Basitce aktarmak icin ozetleyim , acil ve yuksek faizli 750 milyon TL lik banka borcunun kirdirilmis 345 milyon TL nin 315 milyonu ile kapatma islemini yapilmis , haliyle borc 400 milyon lira mertebesine inmis

Kur ve faiz zararinin bir kismini durdurmak amacli , fakat ben rakamlari tatmin edici bulmuyorum

Basitce aktarmak icin ozetleyim , acil ve yuksek faizli 750 milyon TL lik banka borcunun kirdirilmis 345 milyon TL nin 315 milyonu ile kapatma islemini yapilmis , haliyle borc 400 milyon lira mertebesine inmis

Kur ve faiz zararinin bir kismini durdurmak amacli , fakat ben rakamlari tatmin edici bulmuyorum

Temlik gösterilerek kredi değil yani? 508 Milyon TL gelirden 160 milyon kayıp mı oldu demek bu şimdi?

Öyle ise faiz yükü 1 senede 160 Milyon TL etmiyorsa matematiksel olarak mantıksız olur bu iş.

345milyonun 315 ile borc kapatilarsa geri kalan 30milyon nereye kulanilacak birsey denildimi?

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Borcu borçla kapatmıyorlar aslında,o para geleceğe yönelik girdi olacak zaten mesele o değil kalan 400m tl'nin vergisi,vadesi ne kadar bu kalan borcun nasıl ödeneceği hakkında bir açıklama yapılmadı...Faiz'den kurtulduk mu mesela zaten bankalarda temlikli olan yayın gelirlerini açıp,banka borcunu bitirirsek kulüp faizden kurtulunca kar edebilir duruma gelecek

Temlik gösterilerek kredi değil yani? 508 Milyon TL gelirden 160 milyon kayıp mı oldu demek bu şimdi?

Öyle ise faiz yükü 1 senede 160 Milyon TL etmiyorsa matematiksel olarak mantıksız olur bu iş.
Bu 508milyon 4 yil sonra girmiyecekmiydi kasamisa? Öylese 4 yillin faizini hesaplamak gerek

Şimdi ben bu olayı tam anlamadım reis 500 milyon euro dediler en az sonra o para 508 milyon lira'ya düştü
Şimdi gelecek 508 milyon lirayı Denizbank'a bırakıp onun karşılığında 342 milyon lira kredi mı alacaklar ?

Yani koskoca Riva+Florya 85 milyon euro'ya mı elimizden çıkacak ?

Anladığım kadarıyla konuşuyorum.Bu 508 milyon TL arazilerin bedeli sanırım,yani minimum miktar denilen şey hiç satış gerçekleşmemesi durumunda arazilere biçilen değer.Her şey bunla bitmiyor.Emlak konut oraya apartmanları binaları dikecek satacak,elde edilecek kârın da %80'i bizim olacak.500 milyon Dolar bekliyoruz dediği o kârdan alacağımız pay.508 milyon TL'ye verdik gitti gibi bir durum yok yani.

345milyonun 315 ile borc kapatilarsa geri kalan 30milyon nereye kulanilacak birsey denildimi?

Tikanan gunluk isler icindir

@alpay , evet bu dedigin dogru . Orani begenmedim ve uzun bir sure daha bu projeler kapsaminda para gelmez, borcu arttirmamak sartiyla ihaleler yapilana dek bekleyecegiz para girisi icin

Bu 508milyon 4 yil sonra girmiyecekmiydi kasamisa? Öylese 4 yillin faizini hesaplamak gerek

2018 de para girişi başlayacak diyormuş. Taksit taksit 2020'yi bulacakmış. Hesap daha komplike.50 Milyonluk paylar halinde almaktansa toplu para alalım diye yaptılar herhalde.

Ben biraz ongoruleri dogru biriysem bu paranin tamamiyle realize olmasi yaklasik 5-6 senelik bir sureyi kapsar

Osman kardeş Sinan 100 defa yazdı, bu garanti para. Sonra projelerden gelen gelirin yüzde 80 bizim olacak. Muhtemel gelecek toplam para 1.500 milyonu bulacak.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anlasmanin erkenden kirilip olacak kazanctan daha azini almamiz dogrumu peki reis

Total son aldigimiz kurus anlaminda kast ettim , paranin tamaminin kasaya aksettigi son tarih

Degerli Sinan son bilgiler nedir?

Transfer yolsuzluklari konusunda uzman denetleme sirketleri ile calisilmasi onerisi getirildi

Geri
Üst Alt