Şimdi gidip G. Albers'in götünü yalayabilir.

Hiç vakit kaybetme, bu akşam Tudor' u kov, Fatih Terim' in kapısının önüne kamp kur, hoş sen onu beceremezsin, Galatasaray camiasının içinden hatırlı adamlar falan sok araya, onlar konuşsunlar. Ya da istifa et, defol git!

Bu malın GS'ı batırmasına doğru düzgün ses çıkarılmadı

Bu rezil yenilgiyi sana yazdim. Buzamana dek 3 transfer yaptin. Biri sakatlik yasadi oynamadi digeri forvetde tek basina kaldi cünkü adamin gol atma özelliki onu besliyecek adsm gerekli ama kanat ve göbekden bunu yapacak bir transfer yapmadin , birak maiconu dünyanin en iyi tandemini getir stopere eger beklerin ve orta sahan rezilse hic bir ise yaramaz.

Selçukla git fantezi yap sen. Niye gittin ulan maça uğursuz.

vedo7789.jpg

başgana güvenin uçaklar birer birer inecek

gaza gelip transfer yap bari LESH herif
zaten maliyete bakmadan adam aliyosun bikac seneye yine batacaz, bari tam batalim. 9 adam falan al

1600 imza olayının alevlenme ihtimali var mı acaba en son bin imza toplanmıştı

1600 imza olayının alevlenme ihtimali var mı acaba en son bin imza toplanmıştı

Aga 3 transfer gelince bizim taraftarin basi götü bir ayri oynadi ve 180 derece dönenler oldu hersey unutuldu birden. Aldigi üc adamin ücü de kolay transferler, cuval cuval para ödedigimiz adamlar. Sen ben gitsek transfer görüsmesi yapsak asagi yukari ayni paralara bizde getirebiliriz bunlari.

Ohh büyük baskan diyen mi dersin yoksa yeniden türeyen "ama borc ödüyor" diyen mi dersin. Gecen de demistim bizim taraftar cok aptallasti, Fenerlilerle dalga geciyorduk hep ama bizim taraftar da koyun sürüsü gibi olmaya hizla ilerliyor.

O genel kurul üyeleri var ya Dursun dan cok Allah onlarin belasini versin. 2 sene bu hain herifi hic birsey yapmamis gibi izlediler bir de yetmedi gittiler ibra ettiler saka gibi.

Ohh büyük baskan diyen mi dersin yoksa yeniden türeyen "ama borc ödüyor" diyen mi dersin. Gecen de demistim bizim taraftar cok aptallasti, Fenerlilerle dalga geciyorduk hep ama bizim taraftar da koyun sürüsü gibi olmaya hizla ilerliyor.
Hamzalı sezonda başladı bu fenere benzeme süreci. Daha şampiyon olmamıştık ve o zamandan söylüyorduk; Camia olarak yavaş yavaş fenere evriliyoruz diye :red: Abartıyorsunuz diyenler oluyordu :)

O genel kurul üyeleri var ya Dursun dan cok Allah onlarin belasini versin. 2 sene bu hain herifi hic birsey yapmamis gibi izlediler bir de yetmedi gittiler ibra ettiler saka gibi.
Bunun bedelini daha çok uzun seneler ödeyeceğiz gibi geliyor lakin umarım yanılan ben olurum. Moral bozmak istemem lakin bu kulüp için bir daha güneş doğmayabilir. İşte bu kadar büyük hata bence asrın hatası.

Hamzalı sezonda başladı bu fenere benzeme süreci. Daha şampiyon olmamıştık ve o zamandan söylüyorduk; Camia olarak yavaş yavaş fenere evriliyoruz diye :red: Abartıyorsunuz diyenler oluyordu :)

Bunun bedelini daha çok uzun seneler ödeyeceğiz gibi geliyor lakin umarım yanılan ben olurum. Moral bozmak istemem lakin bu kulüp için bir daha güneş doğmayabilir. İşte bu kadar büyük hata bence asrın hatası.

Aynen konuştuk anlattık ama dinlemedi kimse. Herkes 3 kupaya kandı göz boyadı o 3 kupa.

Benim de pek bir ümidim yok yakın geleceğe dair maalesef.

sent via GSC

Dilerim şahsi hayatındaki tüm işlerin tepe taklak tersine dönüşür, bunu o kadar içten söylüyorum ki

Tek iyi yanın Galatasaray taraftarının hiç bir boka yaramayan bir kalabalık olduğunu gösterdin bizlere.

Türkiye'de ilk 5'e giremez Galatasaray taraftarı, bunu açık ve net kanıtladın teşekkürler.

Ankaragücü-Göztepe taraftarları 5 basar bu camiaya.

Geri
Üst Alt