- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 578
Arkadaslar benimde korkum Sinava 1 gun once yada Uzun yolculukta Tuvalet korkusu yasiyorum hele o ortamda tuvalet yoksa kendimi tutamiyorum icimde tuvalet korkusu oluyor şehir otobuslerine binemiyorum cunku tuvalet olmadigi icin stres yasiyorum.bu stres bir tek bende var sanirim.
Endişe bozukluğu durumu var gibi... Bir başka adıyla anksiyete bozukluk(başka durumlarda da benzer korkular varsa olabilitesi yüksek) genelde takıntılı düşünce de eşlik eder bu duruma(veya tam tersi) Ama olayın gerçekleşmesin'den çok bu olayın sende yarattığı panik halinden korkuyorsan panik bozukluk durumu da olabilir... bu tür spesifik konularda ki korkuların çözümü gerçekten sandığınızdan çok daha kolay olabilir, kendi başına EFT ile çözebilirsin bu durumu ama önce iyi bir kitaptan tekniği iyice anlaman da fayda var, kendim yapmam dersen iyi bir hipno terapiste veya eft uygulayıcısı da hızlı çözüm bulabilir...
İnsanın eski eşi psikolog olunca ve dır dır dır her Allahın günü bunları anlatınca kulak dolgunluğu oluyor haliyle