Fatih terim in kurduğu takımla başarı kazanan faruk süren efsane oluyor maddi anlamda kulübü batıran aig satan adam kim stadın maketine 20 milyon veren adam kim takımı dağıtan kim madem gereçek cimbomlu en kötü zamanda prtaya çıkıp ben adayım neden demedi bana kimse far u k süren karizma efsane demesin
Ünal başkan klasmış takımı fb nin karşısına çıkarmadı ne oldu hatırlayan var mı iz mi bıraktı
Gene terim in kurduğu takımla başarılı oldu paraları kredileri bitirdi sonra sudan sebeple kaçtı
Kimsen talip olmadığı sniejder i 8 milyona getirdi sonra da bir çay mişte transferi yapmış gösterisini yaptı keşke iki çay içip terim istediği asıl adamları alsaydı bugünkü çoğu şeyi yaşamazdı
Adnan öztürk hiç demeyin iş cidye binince hemen hasta oldu nasıl hastalıksa bir ayda iyileşti anca dışardan konuşuyor
Tüm başkanlar için söylüyorum
90 lardan beri kadın basket bolunu domine eden takım dışında voleybol basket gibi branşlarda şampiyon olamadık ki zaten bir banviti yenip şampiyonluğumuz var
Sırf adamın karizması boy pos yok köylü sıradan biri diye vuruluyor
Renktaş bi KEBAP ye belki kendine gelirsin.

Taraftara, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!

Fatih terim in kurduğu takımla başarı kazanan faruk süren efsane oluyor maddi anlamda kulübü batıran aig satan adam kim stadın maketine 20 milyon veren adam kim takımı dağıtan kim madem gereçek cimbomlu en kötü zamanda prtaya çıkıp ben adayım neden demedi bana kimse far u k süren karizma efsane demesin
Ünal başkan klasmış takımı fb nin karşısına çıkarmadı ne oldu hatırlayan var mı iz mi bıraktı
Gene terim in kurduğu takımla başarılı oldu paraları kredileri bitirdi sonra sudan sebeple kaçtı
Kimsen talip olmadığı sniejder i 8 milyona getirdi sonra da bir çay mişte transferi yapmış gösterisini yaptı keşke iki çay içip terim istediği asıl adamları alsaydı bugünkü çoğu şeyi yaşamazdı
Adnan öztürk hiç demeyin iş cidye binince hemen hasta oldu nasıl hastalıksa bir ayda iyileşti anca dışardan konuşuyor
90 lardan beri kadın basket bolunu domine eden takım dışında voleybol basket gibi branşlarda şampiyon olamadık ki zaten bir banviti yenip şampiyonluğumuz var
Kimsenin talip olmadigi mi?
Icip icip foruma girmeyi birakin hafiza kaybi mi yasiyorsunuz anlamiyorum ki
Maca cikmama dik durusuna senin gibi adamlar sahip cikamadi, 20 senedir fenerliler ile aramizdaki en buguk fark bu oldugu icin turk futbolunu dingonun ahiri gibi kullandi adamlar.

Turk sporunda cikarmam etmem diye tehtit eden adamlara tokat gibi yapistirmistir o kadar ama anlayana.

Rikrik gitti
Nasuhi Sezgin istifa etti
Nazifoğlu istifa etti

Sıra enn büyük düşmanlarımız ÖZBEK Brother's HEPİNİZ GİDECEKSİNİZ ULAN :::

Ve beyin hizla uzaklasiyor..

cartoon-running-brain-by-ron-leishman-4495.jpg

Toroğlu'nun bir lafı var Galatasaray paramparça

Galatasaray'ın yönetimi yok takım olmak için önce yönetimin takım olması lazım diye ...

Nasuhi sezgin giti
Rikirik gitti
Nazifoğlu bile gitti

Şimdi sıra sende ve kardeşinde

Defolun gidin la ...

'Cüneyt Tanman öldü. Fatih İşbecer öldü. Nasuhi Sezgin öldü, Levent Nazifoğlu öldü.'

70e21c524587ce424f987e2902dfc984.jpg

2 yıldır takımın başkanısın takıma tek bir yararın dokunsun İSTİFA ET LA !!!!!

Defol git artık yeter.

{taptap}

Defol git hayatta kimse bu kadar nefret ettirmez kendinden, yolda tek başına yürüyemeyecek hale geldin, linç edileceksin. Galatasaray'ı sabote etmek nedir? Galatasaray'ı rezil kepaze ettin tıpkı kendin gibi.

İSTİFA ET ULAN !

Faaliyet raporunda, Florya'da bulunan çim sahaların bakımının eksiksiz yapıldığı yazıyor.

C7SBCUcWkAI0Qd6.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt