Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başlığın Stajyer Başkan (!) olarak değiştirilmesini ciddi olarak talep ediyorum.
Evet bir de Ontivero. Hatta Burdisso. Üzerine Tarık Çamdal soslu marine edilmiş ince Veysel sarı tanecikleri. Tatlı olarak da Goran Pandev ve Prandelli.
Başarı başarı diyen Aysal 2013 Haziran'ın da yönetimini sırtından bıçaklayıp saçma salak içi boş gözlüklü şahısları içeren yönetimi seçtikten sonra öldü.
Son dönemi Dursun'un şık giyinip, konuşmasını bilen versiyonu idi.
+ Olcan Adın, Salih Dursun, Umut Gündoğan,Koray Günter.
:red:Özbek başkan... Başarı, başarı, daha çok başarı!
Riekerink'ten sonra eleştiri sırası artık kendisine gelir diye düşünüyordum ama bu seferde kabahati Tudor'da bulduk. İki senede altı hoca, harcadığı paralar, yaptığı transferler hepsini geçtim büyük kulüp havasını kaybettirdi. Lobisi, gücü, ağırlığı hiçbir şeyi kalmayan loser bir kulüp olduk.
Selçuk ve Burak ile 2019'a kadar 3 Milyon, 2 alan Muslera ile de 3.6 Mmilyon'a sözleşme uzatarak en çok kazanan 3 kaleciden biri yapma fantazisi de eklenebilir bunlara.
Aysal'a gömdük diye Dursun'cu diyen çıkabilir ekleyelim ikisi de birbirinden beter, Polat var bir de hepsinden beter.