Bu adam da cözdü sonunda, Türkiye´de taraftari nasil yanina aldigini. Bol bol salla, öfke, nefret sac, liseli seviyesinde göndermeler yap.

Türkler kadar yersiz konusan, ikinci bir millet görmedim daha (!) Bu adamin onca yanlisi var, ama millet takti tipine. Yok dolmuscu, yok bilmemne. Bu adam o dolmuscu tipi ile is hayatinda, kimsenin burada hayal dahi edemeyecegi boyutta sirketler yönetiyor.
Dis görünüse bukadar saplantisi baska bir Millet var mi aceba...

Galatasaray´da bir Sadettin Saran gibi baskan adayi olsa, yillardir engellenen, yakmisti bu taraftar ortaligi benzin döküp.

İsdifra et

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu adam da cözdü sonunda, Türkiye´de taraftari nasil yanina aldigini. Bol bol salla, öfke, nefret sac, liseli seviyesinde göndermeler yap.

Türkler kadar yersiz konusan, ikinci bir millet görmedim daha (!) Bu adamin onca yanlisi var, ama millet takti tipine. Yok dolmuscu, yok bilmemne. Bu adam o dolmuscu tipi ile is hayatinda, kimsenin burada hayal dahi edemeyecegi boyutta sirketler yönetiyor.

Galatasaray´da bir Sadettin Saran gibi baskan adayi olsa, yillardir engellenen, yakmisti bu taraftar ortaligi benzin döküp.

karizması yok diye oy vermeyen bi milletiz

Hamza denen o hiyari yazin kovsaydin gözümde efsane olurdun kendi capsizligina ragmen.

Hamzanın saçma kadrolarından saçma demeçlerinden sonra kovduğu halde facede şurda burda millet hamzacı oldu, yani yazın kovsa klübü yıkardı taraftar 3 kupalı hoca kovulur mu diye, maalesef tuhaf bir zihniyetleri var bizim taraftarın, sabriyi severler hamzayı severler, hepsi olmasa da ciddi bir kısmı böyle

Avrupanın bu tarafı iyi işte, kimse kimsenin umrunda değil, bu ülkedeyse dilenci ol mercedesle git bir yere kapıda karşılarlar, trilyon dolarlık iş adamı ol şahinle git umurlarında olmazsın öyle şekilci bir millet, nasreddin hocanın ye kürküm ye fıkrasındaki gibi

CVkvGaLW4AES6M-.jpg

yigidi öldür ama hakkini yeme

iyi açiklama yaptirmis

simdi de isini iyi yapsa [transfer, sponsor, vs vs] dogru yolu bulmus olur

Başkanlık için yetersiz bu konuda hemfikiriz.Bu adam şu an için başkan ve kısa vadede gitmez ama taraftara oynasa bile bir şekilde işimize yarayacak işler yapsın gerisi önemli değil nasılsa gidecek.Mesela kulübün kamburu yıllardır patlayacak Aydın vardı.Hamza kendisi açıkladı Aydın bizim evladımız sözleşme uzatıcaz diye ama yığınla tepki olunca uzatamadı yönetim ve noldu? Aydın'dan kurtulmuş olduk.Sezon başında Hamza'yı göndermedi tepkiler artınca dayanamadı noldu? Hamza'dan kurtdulduk.Her maç küfürler ettiğimiz 20 yıldır gönderilemeyen Sabri'nin sözleşme uzatma maddesi iptal edildi.Başta yapılması yanlıştı ama bir şekilde uzatılmayacağının sinyallerinide verdi.Bu adam başkan sıfatına sahip değil bir çok yanlışıda var ama bu süreçte işimize gelecek neyi yaparsa kâr bizim için.

İyi kötü yönetmesi bir kenara 4. yıldız sonrası yakalanan hava ancak bu kadar kötü kullanılabilirdi. Söz verdiği ve yapamadığı transferler yüzünden bütün yaz kulüp ile taraftar kavga etti hala da negatif etkisi sürüyor.

Başkanlık için yetersiz bu konuda hemfikiriz.Bu adam şu an için başkan ve kısa vadede gitmez ama taraftara oynasa bile bir şekilde işimize yarayacak işler yapsın gerisi önemli değil nasılsa gidecek.Mesela kulübün kamburu yıllardır patlayacak Aydın vardı.Hamza kendisi açıkladı Aydın bizim evladımız sözleşme uzatıcaz diye ama yığınla tepki olunca uzatamadı yönetim ve noldu? Aydın'dan kurtulmuş olduk.Sezon başında Hamza'yı göndermedi tepkiler artınca dayanamadı noldu? Hamza'dan kurtdulduk.Her maç küfürler ettiğimiz 20 yıldır gönderilemeyen Sabri'nin sözleşme uzatma maddesi iptal edildi.Başta yapılması yanlıştı ama bir şekilde uzatılmayacağının sinyallerinide verdi.Bu adam başkan sıfatına sahip değil bir çok yanlışıda var ama bu süreçte işimize gelecek neyi yaparsa kâr bizim için.

Beni simdiye kadar yaptigi hic birsey sasirtmadi, nekadar iyi bir is adami olsanda, Futbol kulübü yönetmek ap ayri bir bölümdür. Ona göre de burnunun üzerine düserek, belirli seyleri sonradan kapmasi gayet dogal... Dursun Özbek´de kulüp yöneticilik tecrübesi olmayan bir adamdi, yani Know How sifir.

Eskiden Galatasaray´da yöneticilik tecrübesi olmayan adami baskan yapmazlardi, ama artik bu konuda bir hassasiyet de kalmadi. Gel direk, cak diye tepeye kon.

Hamza´yi kovacaktin, neden devam ettin ? Sabri ile sözlesme´yi de neden bu sartlara yenilettirdi, mali durum bu haldeyken...
Mademki hocanin arkasinda hic durmayacaksin, sampiyonluktan sonra tesekkür et, baslamadan bitsin olay. Bunun ile birlikte Galatasaray´i kaosa sokan bir adim daha atmis oldu sezon ortasinda.

Taraftar transer ister, yildiz ister, iyi oyuncular, ve kücük hesaplar yapmak zorunda da degildir. Bunu istemeye hakki da vardir, bir yönetim ve teknik ekip olarak da taraftari tamamen yok saymakta olamaz, ama burada dengeli davranmak zorundasin yönetim olarak. Taraftar 90% oran ile X oyuncuyu ister, alinip tutunamaz ise, cikar yönetime küfür eder, hocaya laf eder, taraftar bir nevi de bu. Taraftarin cocuk gibi davranma hakki vardir, ama yönetimlerin yok. Is tamamen taraftara kalirsa, kulübün bu halini bile özler hale geliriz.

Basit problemleri büyük bir sorun haline getirip, sonra kesip atmasini ben kar olarak göremiyorum.

Arka planda durmayi seven, basi dik, ve populist olmayan bir adam lazim. Dursun Özbek daha ilk günden, kürsüye tek basina cikarak, bu konuda nasil bir adam oldugunu gösterdi negatif anlamda.

Son düzenleme:
Hamzanın saçma kadrolarından saçma demeçlerinden sonra kovduğu halde facede şurda burda millet hamzacı oldu, yani yazın kovsa klübü yıkardı taraftar 3 kupalı hoca kovulur mu diye, maalesef tuhaf bir zihniyetleri var bizim taraftarın, sabriyi severler hamzayı severler, hepsi olmasa da ciddi bir kısmı böyle

Evet haklisin ne yazik ki böyle. Sabri ile yazin sözlesme imzalandiginda facebook da falan göz gezdirmistim biraz. Gördügüm bir kac mesaj yazayim sana.

"Reiiiis sonuna kadar hak ediyor", "Öl de ölelim ZABRI REYIZ", "Az bile, sana 10 Milyon feda olsun reiiiis" gibi senin dedigin zihniyeti destekleyen mesajlar.

Yazin Hamza'yi yollasaydi tarafari gectim tüm Türkiye Dursunu yerden yere vururdu zaten cünkü Hamza 3 kupali Hamza sampiyon Hamza efendi Hamza su Hamza bu. Ama biz bu günleri gördük, ülkenin cogunlugu günlük düsündügü icin zaten ülkenin her alanini bok götürüyor.

Neyse zararin neresinden dönsen kârdir. Buna da sükretmek lazim. Bence bu baskan bozuntusu pisuvarci anyayi konyayi gördü ve anladi isin en sonunda kendisine dokunacagini, son haftalardaki bütün icraatleri bunu acik bir sekilde gösteriyor. Herif pacasini kurtarma derdine düstü birden.

başkanın yanındaki ünlemi filan silmediginiz surece forumu boykot ediorum
sifatsizlik yapmayin

Sinan Engin: Denizli mevkileri bildirmiş bile. Dursun başkan söz vermiş en az 4 transfer yolda.

bombalar patlayacak ovv yea

bu saaten sonra istedi kadar olmulu isler yapsin genede galatasaray baskani olarak yetersiz ve dolandirici olarak gözümde kalacak

Sinan Engin: Denizli mevkileri bildirmiş bile. Dursun başkan söz vermiş en az 4 transfer yolda.

bombalar patlayacak ovv yea

Sağ bek , ön libero , sağ kanat , forvet tamda lazım 4 oyuncu sağ kanat olmasada 3 tane kesin lazım doğruluğu tartışılır tabi.

normalde sinan engine galatasaray haberlerinde inanmam ama mustafa denizli ile bir ilişkisi var eminim,alacağı parayı bir hafta önce söylemişlerdi beyaz futbolda ayrıca 3 transfer sözü aldı falan diyordu,kevin gidince 4 çıktı demekki,umarım doğru haberdir

Geri
Üst Alt