Düren: "Sözleşme dondurmaya cevabımız hayır"

Reading halen bizim kardeş klübümüz mü?

eğer öyleyse Bruma'yı sezon sonuna kadar bedelsiz formaliteden kiralayalım ,bir nevi sözleşmesini dondurmua gibi bir şey olur ;)

Aynen abi dediğin güzel bir yontem.

Böyle okul çocuklarıyla bile mücadele etmenin yolları her zaman vardır :D

biz dany ve amrabatı yollarız o tamamda bu tff değişmez onu demek istedim her olayda zorluk çıkarmaya devam edecekler

Hepsi..... Gidecekler bakalım nereye kadar devam edecekler uefa şemsiyeyi açınca görürüm düreni, zeki müren de görecek nasıl olsa

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dondurma yok diye bir şey yok, Tabata ve Fink'in sözleşmeleri dondurulmuştu, Mete Düren yalan söylüyor utanmadan.

a dam bize iyilik yapmış farkında değilsiniz iyi niyetle mertçe gelmeyin bi katekülle düşünüp gelin diye mesaj veriyor siz adamın sıfatına sövüyorsunuz

Fink'in sözleşmesi donduruldu! - Spor Toto Süper Lig - Beşiktaş

Siyah Beyazlı yönetim, bugün UEFA Avrupa Ligi için UEFA'ya vereceği ilk liste öncesinde geçtiğimiz sezon transfer edilen Michael Fink'in sözleşmesini bir aylığına dondurdu. Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren de Michael Fink ile sözleşmenin dondurulduğunu doğruladı.

Demokraside çareler tükenmez. Yapılacak basit bir iş var. Avrupada herhangi bir takımla anlaşılır 6 aylığına kiraya gönderilir olur biter mete duren de babayı alır.

Düren: Galatasaray'i sampiyon yapmamak icin elimizden geleni yapiyoruz.

ulan gün gelecek hepinize koyacagiz.

şampiyonlar liginde keşke türkiyeyi temsil ediyor olsaydık tüm bunlar fransayı temsil etmemizden kaynaklanıyor.. insanlar kabullenemedi malesef.

Keşke şike yapsaydık. :D

Her isteğimiz yerine getirilir,yabancı sınırlaması kaldırılırdı.

Şike yapanın ödüllendirildiği bir ülkedeyiz.

Düren'in açıklamasını hayretler içinde okudum. Çok saçma konuşuyor. Sözleşme dondurmayı engelleseler bile. Yurt dışında bir kulüp ile (Reading olabilir) anlaşırız. 1 € bedel ile satıp, sezon sonu 2 € bedel ile geri alma opsiyonu koyarız. Yasal ve teknik olarak tamamen mümkün. Ayrıca Sporting'e ödememiz gereken sonraki satıştan pay hikayesini de ortadan kaldırmış oluruz. Bir taşla iki kuş yani.

Aziz isterse engellerler.

Allah hepinizin belasını versin şeref yoksunları.Türk futbolunu ne hallere soktunuz şike yandaşları.İnşallah tez zamanda defolup gidersiniz.Eminim Galatasaray şampiyon olmasın diye dua da ediyordur bu şeref yoksunu tff.

Reading halen bizim kardeş klübümüz mü?

eğer öyleyse Bruma'yı sezon sonuna kadar bedelsiz formaliteden kiralayalım ,bir nevi sözleşmesini dondurmua gibi bir şey olur ;)

Abi senin yazdığını okumadan neredeyse aynı fikiri konu olarak açtım. Kusura bakma. Aklın yolu bir ;)

Düren'in açıklamasını hayretler içinde okudum. Çok saçma konuşuyor. Sözleşme dondurmayı engelleseler bile. Yurt dışında bir kulüp ile (Reading olabilir) anlaşırız. 1 € bedel ile satıp, sezon sonu 2 € bedel ile geri alma opsiyonu koyarız. Yasal ve teknik olarak tamamen mümkün. Ayrıca Sporting'e ödememiz gereken sonraki satıştan pay hikayesini de ortadan kaldırmış oluruz. Bir taşla iki kuş yani.

Geri
Üst Alt