Düren: "Sözleşme dondurmaya cevabımız hayır"

Milliyet ödül töreninde açıklamalarda bulunan TFF Basın Sözcüsü Mete Düren, gündemin cevabı merakla beklenen sözleşme dondurma konusunda açıklamalarda bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu Basın Sözcüsü Mete Düren, Lig Tv'den Atakan Kurt'un sözleşme dondurma konusu hakkında bilgi istemesi üzerine, "Böyle bir şey söz konusu olamaz. Evet yabancı oyuncu konusunda bazı şanssızlıklar yaşanabiliyor ve bu soru gündeme geliyor. Ben Beşiktaş'ta çalışırken Delgado'da böyle bir şey yaşanmıştı. Biz oyuncunun sözleşmesini fesih edip, o belgeyi TFF'ye göndermiştik. Sonrasında ise Delgado ile yeni bir sözleşme yaptık ve onu kulübün kasasına koyduk. Oyuncu iyileşince devam ettik" dedi.

Federasyona sözleşme dondurma talebi gelmesi halinde ne yapacaklarının sorulması üzerine Düren, "Böyle bir talep gelirse cevabımız hayır olacaktır" dedi.

TurkFutbol.Com

Bu geri adam nasıl yönetici olmuş yaa.

Adam hırsıza evde kilit var giremezsin derken kilidin anahtarını da veriyor.

Açık açık delgado yu da söylemiş.

Delgado emsal gösterilerek hem tahkim hemde cas da dava açıp kazandıracak ipucu nu da vermiş..

Tahkimde yapmazlarsa cas da yüklü tazminat alırız..

Sözleşme değil lisansını iptal edeceğiz yavrucuğum, o embesil beynine sok bunu :livid:

Biz cidden çok sabırlı bir camiayız.

Son günlerdeki gelişmelere açıklamalara bakıp, bunlara küfürden atılmış üyemiz yok.

Ben bile kendime şaşıyorum. Ha içimden neler geçiyorda... Neyse...

La havle çekip sabrediyorum...

Binbir türlü yolu var o işin halledilir mete duren sen kendini bu kadar belli etme

Konu kapandı diyen yalakada bu demi

Kanatlımı uzak duracaksın arkadaş

Abi bu adamlar Galatasaray'ı çok küçümsüyorlar ya,gidip o İstinye'yi basmamız mı gerekiyor illa,akıllı olun adaletli olun,başka birşey istemiyoruz,herşey bariz 2,5 senedir sürekli aleyhimize kararlar veriyorsunuz sabrımızı taşırmayın artık...

Abi bu adamlar Galatasaray'ı çok küçümsüyorlar ya,gidip o İstinye'yi basmamız mı gerekiyor illa,akıllı olun adaletli olun,başka birşey istemiyoruz,herşey bariz 2,5 senedir sürekli aleyhimize kararlar veriyorsunuz sabrımızı taşırmayın artık...

Galatasaray taraftarını ua denen ezikler temsil ettiği sürece küçümsemeye de devam edecekler :rolleyes:

Adam' hakli .. Sen kafa tutamadigina gore TFF'ye onunde egileceksin ..

Malesef GS yonetimi TFF karsisinda cok ezik .

Yaziorum yaziyorum siliyorumm. Ulan degmezsin be mete.... harbiden degmezsin.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adam gibi söyle, galatasaray'a yarayacak bir teklif gelecekse cevapimiz hayir olacak. ne gerek var bukadar hikaye anlatmaya

Metecigim alir babayi beyler sakin olun. Kara boganin yaza kadarki odemelerini veririz pesince, sonra gondeririz bizim beylerbeyine kiraya. Brumada gelir tribunden takip eder maclarimizi.

Degmez bu serefsizler icin gunaha girmeye. Ama bunlara iyi bir baski kurmak sart. Bizimkiler ses cikarmadkca bunlar tepemize cikacak az kaldi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

adamın söylediği gayet net. biz sözleşmeyi dondurmamıştık diyor. delgado nun sözleşmesini fesh etmiştik daha sonra ileriki bir tarihten baslamak üzere tekrar imzalamıstık diyor. Galatasaray bunu yaparsa cevabımız hayır demiyor. Dondurma işlemine cevabımız hayır diyor.

Geri
Üst Alt