- 1 Şubat 2009
- 25.095
- 25.281
- 3.468
Şimdi gidip G. Albers'in götünü yalayabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1600 imza olayının alevlenme ihtimali var mı acaba en son bin imza toplanmıştı
Hamzalı sezonda başladı bu fenere benzeme süreci. Daha şampiyon olmamıştık ve o zamandan söylüyorduk; Camia olarak yavaş yavaş fenere evriliyoruz diye :red: Abartıyorsunuz diyenler oluyorduOhh büyük baskan diyen mi dersin yoksa yeniden türeyen "ama borc ödüyor" diyen mi dersin. Gecen de demistim bizim taraftar cok aptallasti, Fenerlilerle dalga geciyorduk hep ama bizim taraftar da koyun sürüsü gibi olmaya hizla ilerliyor.
Bunun bedelini daha çok uzun seneler ödeyeceğiz gibi geliyor lakin umarım yanılan ben olurum. Moral bozmak istemem lakin bu kulüp için bir daha güneş doğmayabilir. İşte bu kadar büyük hata bence asrın hatası.O genel kurul üyeleri var ya Dursun dan cok Allah onlarin belasini versin. 2 sene bu hain herifi hic birsey yapmamis gibi izlediler bir de yetmedi gittiler ibra ettiler saka gibi.
Hamzalı sezonda başladı bu fenere benzeme süreci. Daha şampiyon olmamıştık ve o zamandan söylüyorduk; Camia olarak yavaş yavaş fenere evriliyoruz diye :red: Abartıyorsunuz diyenler oluyordu![]()
Bunun bedelini daha çok uzun seneler ödeyeceğiz gibi geliyor lakin umarım yanılan ben olurum. Moral bozmak istemem lakin bu kulüp için bir daha güneş doğmayabilir. İşte bu kadar büyük hata bence asrın hatası.