#MustafaDenizliİstifa

Ya arkadaşlar allah aşkına kimse kusura bakmasın ama önemli mevkilerde oturacak kişilerin dış görünüşlerinin de belirli bir seviyede olması gerektiğini düşünenlerdenim.Bu adamın dış görünüşüne baktığımız zaman değil Galatasarayın başkan koltuğunda oturmak,tribunlerde çekirdek satacak bir seviye bile yok.Yazıklar olsun.
Reis korkma söyle, at hırsızı tipi var bu herifte ilk gördüğüm gün söyledim.

ozbek_YY4NB.jpg

dursun bu krizi yönetecek çapta adam deil gerçi kriz olmasada yönetecek adam deil acilen kongre toplanıp yeniden başkan seçmeleri lazım ama inan kıraç beyfendi kimi seçiyosa o başkan oluyo kulubün gayrimenkulllerini yemeden bırakmıcaklar

Dursunun gelme amacı o zaten.Gayrimenkulleri yemek için orda sportif başarıyı takan yok.

Dursun Özbek: "Sosyal medya da tepki olsa da dışarıda insanlar bana sarılıyorlar. Fenerbahçe maçında Kadıköy'de 50'ye yakın selfie yaptım."

Buda sosyal medyaya düşman olmuş cahil otelci

senin otellerini seveyim muşmula suratli başkan bozuntusu.

Dursun hep duruyor.Aydın ismi de tam oturmuş.Aydın yılmaz tipi bir başkan.Bal yapmayan arı. :S

Ne demisti gecen canli yayinda aksiyonlar projeler üretecekler ki uefa dan ceza yemiyelim diye, adamin tek aksiyonu gene taraftari soymak olacakmis .

Dursun Özbek: "8 Şubat'ta taraftarımıza yönelik aksiyon planını bir lansmanla tanıtacağız."

Heralde onlardan biri de bu

"Tek bilek, tek yürek" sloganıyla 10-20 TL arasına bileklikler satışa çıkacak. Yönetim buradan önemli bir gelir hedefliyor. (Cumhuriyet)

Galatasaray Taraftari senin gibi bir yalanci baskani destekler mi bu saaten sonra eh dursun efendi?

Ne demisti gecen canli yayinda aksiyonlar projeler üretecekler ki uefa dan ceza yemiyelim diye, adamin tek aksiyonu gene taraftari soymak olacakmis .

Dursun Özbek: "8 Şubat'ta taraftarımıza yönelik aksiyon planını bir lansmanla tanıtacağız."

Heralde onlardan biri de bu

"Tek bilek, tek yürek" sloganıyla 10-20 TL arasına bileklikler satışa çıkacak. Yönetim buradan önemli bir gelir hedefliyor. (Cumhuriyet)

Galatasaray Taraftari senin gibi bir yalanci baskani destekler mi bu saaten sonra eh dursun efendi?

Bileklik değil çöp dahi almam daha birçok taraftarda bu konuda uyandı.Önemli geliri daha çok beklerler.

Birileri tarafından ateşe atılmış günah keçisi. 0-12 yaş zeka aralığında söylenecek yalanları olmasaydı acırdım.

Adam olsalar,adam gibi ciksalae karsimiza 10 tl - 100 tl farketmez,elden gelen destegi gosteririz. Ama kusura bakmasinlar da 10 liralik bileklik gibi projeler ile kulubu kurtarmayi beklemesinler. Bu olayin detaylarini merakla bekliyorum. Bunlardan birsey cikacagini de beklemem ama yine de ne oldugunu merak ediyorum.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Sen git Galatasaray Lisesini bitir sonrasında İTÜ Makine Mühendisliğini bitir iş adamı ol sonra gel bileklik projesi çıkart.

Çok güzel bakkal hesabı ''20 milyon taraftar olsa 15 milyonu alsa 10 tl den 150 milyon tl GÜZEL PARA İYİ İYİ''

Dürüst ol başkan dürüst muhtemelen bileklik transfer bilmemne yalan dolan çık taraftarın karşısına zor durumdayız transfer yok de sözleşmeler sıkıntılı oyuncular indirim yapmak istemiyor de gönderemiyoruz de açıkla adam gibi neyi satcan neyi değerlendirceksin teker teker açıkla çocuk oyalar gibi milyonlarca taraftarı olan bir kulübü yalan dolanla idare etmek Galatasaray başkanına yakışmıyor.

sanlı tarihimizde bu kadar boktan bir baskana rastlamamistim.büyük utanc duyuyorum dursun.abv dursun.

Keşke eskisi kadar güçlü bir taraftar grubumuz olsaydı. Konya maçından önce protesto yürüyüşü düzenlenip,maçta 3 dakika susup ardından 1 dakika "İSTİFA" tezahuratı yapılmalıydı.

Şimdi gelen seyirci sayısı en fazla 20.000 onların 15.000'i çekirdekçi oluyor. 5.000 kişide boş boş "Saldır Galatasaray" söylüyor. Üzülerek söylüyorum 5 şampiyon takım içerisinde en kötü tribüne sahibiz.

Fenerbahçe gibi yalaka dediğimiz tribün bile geçen sene neredeyse her maç takımı protesto ediyordu. Üstelik bizim kadar kötü değillerdi sadece Yanal olayı yüzünden tepki koydular. Bizde onlarca skandal oldu sadece 1-2 defa protesto onlarda hemen susturuldu.

Böyle olayları duyunca aklıma sen geliyorsun

336a3c18cbf2eb18b5f2c4ea1ad6031e.jpg

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt