istifa et
sana kot pantolon
cild bakimi
dislerinide yapdircam hepsi benden yeterki istifa et

dursun-ozbek_4336.jpg

Olcan aydinin tazminatini cepinden öde eh sucukcu

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Lan bir şeyi de doğru yap yeter kulübün parasını çarçur ettiğin.Kendi otelinle ilgili bir iş olsa inciğini cıncığını araştırırsın puşt

Senin forma tanıtımına sokuyim.

O bile iğrenç
Kulüpten soğuttun adamı

TapaTalK

Ne güzel millet burada 1 liranın hesabını yaparken yaklaşık 4 milyon euroyu sokağa atabiliyoruz. Asıl benim ağrıma giden hesap falan soranda yok. Bunlar harcayıp hiçbir şey olmamış gibi gidecek sıkıntısı sonra bize kalacak.

sen geldiginden beri marka degerimiz yerlerde oyuncu bile alamiyorsunki zaten böyle bi ortama kimse gelmez istemez anadolu topculari haric

Ulan nasıl beceriyon bilmiyorum ama elini attığın her şeyde Galatasaray'a zarar vermeyi başarıyorsun valla helal olsun Hain herif ...

Başlık niye sportmen başkan? Margarin suratlı şerefsiz hain alçak olarak değiştirilmesini talep ediyorum

Senden sonra Galatasaray taraftarı

Lansman'da güzel anlatmışsın ezik herif

4c8735328bd34e0c8084ba0d74d8eefc.jpg

TapaTalK

Bu adam herhangi bir topluluğun, derneğin, cemiyetin , 2-3 kişinin, yönetimin nasıl oluyorda başı oluyor aklım almıyor. Akli dengesi yerinde olan insanların emir komuta zincirinin nasıl başında bulunabiliyor? Göremediğimiz bir şey olmalı başka izahı olamaz şundan talimat almak herhangi birinin ağrına gidiyor olmalı .

Ve bu şahısın otelleri var inanılır gibi değil. Şahsen orta ölçekli bir işletmemde plasiyer yapmam kendisini.

Birde iki bin küsür oy alarak seçiliyor ? hadi biz tanımıyoruz belki iyidir diye ankete oy verdik (bkz* ifşa sayfası) , hakiki oy verenler tanımadan mı oy verdi ?

komplo teorilerini sevmem ama bu dursunun ajan olma ihtimali yüksek ajan olmasa bile saflığından dolayı birilerinin kukla olarak kullanma ihtimali var bunu. herifin ismini dahi hiç birimiz duymamışken duygun yarsuvat yönetimine girmesinden bir sene sonra başkan oldu. böyle bişey galatasaray tarihinde veya başka bi kulübün tarihinde var mı acaba çok merak ediyorum. akıl, mantık dışı bi durum

Son düzenleme:
Bu adam herhangi bir topluluğun, derneğin, cemiyetin , 2-3 kişinin, yönetimin nasıl oluyorda başı oluyor aklım almıyor. Akli dengesi yerinde olan insanların emir komuta zincirinin nasıl başında bulunabiliyor? Göremediğimiz bir şey olmalı başka izahı olamaz şundan talimat almak herhangi birinin ağrına gidiyor olmalı .

Ve bu şahısın otelleri var inanılır gibi değil. Şahsen orta ölçekli bir işletmemde plasiyer yapmam kendisini.

Birde iki bin küsür oy alarak seçiliyor ? hadi biz tanımıyoruz belki iyidir diye ankete oy verdik (bkz* ifşa sayfası) , hakiki oy verenler tanımadan mı oy verdi ?

Forumdaki kongre üyemize göre "baska aday yoktu" ondan Dursun secilmis.

Hadi Turgay Kiran neyse de diger aday Prof.Dr. olan bir adamdi. Ahmet Özdogan.

Onu secseler bu kadar skandal yasar miydik? Hic sanmiyorum acikcasi.

Kendi adıma bir artısı var. Sinirlerimi resmen aldırdı saolsun. Artık sadece sırıtarak takip ediyorum her atığı adımlarını.

keli bile şekilsiz hırbonun

Geri
Üst Alt