Düren: "Sözleşme dondurmaya cevabımız hayır"

Kimse bunu yüklememiş ben yükleyim bari :)

[attachment=6983:ImageUploadedByTapatalk1390333051.186313.jpg]

Ekli dosyalar

• ImageUploadedByTapatalk1390333051.186313.webp
    ImageUploadedByTapatalk1390333051.186313.webp
    37 KB · Görüntüleme: 152
bunların hayatı yalan dolna ve bizi engellemek üzerine kurulu :

Bunların çocukluğundan bir kesit :

"Öğretmen sınıftaki zeki fakat kıskanç öğrenciye : “Niçin arkadaşlarını çekemiyor, onların yaptıklarını bozup kavga ediyorsun?” diye sordu. Öğrenci, bir süre düşündükten sonra, “Çünkü onların beni geçmelerini istemiyorum” dedi. “En iyi ben olmalıyım. " Öğretmen, masasından kalktı, eline bir parça tebeşir aldı ve yere 15 cm. uzunluğunda bir çizgi çekti, kıskanç öğrenciye bakarak, “Bu çizgiyi nasıl kısaltırsın?” dedi. Öğrenci bir süre bu çizgiyi inceleyip içinde çizgiyi birçok parçaya bölmek de olan birkaç yanıt verdi. Öğretmen, yanıtları kabul etmedi ve yere ilkinden daha uzun bir çizgi çekti. “Şimdi birinci çizgi nasıl görünüyor?” diye sordu. Öğrenci utana sıkıla, “Daha kısa” diyerek başını öne eğdi. Öğretmen bu yanıt üzerine öğrencisine unutmaması gereken şu öğüdünü verdi: - Bilgini ve yeteneklerini artırarak kendi çizgini uzatman, rakibinin çizgisini bölmeye çalışmandan daha iyidir . ."

Sanıyorum açtığım konu buraya taşınmış. Mesajımı yazayım.

Çok saçma konuşuyor. Sözleşme dondurmayı engelleseler bile. Yurt dışında bir kulüp ile (Reading olabilir) anlaşırız. 1 € bedel ile satıp, sezon sonu 2 € bedel ile geri alma opsiyonu koyarız. Yasal ve teknik olarak tamamen mümkün. Ayrıca Sporting'e ödememiz gereken sonraki satıştan pay hikayesini de ortadan kaldırmış oluruz. Bir taşla iki kuş yani.

Açık açık söyleseler ki, "talimat geldi bu sene fener'i şampiyon yapacağız, elimizden bişey gelmiyor" deseler bu kadar kızmam.

Başka bir forumdan , güzel demiş;

Benim anlamadığım TFF nin bunu onaylaması halinde ne gibi zararlar ortaya çıkabilir ki ?

hadi Bruma istememiş olsa yada birinin çıkarlarına ters düşen durum olsa neyse ...

Bu kurum Türk futboluna hizmet etmek için orada , Türk futbolunda entrikalar çevirsin diye değil...

Fink'in sözleşmesi donduruldu! - Spor Toto Süper Lig - Beşiktaş

Beşiktaş Kulübü, Alman futbolcusu Michael Fink'in sözleşmesini 1 aylığınadondurdu. Beşiktaş'ın yeni sezon öncesinde kadrosundayeralan 12yabancıoyuncudan en az ikisi ile yollarınıayrıması bekleniyordu.

DoğanHaber Ajansı'nın servis ettiği habere göre; Siyah Beyazlıyönetim, bugün UEFA Avrupa Ligi için UEFA'ya vereceği ilk liste öncesinde geçtiğimiz sezon transfer edilen Michael Fink'in sözleşmesini bir aylığınadondurdu.

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren de Michael Fink ile sözleşmenin dondurulduğunu doğruladı.

Alman oyuncununönümüzdeki sezon Beşiktaş forması ile yola devam edipetmeyeceği bir ay sonraki görüşmede netleşecek. Fink'in yerine UEFA listesinde Delgado'nun adı yer alacak.

Öte yandan dün gecesaat 00:00'a kadar UEFA'ya oyuncu listesigöndermesi gereken Beşiktaş'ın ilk listede yaklaşık bir ay önce bonservis bedeli ödenmeden Almanya'nın Stuttgart takımından transfer edilen Hilbert'in de adı yer almadı.

Bu futbolcununsözleşmesi ile ilgili Almanya Futbol Federasyonu'ndan beklenen belgenin bu akşamsaatlerinde gelmesi ve Hilbert'in hazırlık kampında çok iyi bir performans gösterememesinin bu karardaetkisiolduğu öne sürülüyor.

Hadi yabancı sınırı koydunuz Türk futboluna anladık.Anladık da kendinize niye şeref sınırı koydunuz onu anlamadım

Bu arada az önce bahsettiğim forumda bir Fenerlinin " Galatasaray başlığına "yazdığı ;

Ne yapayım. Ben bu siteye üyeyim. Üyeliğim pahasına sığdırayım mı biraz...

Şu an sana içimden söylediğim şeyi bir bilsen. Fenerbahçe ile alakası olmayan bir konuda da Fenerbahçe laf atmasanız olmayacak.

FB sana ne yapmışsa anlaşılan açısını çekiyorsun.

Ulan bu durum yabancı kuralınıza bir zeval getirmez ki. Derdiniz ne sizin.

Ulan varya ana avrat sövesim var ama bekliyorum. Bu kadar da iş çığrından çıkmaz ki ? Çıkamaz yani çıkmamalı. Kime hizmet ettiklerini açıklasalar bu kadar koymaz.

Rte'yi arkalarına almışlar ötüyorlar hepinizin sonu gelecek yakında şikeci sevdalıları

Hajrovic de bu sene Türk statüsünde sayılmayacak. Elde var 12 yabancı. Daha birde stoper istiyor hoca astori falan. Işimiz zor. Açıkcası tecrübeli lider bir stoper olmazsa olmaz bir ihtiyaç. Bu işin sonu nereye gidiyor

Kufurle olacak gibi değil. Vallahi sinirleniyo insan . Goz gore goree yapiyolar bilerek. Kasten. Onumuzu kesmeye caliisyorlar. Nasil hala o mevkide kalabiliyorlar sasilacak bit durum

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt