...

sent via GSC

Moderatör tarafında düzenlendi:
Babayın parasını mı harcıyorsın durson?

Dursun başkan paraları saçmıyor kulübün parasını büyük titizlikle harcıyor ve üstelik borçları ödüyor. Daha ne istiyorsunuz size botokslu müstehak

SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan kansız serefsiz hırsız Galatasarayi batırmaya gelen karaktersiz komisyoncu ulan azizden daha nefret eder hale geldim sende öyle bir yüzsüzsun sen işte satılmış serefsiz seni.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu kadar paradan sonra TERİM'i getirmezsen kulaklarını çınlata çınlata kopartacam .

başarı gelmezse çükünden tavana asacaklar seni tursunn..gördüğüm en kötü başkan.

Babanın oteli değil bu kulüp defol git

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adam büyük ihtimalle batık kendini düzlüğe çıkarıyor. Bunlar hayatta olan şeyler araştırılmalı.

Su herifin borc ödedigine ve Riva'nin satisi ile borcu kapatacagina inananlar var bir de.

Beyninize giden oksijene yazik.

443745_ob15a.jpg

Yav ben çok ciddiyim resmen artik yerimde duramiyorum nasıl bir yüzsüz bu adam ya nasıl tarihin gördüğü en kötü başkan bu bunun yasattiklarini yastmazsaniz sizin gibi genel kurulununda Allah belasini versin.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ama kulübü ünal aysal batırdı.dursun özbek gelip riva parasıyla borçları kapatacak o parayla pahalı transferler yapmayacak!!!!!

Geri
Üst Alt