Gökhan ve Caglar kardesim.

Adamin tuvalette cekilmesi bile ayip, simdi bayan bir taraftar ile tuvalette münakasaya girmis de olabilirdi o ara demek istedim. Ki yapsa bile, belki capkin bir adamdir, bu onun özel hayati. Alkolü fazla kacirip, zevklerine yenik düsmüs de olabilir, bunlar dogal ve ayip degil. Asalim artik bunlari 2015 yilinda, lütfen beyler.

bence bisey deme adem bu konuda

iyice fantasye dogru yoneliyorsun gıttıkce

bence bisey deme adem bu konuda

iyice fantasye dogru yoneliyorsun gıttıkce

Belki adam stres konusunda sikinti yasiyordur, belki piskologu ona "cilgin seyler yapin", özellik ile cinsellik konusunda farkli seyler deneyin, yeni maceralar arayin demistir. Simdi bunlari bilmeden, neden yargilayalim adami degil mi ? Türkiye´de tabiki namus kavrami bacak arasinda önemli, ama atalarimiz bile önce saglik demis. Baskanlarin da saglikli bir yasam hakki vardir.

İyi bir insana benziyor o konuda şüphem yok ama başkanlık makamını ne derece doldurabilir onu önümüzdeki süreçte göreceğiz. Bu arada o tuvalette videosunu çekip koyan elemanlar adam değildir ondan eminim.

Adam taraftarla yan yana işiyor diye başkanlığı sorgulanıyor ne günlere kaldık tövbe tövbe

Sent from my iPhone using Tapatalk

İşeyen işemiş, çeken çekmiş. Adam sanki wc'de 69 yaptı. Ne saçma bir muhabbet ya.

WE ARE THE CHAMPIONS ‏@AslanStatistic 19 sn.19 saniye önce

Ali Dürüst : Dursun Özbek'i sahnede görünce şaşkınlık yaşamadık fakat "keşke haberimiz olsaydı, birlikte çıksaydık sahneye." dedik.

ben böyle şeyleri sevmiyorum işte

Dk 1 gol 1. Bu adam basarili olamayacak gibi bi hissiyat var icimde

★★★★

Geri
Üst Alt