Sana oy verip de seçilmeni sağlayan herkesin elleri kırılsın kopsun hatta.Galatasaray tarihinde senin kadar vasıfsız senin kadar hain bi insan daha var mıdır acaba.2 sene kulübün içine sıçtın herif.Gittiğin gün bayram edecem de ortada kulüp falan kalır mı acaba.Riva'dan gelecek parayı da hiç etmezse herif bende bi bok bilmiyorum.Kimlere gidecek acaba o paralar.Kimlere peşkeş çektiniz acaba o araziyi o paraları.Sürekli geçmiştekilere laf edip yaptığın transferleri ve harcadağın malca paraları da görüyoruz.Galatasaray'a kim bela okudu acaba da bu herif başkan olarak seçildi.Bundan daha büyük bi bela gelemezdi başımıza.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sen-Simdi-Gidecen-Ya-Cehennemin-Dibine-Git-Cep__49852291_0.jpg

dursun serefsizi aysala kiziyor, en az 30mio bonservis+ futbolculari parayla yollamalar, neyi sabrini devam ediyoruz, alalim sunlari koltuklarindan polati nasil döve döve yolladik bunuda yollayalim artik!

Senin sıfatını s.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ünal Aysal'ın sıçtığı bok > Yağlı surat Dursun

Aksini iddia eden şikeci veya tinercidir.

Protesto ettik. Hem yönetimi hem hocayı. Daha ne yapmamız lazım faydasız taraftar sürüsü?

Tribünlerin 100%ü siz sUcukcular degil. Iddaasina girerim ki, Dursunu digerleri Joru bütün stad istifaya davet etmistir. Bu arada agzini cok acma, sarmisak kokuyor

Protesto yaptık dedikleri de 5 saniye falan sürmüştür :D Yalandan delikanlılar göstermelik adamlar gerçekte madamlar sizi! Allahın sucukçu travestileri ne olacak.

Mac skoruna gore degil goz gore gore bu takimi bu hale getirenlere macin baslamasindan once tepkiyi gosterirsen samimisin demektir

Mac olmus 0-2 ,dakika 75 te yapilan tezahuratin neye faydasi var ?

Bu maçı kazansak şampiyonluğun en güçlü adayı olacaktık. İşte siz bunu anlamıyorsunuz. Takımın iddiası varken ve rüzgarı arkasına almışken mi protesto yapalım?

Bu maçı kazansak şampiyonluğun en güçlü adayı olacaktık. İşte siz bunu anlamıyorsunuz. Takımın iddiası varken ve rüzgarı arkasına almışken mi protesto yapalım?

Ben bir sey yazmistim hatirliyor musun ? ne ua nin ne buradakilerin , ne de bagimsiz taraftarlari umursamiyor yonetim diye .. o yuzden sizin protestonuz sonucu yonetim filan gitmez.

Ama samimi olmak icin , sorun yonetimse , sonuclar geliyor diye bir mac oyle bir mac boyle olunmaz

Olunursa "aman bir bagirir bir susarlar" noktasina gelir

Ben bir sey yazmistim hatirliyor musun ? ne ua nin ne buradakilerin , ne de bagimsiz taraftarlari umursamiyor yonetim diye .. o yuzden sizin protestonuz sonucu yonetim filan gitmez.

Ama samimi olmak icin , sorun yonetimse , sonuclar geliyor diye bir mac oyle bir mac boyle olunmaz

Olunursa "aman bir bagirir bir susarlar" noktasina gelir

Sen öyle san. uA 'nın istifa baskısı yaptığı herkesin sonu yakın oldu.

Geri
Üst Alt