herif'ul driver'ul apparently-it's-filled

Yıldırım Demirören'in adaylığını desteklemiş hıyar ağası.

Göksel Gümüşdağ açıkladı; 18 kulübün 14'ü Demirören'i desteklemiş, 4 kulüp çekimser kalmış.O 4 kulüp içinde Galatasaray yok.

Hiç kanım ısınmadı.

Ünal reyiz kadar başarılı olamıyorsan bari Özhan başkan kadar asil ol.

Bundan ancak köy muhtari olur, BUKADAR ! LA ANLAMIYORUM KOCA GALATASARAY'I BU HERIF YöNETECEK VARYA CILDIRIYORUM!

maliyetli transfer olmaz diyorsunda başkan elinde milyonlar alan çöpleri yolla zaten bütçe açılacak bonservisi elinde birsürü adam var sen nasıl büyüdün zengin oldun anlamış değilim benim anladığım gene Gs liseli fosiller para kaçıracak kulüpten apo yu küstürdüler çekemediler

maliyetli transfer olmaz diyorsunda başkan elinde milyonlar alan çöpleri yolla zaten bütçe açılacak bonservisi elinde birsürü adam var sen nasıl büyüdün zengin oldun anlamış değilim benim anladığım gene Gs liseli fosiller para kaçıracak kulüpten apo yu küstürdüler çekemediler
Aynı azizin düşüncesi 50 milyon harcasam şampiyondum diyordu buda aynı kafadan

☆★☆★

Ya daha geleli 1 ay bile belli olmadı ama inanılmaz yanlış işler yapıyor. Basketbol takımına görülmemiş sponsor bulacağım dedi. 3 yıl için 9.5 milyon euro gibi komik bir rakama sponsor buldu. Rakibimiz Fbülker 29 milyon euro harcadı sadece 1 senede. Şampiyonluk kutlamasında Albayrak ve Dürüst'ü podyuma çıkartmadı kriz yaşandı. Bugün de Demirören'i destekleyeceğini açıkladı. Maalesef çok büyük fiyasko olacak gibi duruyor bu başkan.

Hiçbişey olmaz bundan

Moderatör tarafında düzenlendi:
İstifa et de daha fazla zaman kaybetmeyelim.

ISTIFA ISTIFA ISTFA!

Demirören'i desteklemek de nedir diger tarafta haluk ulusoy dururken?!

bu klup net satilmalidir
gerici kafa dolu
taraftar taraftar bandinda basarili
ama yonetim berbet ve hep berbat bir sekilde ilerliyor.
ilk 19 klup gozukupde trasfere para harcayamiyoruz
rezalet bir durum

buyuk bir sirketin satin almasini istiyorum ve proflarca yonetilmesinj temennni buyuruyorum.

beni kimin yonettigi ilgilendirmiyor açiksasi,takimi tutmaya basladigimda baskan kimdi onunda bilmiyorum
futbolu sevmeye vasladigimda da yoneticileri bilmiyordum ama hagiiiiiii prekaziii diye bagiriyordum
satin bir zengine bizde mutlu olalim

degisiecek tek sey abram baskan kimi alicak
lee orta saha alirmi
el said katar pazarina acarmi lardan baska bisi olmayacak

Tüpçüyü destekleyerek sınıfta kaldı.Yıldız alacağız,edeceğiz lafları da transfer sezonu sonunda "Galatasaray'ın tüm oyuncuları yıldızdır" sözüne döner.

Geri
Üst Alt