adamın kovulduğunu yüzüne söyleme cesaretleri bile yok!!

C4r2TeVW8AUO9gz.jpg

Kesin bir arkadaşından aramıştır veya Türk Telekom bayisine gidip kontörlü telefondan 25-30 kuruşluk konuşma yapmıştır.

Vizyonsuz adam.

Burada yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür.

Bugünkü konumuz 'Son 5 yılda banka kredilerine ödenen faizler ve kur farkından dolayı buhar olan paralar..'

Ünal Aysal Mayıs 2011'de göreve geldi.. 2010-11 sezonunda banka kredileri ile ilgili faiz komisyon vs. toplam 13 milyon TL harcanılmış.

Aynı sezon kur farkından dolayı oluşan zarar 20 milyon TL civarında.. Tabii burası Türkiye. Kur öyle durduğu gibi kalmıyor.

Kur riski bilinen bir risk. Yine de yıllar boyunca bir Allah'ın kulu 'ya şu kur riskine bir önlem alalım' dememiş. Dedim ya burası Türkiye

Neyse Aysal'ın ilk sezonu. Bilindiği gibi kadro yenilendi, mecbur euro bazında bonservis ve futbolcu ücreti ödendi. Liste halinde yazacağım

2011-12 sezonu faiz gideri (yaklaşık rakamlar) 15 milyon TL, kur farkından zarar: 30 milyon TL ... Dolar 1,83 TL Euro 2,28 TL'de

2012-13 sezonu.. Faiz gideri 17 milyon TL, Kur farkından zarar 11 milyon TL.. Dolar 1,86 TL Euro 2,42 TL..

2013-14 sezonu... TL çok hızlı değer kaybetmeye başlıyor.. Sezon sonuna doğru kur riskinin kontrol edilemez hale geldiği görünüyor..

Nisan 2014'de Aysal genel kurulda gayrimenkuller (özellikle Riva) için yetki alıyor.. Mayıs 2014'de banka kredilerini TL'ye çeviriyor.

Nedeni 2013-14 sezonu rakamlarında açıkça belli zaten:Faiz gideri 30 milyon TL, kur farkı zararı 40 milyon TLDolar 2,09 TL Euro 2,84 TL

Akabinde Riva ve diğer gayrimenkullerle ilgili GYO projesini anlattığı meşhur Eylül ayı(2014) toplantısından sonrasında başkanlığı bırakıyor

Görevi sezon sonuna kadar D.Yarsuvat devralıyor. 2014-15 sezonuFaiz gideri 65 milyon TL, kur farkı zararı 27 milyon TLUSD$ 2,65TL € 2,91TL

Yeni sezonda başkan Dursun Özbek. 2015-16 sezonu faiz gideri 82 milyon TL, kur farkı zararı 45 milyon TL. Dolar 2,95 TL Euro 3,29 TL

Ve 2016-17 sezonunun ilk 6 ayındaki son durum:Faiz gideri 43 milyon TL, kur farkı zararı 40 milyon TLDolar 3,41 TL Euro 3,62 TL

Yani Galatasaray son 6,5 sezonda toplamda 265 milyon TL faiz ödemiş, kur farkından dolayı da 213 milyon TL kaybetmiş. Toplamda 478 milyon TL

D.Özbek'in Riva ve Florya projeleri için Emlak Konut'un garantisi 508 milyon TL. Zamana yayılacağı için aşağıdaki rakama eşit sayılır.

Aysal'ın istifası (yani kabul edilmeyen GYO projesi) sonrası,başka bir deyişle son 2,5 sezonun faiz ve kur farkı kaybı toplamda 300 milyonTL

Riva ve Florya kötü yönetim sonucu bir hiç uğruna kaybedilmiştir. Buradan çıkan sonuç budur arkadaşlar.

C45B4PPVYAAwEZQ.jpg

bu adam geldikden sonra galatasaray ne hale düsdü bide aysala salliyo ulan aysalin aldigi topcular olmasa bukadar puan bile topiyamazdin
Ünal Aysalin Yabanci siniri oldugu dönemde aldigi topculara bak (Muslera, sneijder,Drogba,Melo vs)
Senin aldigin oyunculara bak (Donk,Calik,Serdar,Kolbeign,Eren,Podolski, ha bide großkreutz skandali var) tam bi Anadolu takimina döndük
Allahdan avrupada yokuz yoksa rezil olmusduk Adamlar 4 5 sallardi
teknik direktör tercihleri bile futboldan hic bise anlamadigini gösteriyo zaten
Artik taraftarin Tepki koymasi sart
bu Adam istifa etmeli yeter ya
ben gitcem ürün alcam elimden gelen destegi vercem böyle visyonsuz biri klubu yönetcek
bunun arkasinda duran herkes galatasaraya ihanet ediyo

Bu lesh kargasi herif basimizda oldugu sürece bizden hic bir bok olmaz.

15 tane futbolcu aldilar. Hepsini toplasan 2 tane adam etmez. Aysali yerden yere vurur herkes Mancini döneminde yaptigi transferler icin. Al iste aynisini bu gerizekalilar da yapti, ehh ne oldu niye kimse elestirmez medyada kulübü batirdi demez?

Ben artik ciddi ciddi elbirligi ile anlasip sampiyonlugu Besiktasa sattiklarina inanmaya basliyorum.

Neredeyse her hafta aleyhimize olan ciddi hakem hatalari, bunlarin yaptiklari her mallik ve salaklik, takimin sezon basinda kondisyonerini kovmasi falan.

Bunlar normal degil. Besiktasa 3.yildizi takacaklar, seneye de Fenere 4.yildizi takarlar maksat herkes mutlu olsun. Eh bizde de Riva peskesi oldu, Allah bilir bu Dursun'un cebine ne kadar para girecek.

Joru bilerek bukadar hafta takimda tutarak sampiyonluku satmistir

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Ben artik ciddi ciddi elbirligi ile anlasip sampiyonlugu Besiktasa sattiklarina inanmaya basliyorum.

Neredeyse her hafta aleyhimize olan ciddi hakem hatalari, bunlarin yaptiklari her mallik ve salaklik, takimin sezon basinda kondisyonerini kovmasi falan.

Bunlar normal degil. Besiktasa 3.yildizi takacaklar, seneye de Fenere 4.yildizi takarlar maksat herkes mutlu olsun. Eh bizde de Riva peskesi oldu, Allah bilir bu Dursun'un cebine ne kadar para girecek.

buna yürekden inaniyorum
farkindaysan bu adam geldikden sonra ne fenerli yöneticilerden nede besiktaslilardan bi tepki filan gelmiyor
herkes farkinda bu adamin ne kadar visyonsuz oldugunu

Riekerink'ten sonra eleştiri sırası artık kendisine gelir diye düşünüyordum ama bu seferde kabahati Tudor'da bulduk. İki senede altı hoca, harcadığı paralar, yaptığı transferler hepsini geçtim büyük kulüp havasını kaybettirdi. Lobisi, gücü, ağırlığı hiçbir şeyi kalmayan loser bir kulüp olduk.

Evet bir de Ontivero. Hatta Burdisso. Üzerine Tarık Çamdal soslu marine edilmiş ince Veysel sarı tanecikleri. Tatlı olarak da Goran Pandev ve Prandelli.

Başarı başarı diyen Aysal 2013 Haziran'ın da yönetimini sırtından bıçaklayıp saçma salak içi boş gözlüklü şahısları içeren yönetimi seçtikten sonra öldü.

Son dönemi Dursun'un şık giyinip, konuşmasını bilen versiyonu idi.

Geri
Üst Alt