60+ dakikadir sacmaliyor, daha futbol ile ilgili konusmadi bile

Dursun Özbek: "Genele bakalım. Bir sene yerine, tüm seneler için rekabeti değerlendirelim. Biz daha öndeyiz."

puhaha

Futbolun neyini konusacak? Pozitif birsey yokki o yuzden bilerek o topa girmiyor, futbol diye birsey yok cunku.

Hah baskan kurtardı kendini.

Turkiyenin en başarılı ve en çok kupaya sahip takimiymisiz.

Yaw sen nasil bir insansin, sen nasil basimiza geldin

Kim getirdi bunu yaw

Adam futbol'un f'sinden bile bahsetmiyor arkadas

Basketbol salonu, finans, voleybol, ergin ataman, cart curt

Yonetimde zaman zaman degisikligin olmasi normal karsilamak lazim diyor.

Dursun Özbek: "Alp Yalman ve Levent Nazifoğlu ile iyi ilişkiler içinde çalıştık. Ama bu zorlu bir yol, hiç aklınıza gelmeyen olaylar oluyor"

DEFOL

Dursun Özbek: Sportif direktorluk konusunda calismalarimiz devam ediyor

Dursun Özbek: ''Önümüzdeki sezonun planlarını yapmaya başladık.''

Butun transferler kendisinin kontrolu altindaymis

:red:

Dursun Özbek: "Tudor önümüzdeki sezon da bizim teknik direktörümüz." (A Spor)

Dursun Özbek: ''Transferlerin hepsi benim kontrolümdeki transferlerdir. Kimse öküzün altında buzağı aramasın.''

Dursun Özbek: ''Hatalarımız oldu ama biz buradan gereken dersleri çıkartmış durumdayız.''

Dursun Özbek: "Sosyal medyadaki UEFA kupalı paylaşım hakkında gerekeni yapacağız."

Dursun Özbek: "Takım yaşlandıkça futbolcular arasında küslükler, kırgınlıklar olabiliyor. Gruplaşmalar olabilir ama yönetim çözmek zorunda"

Dursun Özbek: "Teknik direktör değişiklikleri hatadan çok Galatasaray’ın özlenen başarıyı yakalamasından kaynaklanan bir durum."

Açıklamaların özeti; osur, osur ipe diz. En çokta maaş bütçesini düşürüp başar yakalayacağız demesine ifrit oldum. Bu zamana kadar ne başarı kazandırdı da sanki Allah'ın malı.

Son düzenleme:
"Sneijder ve Podolski’yi yedek gördüğünüzde ne düşündünüz?"
Dursun Özbek: "Galatasaray Başkanı’na sorulacak en zor soru."

Dursun Özbek: Takıma, hocaya müdahale eden başkanları tenkit ediyorsunuz. Beni de hocaya müdahale etmiyorum diye eleştiriyorsunuz...

Geri
Üst Alt