Ahmed Arif Kesen
Büyük Kaptan
- 11 Temmuz 2009
- 21.556
- 14.308
- 2.158
Renktaş bi KEBAP ye belki kendine gelirsin.Fatih terim in kurduğu takımla başarı kazanan faruk süren efsane oluyor maddi anlamda kulübü batıran aig satan adam kim stadın maketine 20 milyon veren adam kim takımı dağıtan kim madem gereçek cimbomlu en kötü zamanda prtaya çıkıp ben adayım neden demedi bana kimse far u k süren karizma efsane demesin
Ünal başkan klasmış takımı fb nin karşısına çıkarmadı ne oldu hatırlayan var mı iz mi bıraktı
Gene terim in kurduğu takımla başarılı oldu paraları kredileri bitirdi sonra sudan sebeple kaçtı
Kimsen talip olmadığı sniejder i 8 milyona getirdi sonra da bir çay mişte transferi yapmış gösterisini yaptı keşke iki çay içip terim istediği asıl adamları alsaydı bugünkü çoğu şeyi yaşamazdı
Adnan öztürk hiç demeyin iş cidye binince hemen hasta oldu nasıl hastalıksa bir ayda iyileşti anca dışardan konuşuyor
Tüm başkanlar için söylüyorum
90 lardan beri kadın basket bolunu domine eden takım dışında voleybol basket gibi branşlarda şampiyon olamadık ki zaten bir banviti yenip şampiyonluğumuz var
Sırf adamın karizması boy pos yok köylü sıradan biri diye vuruluyor
Taraftara, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!