Dursun Özbek belki de tarihimizde ki en karizmatik olmayan ve başkanlığı kaldıramayacak adam gibi gibi gözüküyor.

Arkadaş çok güzel ya. Yönetimde mali işlerde sorumlu adamdı Dursun Özbek,gerekli yerlede klup için tampon görevi yaptı. Bir kere kendisine bununla ilgili teşekkür edilmedi. Apo nun haberleri manşetlerden düşmedi.
Yönetimden habersiz takım saraya çıkartıldı kimse bir şey demedi. Bir an da bu iş de herkes parladı. İlginç camiayız. Zaten belli durumumuz da daha seçim olmadan medyadaki duayenlerimiz erken seçim olur propagandasına başladı. Yavaş yavaştan yine aynı isimler ortamı ısıtır ama hep zeytin yağı gibi üste çıkar.

Arkadaş çok güzel ya. Yönetimde mali işlerde sorumlu adamdı Dursun Özbek,gerekli yerlede klup için tampon görevi yaptı. Bir kere kendisine bununla ilgili teşekkür edilmedi. Apo nun haberleri manşetlerden düşmedi.
Yönetimden habersiz takım saraya çıkartıldı kimse bir şey demedi. Bir an da bu iş de herkes parladı. İlginç camiayız. Zaten belli durumumuz da daha seçim olmadan medyadaki duayenlerimiz erken seçim olur propagandasına başladı. Yavaş yavaştan yine aynı isimler ortamı ısıtır ama hep zeytin yağı gibi üste çıkar.
Bu yazdıkların dursun'u haklı çıkarmaz. Apo ve dürüste yapılan ayıp hakikaten.adamlar Florya da yattı neredeyse

Son düzenleme:
Adamın kuyusu erken kazılmaya başlandı tam bizans bizim takım

Ali dürüst cidden sinsi adam

Altaylı bunun kurmaylarına ya.şak dedi
Altaylıyı gram sevmem hatta söylediği kelime kendisi için daha cuk oturur
Ama bu başkan ve yönetimi hakkında daha ilk günden bu kadar söylenti çıkması pek hayra alamet değil

3 yılı dolduramaz Dursun Başkan bir iki tökezlemeden sonra al aşağı ederler.

benim anlamadığım Albayrak Dürüst falan bu başkanla sarmaş dolaş değiller miydi 3 4 gün önce ? Noldu bi anda

Iste sampiyon olana kadar kardeslik, ardindan herkes trip atar. Hep böyle..

Galatasaray in ana problemi de bu, illa birileri reklam ve magazin pesinde, yani bi insan da sessiz sedasiz bu takim sevdasi icin calismicak mi ? emegi cok gecti yine Albayrak in, ama sevmiyorum, cok itici bir tarafi var, hic bir agirligi yok, her kameraya kosan bir adam, reklamda bile oynadi, ki okadar zengin, yani herkes ilk basta kendisini düsünüyor :/

ayrıca alınan karar gereği yöneticilerin anons edilmemesini doğru buluyorum kesnlikle....çünkü orası futbolcu ve taraftarın buluşma yeriydi...

ayrıca alınan karar gereği yöneticilerin anons edilmemesini doğru buluyorum kesnlikle....çünkü orası futbolcu ve taraftarın buluşma yeriydi...

malesef bizim ülkede yöneticiler popstar gibi masallah, hemen küsüyorlar filan.
26 yasindayim, alman futbolunu hele ki Bayern Dortmund u baya takip ediyorum da sadece yönetim seviyesinde 5 kisi biliyorum, Watzke, Zorc, Sammer, Hoenes ve rummenige.

Bizim ligte her ilk 5 in takimin yöneticisi bir süperstar.

Yeniçeri tayfa uyuz oluyorsa bu adama destek veriyorum bundan sonra.

Albayrak ve Durust u karsisina alan tokezliyor. Seneye sampiyonluk falan beklemeyin bundan sonra bu ikili Ozbek'in ayagini kaydirmak icin ugrasacaktir.

Geri
Üst Alt