Dursun Özbek: "Telefonumu internete koymuşlar, sürekli protestolar geliyor. Ben haklı görüyorum."

:asd22:

ulan capsiz herif 2015 yazında takımın ıcıne sıctınız tabi istifa diyeceklerdi beyin özürlülerin eline kalmisiz resmen

Dursun Özbek: "Kötü sonuç aldığınız zaman, taraftarın protesto etmesi gayet normal. Haklı buluyorum."

gercekten kendisini basarili saniyor bu

Dursun Özbek: "Şunu yanlış buluyorum. Seçildik, 2 hafta sonra Mersin ile berabere kaldık, 'Yönetim istifa' diyorlar. Yahu daha 2. hafta."

Dursun Özbek: "Taraftarın protesto hakkı var ama zamanı da var. Takımın performansını düşünmek lazım. Maç bittikten sonra olmalı protesto."

Dursun Özbek: "Sosyal medya bazı başkanları sevebilir, bazılarını sevmeyebilir. Ben sosyal medyada sevilen bir başkan değilim, bu gerçek"

Senin projelerin ben taa tovbe tovbe

Lan futbol takiminin anasini aglattin daha ne projesinden bahsediyor bu

Dursun Özbek: Bütün mali yükler benim sırtımda. Yönetim istifa demek, devam eden bütün projelerimize zarar verir. Kimseye fayda getirmez.

yaw rezil baskansin iste, niye desteklesinler seni

Dursun Özbek: Seçimler 2018 Mayıs ayında. Ben hesabımı o zaman herkese veririm. Yarı yolda bana git dersen, hedefler-projelerim yarım kalır

Dursun Özbek: "Kulübün futbolculara borcu olduğu kesin. Borç yiğidin kamçısıdır."

Dursun Özbek: "Kulübün futbolculara borcu olduğu kesin. Borç yiğidin kamçısıdır."

e16f622b302c16f689e4e8231b931f98.png

Bundan baskan mi olur yaw

Dursun Özbek: "Galatasaray'da şeffaflık ve şeffaf bir yönetim anlayışı var. Bunu kimse inkar edemez. Ne yapıyorsak ortada."

Dursun Özbek: "Nisan ayına kadar maaşları ödedik. Bazı futbolculara ödeyemedik, onlara da senet verdik."

Dursun Özbek: "İhtar çekme olayı, menajerler tarafından olmuştur. Futbolcunun bilgisi dışındadır. Tek tük olmuştur."

Geri
Üst Alt