşte Almanya' da yaşayan birinden kimse daha iyi Bundesliga' yı bilemez. Yada dediğin gibi sadece tav tav atıyorsun.

Sonuç : Schalke' nin ekonomik yapısı ve gücü üç büyüklerden daha üst seviyededir.

Soru) Tav atmak : Yüksek perdeden konuşup kendini olduğundan büyük göstermek, böbürlenmek, övünmek.

1-) Bu deyimi "tav tav atmak" haline nasıl getirdin?

2-) Bir önceki yazdığım yorum ile kullandığın deyimin anlam olarak ilişkisini nasıl bir ruh halinde kurdun?

Adamın biri cıkmıs Alex ile Hagi'yi kıyaslamaya sokmus , üstüne neredeyse Hagi Alex'in yanında topcu bile değil diyecek kadar belkide uzatmıs mevzuyu , yarın gelicek belki de devam edicek kaldığı yerden. Nerden alıyor bu aklı bu adam inanılır gibi değil. Hagi topu aldığında ayağına ağzın açık izlerdin , çalımlara başladı mı ip gibi dizerdi herkezi sıraya, atmadığı tür fantastik gol kalmadı , Alex'in forvetin yanında durup gol atmaktan başka yaptığı nedir ? Alex'in bir forvet oyuncusundan farkı nedir? Bir forvet olarakta 0.5 gibi normal bir gol ortalamasıyla da oynuyor iste. Bırakın artık su Hagi&Alex kıyasını , Hagi bambaşka bir adamdır, Hagi Dünya Futboluna ismini kazımış bir markadır. Bu kıyaslama da oldukca zavallıcadır.

Adamın biri cıkmıs Alex ile Hagi'yi kıyaslamaya sokmus , üstüne neredeyse Hagi Alex'in yanında topcu bile değil diyecek kadar belkide uzatmıs mevzuyu , yarın gelicek belki de devam edicek kaldığı yerden. Nerden alıyor bu aklı bu adam inanılır gibi değil. Hagi topu aldığında ayağına ağzın açık izlerdin , çalımlara başladı mı ip gibi dizerdi herkezi sıraya, atmadığı tür fantastik gol kalmadı , Alex'in forvetin yanında durup gol atmaktan başka yaptığı nedir ? Alex'in bir forvet oyuncusundan farkı nedir? Bir forvet olarakta 0.5 gibi normal bir gol ortalamasıyla da oynuyor iste. Bırakın artık su Hagi&Alex kıyasını , Hagi bambaşka bir adamdır, Hagi Dünya Futboluna ismini kazımış bir markadır. Bu kıyaslama da oldukca zavallıcadır.

Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler.

Hagi'nin olmadığı yerde de Alex gibiler Commandante ilan edilir.

Çakma ''El Commandante'' fetişizmi Fenerlilerin bir numaralı rahatsızlığı.

O yüzden fazla takılmamak lazım :) Amma velâkin bu tarz yorum ve düşünceler profesyonel yardım alınması gerektiğinin açık kanıtıdır.

Dünya'nın herhangi bir yerinde böyle kelam edersen, deli gömleğini giyer, huniyi takar doğru istiharate çekilirsin :)

Bu bizim forum tayyibin acilim yasasina benzedi he.

Aba altindan sopa gosterir gibi sacmalamis orda alex-Hagi muhabbetini.

Galatasaray forumunda diger iki takim uyeleri tartisyor kendi takimlarini,arada bizede laf sokan oluyor.Goren yokmu?

Ben kendime ceza veriyorum girmiyorum daha bu konuya :D

Dunya besiktasi konusuyo siz hagi-alex konusuyosunuz :) isin sakasi konu amacindan sapiyo..

kaynak vatan sa kesin yalandır. her iddasınada girerim.

Elini vicdanına koyar insan biraz.

Hagi'nin atmadığı fantastik gol kalmadı. - Alex'in golleri pek bi sıradan ?

Burada Alex'in yaptığı sıradan işler ve bazı sıradan goller var : https://www.youtube.com/watch?v=7wT7PaW2HME

Alex'in forvetin yanında durup gol atmaktan başka yaptığı nedir ? Alex'in bir forvet oyuncusundan farkı nedir? Bir forvet olarakta 0.5 gibi normal bir gol ortalamasıyla da oynuyor iste

Kardeşim Alex forvetin yanında durup atmıyor golleri, izlememişsin belli ama anlatan da yanlış anlatmış, adam golleri yaratıyor. Hemen Alex'in forvet oyuncusundan farkını açıklıyorum sıkı dur, muhtemelen bundan da haberin yok ama adam 128 asist yapmış Fenerbahçe'de, işte Alex'i forvet oyuncusundan ayıran fark. Yanii o 0,5 lik fark maç başına neredeyse 1 e yaklaşıyor asistlerle.

Birde Guiza, Kezman gibi adamların heba ettiği alda atlık asistleri vardır. Misal bir zamanın Hakan Şükür'ü olsa Alex'in pas atabileceği, o zaman bu istatistikler nereye giderdi ben düşünmek bile istemiyorum.

Bunlara ek olarak hakeme, rakibe tükürmez, küfretmez, kavga etmez, hır gür çıkarmaz ve en önemlisi taraftarına hırsız demez.

Geri
Üst Alt