gs nin haklarını savunamıyorsun kardeşim git LÜTFEN.

Başlığın Stajyer Başkan (!) olarak değiştirilmesini ciddi olarak talep ediyorum.

Evet bir de Ontivero. Hatta Burdisso. Üzerine Tarık Çamdal soslu marine edilmiş ince Veysel sarı tanecikleri. Tatlı olarak da Goran Pandev ve Prandelli.

Başarı başarı diyen Aysal 2013 Haziran'ın da yönetimini sırtından bıçaklayıp saçma salak içi boş gözlüklü şahısları içeren yönetimi seçtikten sonra öldü.

Son dönemi Dursun'un şık giyinip, konuşmasını bilen versiyonu idi.

+ Olcan Adın, Salih Dursun, Umut Gündoğan,Koray Günter.

+ Olcan Adın, Salih Dursun, Umut Gündoğan,Koray Günter.

Selçuk ve Burak ile 2019'a kadar 3 Milyon, 2 alan Muslera ile de 3.6 Mmilyon'a sözleşme uzatarak en çok kazanan 3 kaleciden biri yapma fantazisi de eklenebilir bunlara.

Aysal'a gömdük diye Dursun'cu diyen çıkabilir ekleyelim ikisi de birbirinden beter, Polat var bir de hepsinden beter.

Meslek lisesi staj başkanlığı görevinden kovulduğunda, bu konunun ÇÖP'e taşınmasını rica ediyorum.

Yapıştı gitmiyor yav. Sanki iki değil de beş senedir başkanmış gibi geliyor bana.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendisi yetmiyormuş gibi bir de kardeşini musallat etti utanmaz herif

Abi kardeş defolup gitmeleri lazım yeter artık

2018 yılına kadar beklenmez bu işkence bitmeli

Bir L ve bir A harfi istiyorum.

Şaklaban olsun başlığın adı, talep ediyorum.

Burada yazdıklarım hayal ürünüdür.

Hajrovic kadar başımıza taş düştü Dursun döneminde hâlâ orada takılı kaldınız Allah akıl fikir versin.

Riekerink'ten sonra eleştiri sırası artık kendisine gelir diye düşünüyordum ama bu seferde kabahati Tudor'da bulduk. İki senede altı hoca, harcadığı paralar, yaptığı transferler hepsini geçtim büyük kulüp havasını kaybettirdi. Lobisi, gücü, ağırlığı hiçbir şeyi kalmayan loser bir kulüp olduk.

Loser olmak farklı bir şey ancak geri kalanlara katılırım sonuna kadar.

Kongrenin işine geliyor kendisi. Ada,Pilav,Lise falan onlar için Galatasaray'dan önemli.

Selçuk ve Burak ile 2019'a kadar 3 Milyon, 2 alan Muslera ile de 3.6 Mmilyon'a sözleşme uzatarak en çok kazanan 3 kaleciden biri yapma fantazisi de eklenebilir bunlara.

Aysal'a gömdük diye Dursun'cu diyen çıkabilir ekleyelim ikisi de birbirinden beter, Polat var bir de hepsinden beter.

Adnan Polattan beri Şu klüpde yönetimsel olarak o kadar basit hatalar yapıldı ki hiçbirisinin yatacak yeri yok. Taraftar zaten bilinçsiz. Öyle bir isim fanatikliği yapılıyor ki gözler hiçbirşey görmüyor. Galatasaray zarar görmüş görmemiş umurlarında değil. Hepsini geçtim bu yönetimler hem beceriksizler hem de klübün haklarını koruma noktasındada eksiklikleri vardı. Taraftarın tepkisiyle savunmak zorunda kalıyorlardı. Çünkü Galatasarayda başkan ve yöneticiler oraya kendilerini göstermeye geldiler.Egolarını tatmin etmeye geldiler.Hepsi sözde Galatasaraylı.
Galatasarayı seven , Galatasaraya bağlılık derecesi gerçekden yüksek olan adamlar bu kadar basit hatalar yapmaz.

Malesef bu başkan, taraftar profili ve kadroyla seneyede işimiz çok zor. Böyle giderse Riva ve floryada yavaş yavaş elimizden kayıp gidecek.

Tam 1 ay oldu..

Dursun Özbek: ''Galatasaray 1-2 gün içinde 6 yıldır beklediği TT Arena'nın intifa hakkına sahip olacak.''

Gittiği gün Galatasaray kulübünün resmi bayramı ilan edilmelidir.

Geri
Üst Alt