Yetiskin bir Dursun Özbek'in suratindaki yag orani ile 4 kafali bir cekirdek aile bir aylik yag kullanimini karsilayabilir.

Kendisini bir gram bile sevmem ama hakli.

Fatih Altaylı: Bir fotoğraf gördüm; G.Saray Başkanı otobüs kullanıyor. Yemin ediyorum, o otobüse binmem, kullandığı otobüs duvara toslar.

dejavu gibi lan. yani inş dejavudur kurtulduk galiba.

SON DAKİKA - Karabükspor başkanı Ferudun Tankut, Galatasaray başkanı Dursun Özbek'in telefonunu açmadı. SMS'lerine cevap vermedi. (Ntvspor)

kanının ve terinin son damlasına kadar tam bir kötü adam. bize çektirdikleri yetmedi böyle mübarek bi günde acımadan karabüklülerden sevdiceklerini kopardı.
başkanlığın vs hakkını vermiyor evet ama kötü adamlığın ve kötü olan pek şeyin hakkını veriyor :005:

Jor'u kurban ettiler ama yetmez. Once nazif sonra dursun def olacak. Başkanımız geliyor B.Tulun'la birlikte.

adamın kovulduğunu yüzüne söyleme cesaretleri bile yok!!

C4r2TeVW8AUO9gz.jpg

Tamamen abartısız ve net olarak gerçekleri konuşacak olursak;

Yok yani şu adamda 3. lig 3. grup takımlarından birinde bile başkanlık yapamayacak kadar vizyonsuz, beceriksiz, asosyal bir adam.

Bu adamı göreve kim getirdiyse, kim emir uygulatıyorsa, Allah onu da bildiği gibi yapsın.

En büyük Galatasaray düşmanını başkan yapsaydık 1.5 sene de Galatasaray bu kadar geriye gitmezdi belki de.

Taraftarın yapması gereken belli, maçları paralı izlemeyecek, lisanslı ürün almayacak ve duyulacak her yerden, her hafta YÖNETİMİ İSTİFA'ya davet edecek...

Herif ayak üstü yine yalan söyledi.

Sözleşmesi olmayan uygun isimler ile yarından itibaren görüşeceğiz dediği an Tudor Karabük'de veda ediyordu takımına. Bugün de Florya'ya geldi.

Bu kadar yalancı ve sinsi bir adamın başkanımız oluşuna katlanamıyoruz.

#sgdözbek

Ulan yavru köpek Kuyu bile kurtuldu

Biz daha bu Dursun belasından kurtulamadık arkadaş

Tezinden bundan kurtulmak umuduyla

Bu Adamın gidip yerine Adnan Öztürk veya Ünal Aysalın geldigi gün Galatasarayın kurtuluş günüdür.

Yalancı,sahtekar,beceriksiz bir şahıs. Hala daha "Aysal'ın borçları düşürüyor yeaa" diye savunan taraftarlar gördüm sosyal medyada.

Velev ki doğru; Bu adam değil mi 25M'ye yakın harcayan, Aldığı her oyuncuya 2M'den maaş veren vs..

Devlete peşkeş çektiği tesisler,otel yalanı vs. Sadece sportif değil diğer yerlerde de başarısız. Yönetimde tek akıllı adam da yok zaten. JOR olayı ile ne kadar çakal biri olduğunu da kanıtladı.

Kendi acizliğiyle getirdiği adamı bana göre en olmadık zamanda yolladı. Madem yollanacaktı FB maçı sonrası gitmeliydi. Zora girmiş şampiyonluğu iyice tehlikeye attı. Buna rağmen hala koltukta oturması,stada hala 25.000'den fazla taraftar gelmesi,doğru dürüst tepki olmaması ise İ-NA-NIL-MAZ bir olay.

Geri
Üst Alt