Dünya Kupası Dönüşü ve Transfer Önerileriniz

Cengiz Ü, Rıdvan ve Çağlr kiralayalım opsiyonsuz

Sefer ve PVA ile yolları ayıralım

Yeter bu kadro bize, altyapıdan destek alırız

Kesin alınması gerekenler : Rıdvan, Yırtıcı Forvet
Kesin gitmesi gereken : Sefer

Dembele, Rıdvan duruma göre Müldür

Sizi bilmem ama bence net sekilde yedek 6 alinmali. Ne Mitso ne de Berkan o bolgeyi dolduramiyor.
Yedek 6
Yedek stoper
Ilk 11 icin sol bek
1 tane de sola Onyekuru tarzi Afrikali

Çağlar sezon sonu serbest. Kendisiyle şimdiden anlaşıp uygun bonservis bedeliyle ara transferde alınsa harika olur; olmadı sezon sonu free transfer. Maaşı biraz yüksek tutulsun varsın. Ki Nelsson seneye kalmaz gibi ayrıca...

İyi bir yerli forvet çok büyük rahatlık sağlardı ama önerebileceğim biri yok. Seferoviç gönderilebilirse sağlam bir yabancı forvet bekliyorum; biraz genç ve mümkünse bonservisiyle...

Bek olarak Onur'dan başka dikkat çeken birini hatırlamıyorum. Onu da KS dan almak zor, ciddi bonservis için yaşı geçkin, TS a gidecek gibi...Rıdvan için çekinserim, üçlü defans için çok uygun, dörtlüde zor...Aslında aklım Danimarkalı Victor Kristiansen de kaldı ama diğer mevkilere en az bir tane işe yarar yerli almak ve PVA u göndermek lazım bunun için...

Sizi bilmem ama bence net sekilde yedek 6 alinmali. Ne Mitso ne de Berkan o bolgeyi dolduramiyor.
Yedek 6
Yedek stoper
Ilk 11 icin sol bek
1 tane de sola Onyekuru tarzi Afrikali
agoume var interli,troyesa kiralık gitmis ama 3 maç oynamıs sadece.kiralık sözleşmesini feshederse gelebilir bize.20 yasında

Seferovic yerine genc ve iyi bir forvet alinabilirse cok iyi olur; onun disinda baska bir transfere gerek yok.
Sezon sonunda Rashica ve Icardi'nin bonservislerini alabilirsek yazinda transfere gerek yok bence. Pva'yi gobderebilirsek belki bir solbek transferi olabilir.

vina(kristiansen),dembele,cengiz ünder,osame sahraoui gündemde gibi.belki ronaldo sürprizi;)

Galatasaray'da Okan Buruk, 8+3 kuralında elini biraz daha güçlendirebilmek için 3 yerli oyuncu alınmasını istedi. İlk hedef Cengiz Ünder. Fizik gücü yüksek bir orta saha ve stoper de düşünülüyor. (Hürriyet / )

ortasaha da istiyomuş okan.eyüp aydın ve u 21 kuralında agoume iyi olur

Bu ne transfer obezligi? Eldeki kadro sezonu göturur. Transfere gerek yok

Anca ayrilan olursa transfer yapilmali

Seferovic ve PvA ikilisiyle yolları ayırmaya bakardım, yapabiliyorsak Moussa Dembele transferini Ocak ayında bitirmeye olmuyorsa yazın sözleşme imzalamaya bakardım. Moussa Dembele haricinde Kazımcan ile rekabete girebilecek bir sol bek alabilirsek ne güzel

Dembele, traore, depay, martial, ronaldo, ilkay, cengiz, ridvan, çağlar gelsin.

Geri
Üst Alt