- 18 Temmuz 2009
- 82.150
- 240.120
- 5.263
Dünya'nın bile en boktan dönemine denk geldik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam tersi bence, akıllı okumuş zenginlerin azınlıkta olduğu ve cahil diye nitelendirilen medeniyetten uzak kimseleri yöneteceği ve onların vereceği güç ile Dünya'yı değiştireceği bir döneme giriyoruz.işin kötü yanı eğitim ve medeniyet düzeyi yüksek ülkelerde çocuk yapma oranı düşüyor. yani cahillerin hakimiyetindeki bir geleceğe doğru yol alıyoruz gibi.
Buradan yetkililere sesleniyorum: "Mehmet'i öldürün"sex yasaklanmali
zenginler açısından olayı değerlendirmedim sadece medeni insan topluluklarının çekeceği sıkıntıyı söyledim, sonuçta zengin olmak için medeni ve kültürlü olmak şart değil zaten. demokrasinin yan etkileri ile birlikte bunun küçük bir simülasyonunu ülkemizde yaşadık ve sonucu hiç iyi olmadı. gelecek dünyasında ayaklar baş olabilir. zenginler tabiki yine başta olacak kapitalist düzen devam ettikçe ama medeni ve kültürlü toplumlar çok sıkıntı çekecek azınlıkta kaldığı için.Tam tersi bence, akıllı okumuş zenginlerin azınlıkta olduğu ve cahil diye nitelendirilen medeniyetten uzak kimseleri yöneteceği ve onların vereceği güç ile Dünya'yı değiştireceği bir döneme giriyoruz.