Gökhan Kral
10 Numara!
- 23 Ağustos 2012
- 10.608
- 21
- 353
Yenge hanim daha hevesli sanki..Kameranin icin düsecek gibi duruyor..Bana gösterişi ve ön planda olmayı sever gibi bir hava verdi. Böyleyse kötü.
☆$☆
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yenge hanim daha hevesli sanki..Kameranin icin düsecek gibi duruyor..Bana gösterişi ve ön planda olmayı sever gibi bir hava verdi. Böyleyse kötü.
Ya Adem saka yaptim be kardes sen de hemen ciddiye aldin..
☆$☆
galiba BremenAdem Almanyanin hangi karanlik bölgesinden geliyor bilmiyorum benNerdensin sen @Adem Çakar
![]()
Adem Almanyanin hangi karanlik bölgesinden geliyor bilmiyorum benNerdensin sen @Adem Çakar
![]()
Durmak yok yola devam ademcim..Sabirsizlikla bekliyoruz .Ben sakayi devam ettirdim GökhanBirazdan fantezi ve pozisyon bilgisi verecektim.
Sonucta futbol forumundayiz.
Gökhan ve Caglar kardesim.
Adamin tuvalette cekilmesi bile ayip, simdi bayan bir taraftar ile tuvalette münakasaya girmis de olabilirdi o ara demek istedim. Ki yapsa bile, belki capkin bir adamdir, bu onun özel hayati. Alkolü fazla kacirip, zevklerine yenik düsmüs de olabilir, bunlar dogal ve ayip degil. Asalim artik bunlari 2015 yilinda, lütfen beyler.
Kendine gel efendi...Gs'in helasi kerhane mi?
☆$☆
bence bisey deme adem bu konuda
iyice fantasye dogru yoneliyorsun gıttıkce
Yenge hanım değil reis, first lady.Yenge hanim daha hevesli sanki..Kameranin icin düsecek gibi duruyor..
☆$☆
yıne naptı?bu dursun baskanda is yok bu belli oluyor.