Yalanci ve paranin kölesi olmus zavalli bir kukla

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

SİGARA Paketinin üzerine Dursun Özbek'in resmini koysunlar
İddia ediyorum tiryakiler bile sigarayı bırakır.

kulübün ne biçim bir adam tarafından yönetildiğini görmek için tudor'un imza törenini izlemek yeterli sanırım

Lan ar damarı çatlamış herif.

Son dört haftada
-karabükte verilen penaltı ve cüneytin katliamı
-Kupa maçında emrenin dirseği ve 2 metre ofsayttan yediğimiz gol
-Kayseri maçında iptal edilen gol
-Rizede çıkan ofsayt

NAsıl adamsın lan sen nasıl bir başkansın sen kulübünün hakkını savunamayan bir adam defol git lan. Sezon başından beri olanlara girmiyoruz bile karaktersiz yalancı herif

Kulübün gayrimenkullerini satılması yetmedi şimdi de Sportif A.Ş hisselerini satacaklarmış. Biz bu filmi görmüştük!

C5Rlxq0WMAEJoZH.jpg

Daha yok banka borçlarını kapattılar yok Galatasaray'ın borçlarını kapatıyor yönetim diyenler var yemin ediyorum zevk alıyorlar keklenmekten

Araziler satıldı 500 milyon dolar denildi biranda 500 milyon liraya düştü ondanda vazgeçip 300 milyon lira aldılar

Şimdide Galatasaray'ın hisselerini satacaklar haysiyetsiz herifler

Türk Spor Tarihinin Gördüğü en haysitet yoksunu yönetime sahibiz

Satacak bir şey bırakmadılar.
Buna el kaldıranların ellerini biryerlerine sokacaksın

Serdar Aziz 4,50 Milyon €
Eren Derdiyok 4,0 Mil. €
Ryan Donk 2,50 Mil. €
Kevin Großkreutz 1,50 Mil. €
Lionel Carole 1,50 Mil €
Cenk Gönen 600 bin €
Cavanda 1,8 Mil. €
Ahmet Calik 2,5 Mil. €
Tolga Cigerci 3,0 Mil. €
Kolbein 700 bin € Kira
Garry Rodriguez 3,5 Mil. €

Bu saydigim oyunculardan ne kadar verim aldik soruyorum size takimi Ünal aysalin yapdigi transferler ayakda tutuyo
Ama Hajrovic yaaaww Borclari ödüyor yaaww
Harcanan paralara yazik. Bu paralara kac tane kaliteli futboldu alinirdi

Teknik direktörleri harcayarak kendi koltuğunu kurtarmaya çalışmasından nefret ettim.

Sezon sonuna kadar Riekerink'le devam edip sezon sonu sözleşmesi bitince Riekerink'i alt yapıdaki görevine devam etmesini sağlayarak A takım için yeni bir hocayla yapılanmaya gidebilirdi.

Şimdi Riekerink'i tümden gönderip yerine Karabük'ün hocasını ayartarak getirdi. Hem iyi bir alt yapı hocasından olduk hem Karabük'le arayı bozduk, Karabük deplasmanları ölüm gibi geçecek; hem de yeni bir yapılanmadan ziyade günü kurtarmalık iş yaptık.

30 yasindaki adamlara 7 ayda nerede duracagini ogretemeyen bir yetistirme plani olmayan herife alt yapiyi emanet etmek hata olurdu. Adaleti olmayan hata yapan adama yanlisini ogretmek yerine kolayina kacip hemen oyundan cikaran bir egitmen.
Yoneticilerin kankalarinin ogullarinin alt yapida cirit atacagina zaten torpil donen yerde hayvani derecede torpile erisilecekti.

Alt yapi mi istiyoruz dunya uzerinde bunu basrabilecek yuzbinlerce hoca bulabilrsin. Tek basina yetmedigini de gorduk ayrica saglam ekip olmali saglam para gommelisin

Devre arasında G.Rodrigues (oynatılmıyor) 3,5 + Ahmet Çalık (oynatılmıyor ) 2,5 m € = 6 m €

Ahmet'i aldık stoper yarasını çözemez, kanatlar zaten bu sene esas sorun değildi ki Rodrigues transferi de gereksiz oldu

Bu 6 m €(belki 1-2 m € daha eklenirdi) parayla çok kaliteli bir çift yönlü orta saha alınsaydı şuanda canavar gibi top oynuyor olurduk

Bizim en büyük sorunumuz orta sahada seneye en az 2 kaliteli çift yönlü tempolu orta saha şart + bide onları zorlayabilecek bir orta saha da rotasyonda olması lazım.

Ama futbol aklı Mehmet Özbek olan kulüpten bu mantıkta hamleler beklenmez zaten
Boşa masraf yaptık yine devre arası. 20 milyon euro para harcandı ve elde hiç bir şey yok bu rezalettir.

Sırf bu nedenle bile defolup gitmeleri gerekiyor. Aysal'a laf ediyorlar ama onun aldığı adamlar olmasa bu takımdan hiç bir cacık olmaz
Aysal'ın aldığı oyuncular (özellikle ilk transfer dönemi) hiç değilse katkı veriyorlar ve şampiyonluklarda başroldeler

Dursun'un aldığı oyuncular ise Galatasaray'ı anadolu kulübü seviyesine düşürüyor.

Acilen defol git dursun 2018 yılına kadar seni çekemeyiz git otelinle ilgilen sen

Teknik direktörleri harcayarak kendi koltuğunu kurtarmaya çalışmasından nefret ettim.

Sezon sonuna kadar Riekerink'le devam edip sezon sonu sözleşmesi bitince Riekerink'i alt yapıdaki görevine devam etmesini sağlayarak A takım için yeni bir hocayla yapılanmaya gidebilirdi.

Şimdi Riekerink'i tümden gönderip yerine Karabük'ün hocasını ayartarak getirdi. Hem iyi bir alt yapı hocasından olduk hem Karabük'le arayı bozduk, Karabük deplasmanları ölüm gibi geçecek; hem de yeni bir yapılanmadan ziyade günü kurtarmalık iş yaptık.

sinan-engin-ben-cok-yakisikliyim_8228945-7512_640x360.jpg

Senin suratina nemlendirici krem bosaltim

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hala mi Karabügün hocasi olayi. Size kac tane daha örnek göstermek gerekiyor gücsüz takimlardan gelip basarili olan teknik direktör konusunda? Bir cok teknik direktör ilk baslarda gücsüz takimlarda calisirlar ve orada normalin üstünde bir basari gösterdiklerinde dikkat cekerler. Ayrica gücsüz bir takimda normalin üstünde bir basari göstermek daha zordur bunu düsünmek bu kadar mi zor.

Karabük ile arayi bozmusuz karabük deplasmanlari zor olacakmis. Bir tarafta Galatasaray bir tarafta Karabük kendinize gelin artik. Hic kimse hic kimseyi ayartmadi, adamin sözlesmesinde ki bir madde kullanildi. Eger ayartma ariyorsaniz fb ve aykut kocaman isini takip edin ayartma nedir görün. Etik etik diye havlayanlar simdi fbnin basina aykut gelmeli diyorlar. Su anda gelmese bile baska bir takimin basinda ki hoca hakkinda, o takim ile sözlesmesi olan bir hoca hakkinda, sözlesmesinde fesih maddesi bulunmayan bir hoca hakkinda bunlari dile getirmek ne kadar dogru?

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt