Durduğun Yerde Sallanma Hissi

Lan oğlum yazacaktım bende de uykuya daldığımda zıplama oluyor diye o anda bu gifi gördüm tutamadım lan kendimi ama konuya feci oturdu ya :D

Benim bir arkadaşım var. Yanında bir arkadaşını bıçaklamışlardı. Adam maalesef öldü. Odur budur şimdi insanlardan korkar hale geldi arkadaşım. Bana bile bazen tereddütle yaklaşıyor, acaba bir şey yapar mı diye. Odasından çıkmaya bile korkuyor. Sonuç, Allah kimsenin başına böyle şeyler getirmesin. Ama seninkisi kalıcı değil, geçici hasar bence. Zamanla unutursun.

Sürekli aynı saatlerde mi oluyor mesela bir kagida yaz sallanma olduğu zaman on gün sonra kagida bak saat araliklarina psikolojik sebeplerden kaynaklanmasi yuksek ihtimal uykusuzluk-stres bu ikisi tetikliyorsa belli olur kan testi yaptir bir uzmana görün mutlaka.

Benim bir arkadaşım var. Yanında bir arkadaşını bıçaklamışlardı. Adam maalesef öldü. Odur budur şimdi insanlardan korkar hale geldi arkadaşım. Bana bile bazen tereddütle yaklaşıyor, acaba bir şey yapar mı diye. Odasından çıkmaya bile korkuyor. Sonuç, Allah kimsenin başına böyle şeyler getirmesin. Ama seninkisi kalıcı değil, geçici hasar bence. Zamanla unutursun.

Ya psikolojik çok etki var. Büyük iht. bu konuda bunun etkisinden.

Beni yıllar önce 6-7 kişi kovalamıştı gece yarısı elleri bıçaklı. Araba ile falan kovalamışlardı akşam karanlığında dışarı çıkmaya korkar olmuştum (olay yaşandığı yer ile arasında yüzlerce kilometre olmasına rağmen)

Sürekli aynı saatlerde mi oluyor mesela bir kagida yaz sallanma olduğu zaman on gün sonra kagida bak saat araliklarina psikolojik sebeplerden kaynaklanmasi yuksek ihtimal uykusuzluk-stres bu ikisi tetikliyorsa belli olur kan testi yaptir bir uzmana görün mutlaka.

İşi bıraktığımdan geç yatıp geç kalkıyorum.Akşamları oluyor genellikle.

Bana da oluyor zaman zaman. Psikolojik birşey. Evde çok fazla oturuyor musun? Ne kadar çıkıp hava alıyorsun? Onla da alakalı olabiliyor.

Ya psikolojik çok etki var. Büyük iht. bu konuda bunun etkisinden.

Beni yıllar önce 6-7 kişi kovalamıştı gece yarısı elleri bıçaklı. Araba ile falan kovalamışlardı akşam karanlığında dışarı çıkmaya korkar olmuştum (olay yaşandığı yer ile arasında yüzlerce kilometre olmasına rağmen)

Aynen. Psikolojik etkisi çok oluyor. Ve bu ancak zamanla geçiyor. Başka türlü ilacı falan yok bu gibi durumların bence.

Yok be kardeşim böyle durumlar bende olmadı.Yani korkulacak bişey olmadı kesinlikle.Aniden böyle hissetmeye başladım.

Yok be kardeşim böyle durumlar bende olmadı.Yani korkulacak bişey olmadı kesinlikle.Aniden böyle hissetmeye başladım.

Tamam işte abi. Herkesin farklı fobisi olabilir. Senin de belli ki depreme karşı fobin var. Depremlerden sonra bende de oluyor bu. Ama fazla sürmüyor. En fazla 1 hafta, sonra unutuyorum yavaş yavaş.

önce kbbye git iç kulaktaki kristalara baksınlar

bişi çıkmazsa nöroloji ordan da bişi çıkmazsa psikiyatri..

ordan da bişi çıkmazsa vurdurursun geçer.

Bana da oluyor deprem sonrası çok duydum bu durumu psikolojik sanırım

Son 1 aydır böyle birşey yaşıyorum.Korkmuyor değilim açıkcası.Özellikle koltukta otururken oluyor.Sanki deprem olıyormuş gibi hissediyorum ama avizeye filan bakınca bir halt yok.Son depremi de yaşadım.Psikolojik bişey mi acaba.?Yaşayan varmı böyle şeyler forumda.? İnternette baktımda bayabi şikayet eden var.Askere de gidecem bi sorun çıkmasın sonra.

Not: Dalgaya almasak sevinirim arkadaşlar.İnanın insan kendini deli gibi hissediyor.

Halit öncelikle geçmiş olsun. Merak ettim bende bakayım dedim, vertigo veya iç kulakla ilgili olabilir deniliyor çoğunlukla tabi psikolojik değilse,sen de bakmışsındır mutlaka.Ama psikolojikse askerlik sıkıntı olabilir gittiğin yere göre diye düşünüyorum,doktora görünmekte fayda var

Fazla değil 2-3 dk önce yaşadığım his. PC başındaydım. Tavana baktım. Ardından foruma girdim bu başlığı gördüm.

Benim de yaklaşık 1 aydır bu durum var. Ama ben malum Çanakkale'de şiddetli bir deprem yaşadık ona yordum hep. Artçılar falan dedim.

Geri
Üst Alt