Durduğun Yerde Sallanma Hissi

Arkadaslar benimde korkum Sinava 1 gun once yada Uzun yolculukta Tuvalet korkusu yasiyorum hele o ortamda tuvalet yoksa kendimi tutamiyorum icimde tuvalet korkusu oluyor şehir otobuslerine binemiyorum cunku tuvalet olmadigi icin stres yasiyorum.bu stres bir tek bende var sanirim.

Endişe bozukluğu durumu var gibi... Bir başka adıyla anksiyete bozukluk(başka durumlarda da benzer korkular varsa olabilitesi yüksek) genelde takıntılı düşünce de eşlik eder bu duruma(veya tam tersi) Ama olayın gerçekleşmesin'den çok bu olayın sende yarattığı panik halinden korkuyorsan panik bozukluk durumu da olabilir... bu tür spesifik konularda ki korkuların çözümü gerçekten sandığınızdan çok daha kolay olabilir, kendi başına EFT ile çözebilirsin bu durumu ama önce iyi bir kitaptan tekniği iyice anlaman da fayda var, kendim yapmam dersen iyi bir hipno terapiste veya eft uygulayıcısı da hızlı çözüm bulabilir...

İnsanın eski eşi psikolog olunca ve dır dır dır her Allahın günü bunları anlatınca kulak dolgunluğu oluyor haliyle :D

Deprem yaşamış ve depremden korkan kişilerin başına gelen çevremde sıkça duyduğum ve kendiminde bir dönem yaşadığı psikolojik vaka.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

99 depreminden sonra çok kişide var bu sorun. 4 ayaklı sağlam bir koltukta oturmak lazım. PC başında çoğunlukla tek ayaklı koltuklarda oturuluyor. Bunlar dengesiz, kıpırdayıp duruyor. Deprem hissi veriyor.

Ayrıca zırt pırt doktora gitmemek lazım. Bunun için doktora gidersen dayar bir ilaç, feleğini şaşırırsın.

Tamamen piskolojik. Lise çağlarında bende de vardı. Her gece yattığımda yatak sallanıyor gibi geliyordu.

1 ayda süre ile sarsıntı başladığı anda kafamı boşaltıp sallanmadığımı düşüne düşüne bir daha yaşamadım.

İlaç fln yazdırma.

Zamanla geçer sen kafana takma hatta unut...

BlueTapa

Geçmiş olsun tansiyon ile ilgili olabilirmi acaba bi hekime görün böyle şeyler ihmale gelmez..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yanında çarpıntı da oluyor mu? Nabzını da bir kontrol et hızlı mı atıyor.

Düzenli olarak bir tansiyonuna baktır...Dengesiz bir tansiyon bunlara sebep olabilir...

bende oturduğum yerden kalktığım an başım dönüyor , gözüm kararıyor

Hemen heen herkeste olan bir durum..Bende özellikle lise son ve üniversitede olurdu ve de stresin yoğun olduğu dönemlerde..Ani kalkışta tansiyon düşüyor hatta ben 10 sn. falan gözlerimin tamamen karardığını bilirim şu an o sorunum tamamen kalktı ortadan...

Aynısı bende oluyor sanki kalp atışım yatağı sallıyormuş gibi geliyor. Avizeye fln bakıyorum yok birşey. Pdikplojimiz bozuldu artık ama eskisi gibi çok olmuyor artık.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Endişe bozukluğu durumu var gibi... Bir başka adıyla anksiyete bozukluk(başka durumlarda da benzer korkular varsa olabilitesi yüksek) genelde takıntılı düşünce de eşlik eder bu duruma(veya tam tersi) Ama olayın gerçekleşmesin'den çok bu olayın sende yarattığı panik halinden korkuyorsan panik bozukluk durumu da olabilir... bu tür spesifik konularda ki korkuların çözümü gerçekten sandığınızdan çok daha kolay olabilir, kendi başına EFT ile çözebilirsin bu durumu ama önce iyi bir kitaptan tekniği iyice anlaman da fayda var, kendim yapmam dersen iyi bir hipno terapiste veya eft uygulayıcısı da hızlı çözüm bulabilir...

İnsanın eski eşi psikolog olunca ve dır dır dır her Allahın günü bunları anlatınca kulak dolgunluğu oluyor haliyle :D

Saol bilgi icin.

Arkadas butun forum sallaniyormusta haberimiz yokmus herkesin bir sallanti anisi var

İç kulaktan olma ihtimalinide yokla görevini tam yapmıyor olabilir

tapa

Geri
Üst Alt