Habib Aslan
10 Numara!
- 10 Mayıs 2012
- 12.299
- 258
- 958
Yakin zamanda yusuflama yasanmis olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim bir arkadaşım var. Yanında bir arkadaşını bıçaklamışlardı. Adam maalesef öldü. Odur budur şimdi insanlardan korkar hale geldi arkadaşım. Bana bile bazen tereddütle yaklaşıyor, acaba bir şey yapar mı diye. Odasından çıkmaya bile korkuyor. Sonuç, Allah kimsenin başına böyle şeyler getirmesin. Ama seninkisi kalıcı değil, geçici hasar bence. Zamanla unutursun.
bende oturduğum yerden kalktığım an başım dönüyor , gözüm kararıyor
Sürekli aynı saatlerde mi oluyor mesela bir kagida yaz sallanma olduğu zaman on gün sonra kagida bak saat araliklarina psikolojik sebeplerden kaynaklanmasi yuksek ihtimal uykusuzluk-stres bu ikisi tetikliyorsa belli olur kan testi yaptir bir uzmana görün mutlaka.
Bana da oluyor zaman zaman. Psikolojik birşey. Evde çok fazla oturuyor musun? Ne kadar çıkıp hava alıyorsun? Onla da alakalı olabiliyor.
Ya psikolojik çok etki var. Büyük iht. bu konuda bunun etkisinden.
Beni yıllar önce 6-7 kişi kovalamıştı gece yarısı elleri bıçaklı. Araba ile falan kovalamışlardı akşam karanlığında dışarı çıkmaya korkar olmuştum (olay yaşandığı yer ile arasında yüzlerce kilometre olmasına rağmen)
Benim bir arkadaşım var. Yanında bir arkadaşını bıçaklamışlardı. Adam maalesef öldü. Odur budur şimdi insanlardan korkar hale geldi arkadaşım. Bana bile bazen tereddütle yaklaşıyor, acaba bir şey yapar mı diye. Odasından çıkmaya bile korkuyor. Sonuç, Allah kimsenin başına böyle şeyler getirmesin. Ama seninkisi kalıcı değil, geçici hasar bence. Zamanla unutursun.
bu bende de var baya
Yok be kardeşim böyle durumlar bende olmadı.Yani korkulacak bişey olmadı kesinlikle.Aniden böyle hissetmeye başladım.
valla doktora falan gitmedim ama yavaş yavaş endişelendirmeye başladı 2 aydır falan var geçmedi
çok fazla ekrana bakınca oluyor gibime geliyo
Son 1 aydır böyle birşey yaşıyorum.Korkmuyor değilim açıkcası.Özellikle koltukta otururken oluyor.Sanki deprem olıyormuş gibi hissediyorum ama avizeye filan bakınca bir halt yok.Son depremi de yaşadım.Psikolojik bişey mi acaba.?Yaşayan varmı böyle şeyler forumda.? İnternette baktımda bayabi şikayet eden var.Askere de gidecem bi sorun çıkmasın sonra.
Not: Dalgaya almasak sevinirim arkadaşlar.İnanın insan kendini deli gibi hissediyor.