Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.252
- 10.453
- 2.413
Yalanci ve paranin kölesi olmus zavalli bir kukla
Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SİGARA Paketinin üzerine Dursun Özbek'in resmini koysunlar
İddia ediyorum tiryakiler bile sigarayı bırakır.
ya bi git allasen artık yahem Karabük'le arayı bozduk, Karabük deplasmanları ölüm gibi geçecek.
ya bi git allasen artık ya
Teknik direktörleri harcayarak kendi koltuğunu kurtarmaya çalışmasından nefret ettim.
Sezon sonuna kadar Riekerink'le devam edip sezon sonu sözleşmesi bitince Riekerink'i alt yapıdaki görevine devam etmesini sağlayarak A takım için yeni bir hocayla yapılanmaya gidebilirdi.
Şimdi Riekerink'i tümden gönderip yerine Karabük'ün hocasını ayartarak getirdi. Hem iyi bir alt yapı hocasından olduk hem Karabük'le arayı bozduk, Karabük deplasmanları ölüm gibi geçecek; hem de yeni bir yapılanmadan ziyade günü kurtarmalık iş yaptık.
Teknik direktörleri harcayarak kendi koltuğunu kurtarmaya çalışmasından nefret ettim.
Sezon sonuna kadar Riekerink'le devam edip sezon sonu sözleşmesi bitince Riekerink'i alt yapıdaki görevine devam etmesini sağlayarak A takım için yeni bir hocayla yapılanmaya gidebilirdi.
Şimdi Riekerink'i tümden gönderip yerine Karabük'ün hocasını ayartarak getirdi. Hem iyi bir alt yapı hocasından olduk hem Karabük'le arayı bozduk, Karabük deplasmanları ölüm gibi geçecek; hem de yeni bir yapılanmadan ziyade günü kurtarmalık iş yaptık.