История того, как я трахнул вашу жопу сукиного сына. Может дать Бог вам неприятности, теперь получить ебут из воротника этого клуба, вы закончили нас человек мудак мудак. Для Жирной хари чертов засранец прыжкового. пизда шлюха неумелых этой породы. Дик голова теперь человек убираться из этого клуба, что мы пережили в руках?

Příběh o tom, jak jsem kurva prdel parchanta. Bůh vám může dát problémy, teď vypadni z límce klubu, jste dokončili muže kretén kretén. Mastná hari kurva hajzl hopping. kočička děvka nešikovný tohoto plemene. Dick je nyní vedoucí osoby se dostat ven z tohoto klubu, který jsme zažili ve svých rukou?

قصة كيف اللعنة ابن مؤخرتك العاهرة. الله يمكن أن تعطي لك المتاعب، الان الحصول على اللعنة من ذوي الياقات البيضاء للنادي، الانتهاء من الرجل الأحمق الأحمق. الزيتية هاري التنقل الأحمق سخيف. كس عاهرة غير كفؤ هذا الصنف. ديك الآن على رأس شخص للخروج من هذا النادي الذي شهدناه في أيديهم؟

Son düzenleme:
Fuck off

отвяжись

تراجع

vypadnout

адчапіся

他妈的关闭

persse

va te faire foutre

fuck amach

vaffanculo

baszd meg

начука

vai tomar no cu

одјебати

verpiss dich

Nijerya milli takımı kucaklasın seni Dursun, şu yaşattığın rezilliklerin sonu yok, aaa çingenesi

Şu kulübe Mahmut Uslu'yu başkan yapsan, sabote et desen, yeminle söylüyorum utanır bu kadarını yapamaz.

Arkasında malum parti var, yoksa başka türlü bu denli bir camia sabote edilmez ve buna müsaade edilmez.

Divan üyeleri de bu oyunun oyuncağı olmuşlar ses çıkarmıyorlar, kişisel şirketlerine vergi cezaları ile tehdit başlamış yine anlaşılan.

Merak ediyorum geceleri bu hain nasil uyuyor
Halen orda duruyo ya halen bizlerde bise yapmiyoruz ya yaziklar olsun bize
dün baktim floryada belki 10 kisi filan vardi protesto icin artik taraftarda umut kalmamis istifa etmicegini hepimiz biliyoruz
genel kurulda o ibra ediyoruz diye kalkan ellerin hepsini teker teker ....
ulan nasil uyuyorsunuz 3 sene önce nerdeydik simdi nerdeyiz bela okumak istemiyorum
Dursun artik Defollll gittttt

03ea9038c8a42011b4daa6ac5b49cdd7.jpg

TapaTalK

Az kaldi bir gün taraftarin biri cinnet gecirip ya kendine birsey yapacak ya buna birsey yapacak.

Bu günü görmeden defolup git ulan artik.

iki senede bu taraftarı bu kulube karşı bu kadar hızlı küstürmek başarıdır helal olsun

Başarısızlık konusunda Dursun Özbek>Adnan Polat

hani sürekli söylüyoruz ya "tursun kendini kurtarmak için sürekli Riekerink i Tudor u Hamza yı öne attı" diye

bu adamı da birileri attı önümüze

iki senede bu taraftarı bu kulube karşı bu kadar hızlı küstürmek başarıdır helal olsun

Küsmedim ama soğudum, kırıldım, bıktım..

Eskiden hop oturup hop kalkardım Fener-Cimbom maçı izlerken.. Dünkü maçı film izler gibi izledim..

Fenerli arkadaşların sosyal medyada özel mesajlarla takılmalarını fazla takmıyorum ama ; Turkiye nin en buyugu dediğimiz bir takımın, yurt dışında en çok tanınan Türk takımının düştüğü zavallı hali içim kaldırmıyor artık..

Büyük takımlara karşı her maçı kaybeden; amatör branşlarda bu yıl Fener karşısında hezimet yaşayan (11-1) bir takım kendimizi kandırmayalım, buyuk takım olamaz.

Bunun en buyuk sebebi tabii ki Dursun denen meymenetsiz, ugursuz adam.

Bu gitmeden bize guzel gunler yok..

Beni asıl üzen ve gelecekle ilgili umutsuzluğa iten nokta ise camianın kış uykusunda olması..

Ne doğru durust bir muhalefet var, ne de bize umut verecek bir başkan adayı..

Çıksın vizyon sahibi, liderlik özelliği olan, futbolu bilen, ekonomiden anlayan bir Galatasaraylı ve çalışma başlatsın.. Bize projelerinden bahsetsin, onun yanında olalım, kenetlenelim.

Nerdesin H. Ulusoy??

Geri
Üst Alt