- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
inş maça gitmemişsindir musap kardeşim bu yönde bir duyum almıştım
yok fb derbisine gidicektim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
inş maça gitmemişsindir musap kardeşim bu yönde bir duyum almıştım
baya bi oyuncu unutmussun renkdas.serdar 4,5 mio
tolga 3 mio
ahmet 2,5 mio
eren 4 mio
garry 3,5 mio
-----
17,5 mio CÖP
sonra ünal aysalin hasarini kurtarmaya calisiyoruz de CAPSIZ!
Protestomuzu yaptık !
Ünal Aysal'ın sıçtığı bok > Yağlı surat Dursun
Aksini iddia eden şikeci veya tinercidir.
sizmi yaptiniz sucukcular? Hemen JORa bagladiniz. Sucuk dozunu arttirsin tursun hemen tursun sak sak sak diye inlersiniz
Protesto ettik. Hem yönetimi hem hocayı. Daha ne yapmamız lazım faydasız taraftar sürüsü?
Protesto ettik. Hem yönetimi hem hocayı. Daha ne yapmamız lazım faydasız taraftar sürüsü?
Mac skoruna gore degil goz gore gore bu takimi bu hale getirenlere macin baslamasindan once tepkiyi gosterirsen samimisin demektir
Mac olmus 0-2 ,dakika 75 te yapilan tezahuratin neye faydasi var ?
Tribünlerin 100%ü siz sUcukcular degil. Iddaasina girerim ki, Dursunu digerleri Joru bütün stad istifaya davet etmistir. Bu arada agzini cok acma, sarmisak kokuyor
Bu maçı kazansak şampiyonluğun en güçlü adayı olacaktık. İşte siz bunu anlamıyorsunuz. Takımın iddiası varken ve rüzgarı arkasına almışken mi protesto yapalım?
Ben bir sey yazmistim hatirliyor musun ? ne ua nin ne buradakilerin , ne de bagimsiz taraftarlari umursamiyor yonetim diye .. o yuzden sizin protestonuz sonucu yonetim filan gitmez.
Ama samimi olmak icin , sorun yonetimse , sonuclar geliyor diye bir mac oyle bir mac boyle olunmaz
Olunursa "aman bir bagirir bir susarlar" noktasina gelir
Sen bir sus faydasız eleman!