Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.378
- 2.268
- 2.278
Isin kotu tarafi adam sene sonu revizyon yapmaya calisacak en az 7 8 transfer yapacak bi cop surusu ile daha ugrasacaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amin bu kadar beddua ile kendisini pek hayırlı bir geleceğin beklediğini sanmıyorumAllah senin belanı versin
Bugünlere geri döndüğümüz için utanç duyuyorum
Iyi niyeti olan adam elindeki riva florya kozunu kullanip borclari yapilandirmaya calisirdi.İyi niyetinden şüphem hiç yok ama spor cahili ki idaa da bir iki kupon tutaran kardeşine güvenerek zaten bu iş olmayacağı beliydi. Hukumet işleri için gereken kişiydi ama gitmeli artık yani. Taşın altına el koyması güzel ama o taş başımıza patladı resmen yönetim tarzı ile.
Yalan söylemeyen başkan yok. Diğer konularda haklılık payın vardır tabiki. Beceremedi ve beceremiyor bu işi işte ama adamın Galatasaray da çok daha öncelerinde görev alıp iyide hizmet veemişti az çok. Ezildi bu yükün altında adam ama net kötü niyetli olmadığını düşünüyorum açıkcası. Bir gerçek de göz önünde bulundurmak gerekir ki Galatasarayımızı yönetmek de her baba yiğidin işi değil bu ülke systemi ve mali tabloda.Iyi niyeti olan adam elindeki riva florya kozunu kullanip borclari yapilandirmaya calisirdi.
iyi niyetli olan adam melo gitti ama icimizden yerini doldururuz ya diyecek beyne ulasmazdi.
Iyi niyetli olan adam her gun surekli yalan soylemezdi.
Iyi niyetli olan adam 3 kupayla kapattigi sezonun ertsinde 6. olan takima once gider adam gibi sportif direktor getirirdi.
Iyi niyetli olan adam borc azaltacagiz diye gelip 2. Senesinde 6 aylik periyotta 250 milyon lira sokmazdi.
Iyi niyetli olan adam galatasaraya gelir getirecek iki projeden biri olan oteli zamaninda hatta daha once bitirir kiralanmazsa ben kiralarim sozunu yerine getirirdi.(25 milyon euro kredi cekti ve bitmeyen otelden 100 milyon lira icerdeyiz)
Iyi niyetli olan adam mahkeme sonuclandigi halde galatasaray adasindaki kiraciyi orda tutmazdi. Genel kurul uyelrine size ada manzarali lokal acacagim demezdi. Yillik minimum 3milyon dolar potansiyeli var oranin.
Iyi niyetli falan degil bir proje. Geldigi gunden beri bunu yansitan bir proje.
ben diyom gerizekalı diyeGeçmiş olsun
''Dursun Özbek: Kalan 7 maçın hepsini kazanmayı arzuluyoruz.''