Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.454
- 4.835
- 1.618
sevmeyelimde tasami dönelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir maçla bir iki demeçle bir iki transferle sözde başkanı gözde yaptık. forum olarak çarpıldık mı nedir ?
Rahmi bey tabiki saygı göstereceksiniz Galatasaray başkanı olmak kolaymı ?
Kolaysa buyrun sahneye...
Bende herşeyi anlamıyorum da başkalarına düşüncelerine en azından saygı duymak gerekir.Yani Galatasaray baskani oldugu icin ona özel bir saygi göstereceksiniz? Su ülkenin bu zihniyetini senelerdir anlamadim.
Yani Galatasaray baskani oldugu icin ona özel bir saygi göstereceksiniz? Su ülkenin bu zihniyetini senelerdir anlamadim.
Saygı duymayana saygı duymazlar.
Bu tarz adamlar senin karşına çıksalar el ense olup önünü iliklersin...
Bende herşeyi anlamıyorum da başkalarına düşüncelerine en azından saygı duymak gerekir.
Doğruluk sizin dönen dünyanızda olmaya bilir herkes için.
Şahsen ayrıca ben dursun da saygı duyulmasını demedim. Makama saygı hak ediyor ve orayı temsil eden kişi. Ama anlıyorum senin gibileri tabiki ki aynı benzer sorunu bende yaşıyorum farklı makamda olan birisi için ki ona laf atım diyede 6ay ceza yedim burada. (erken çıkarttınız mapuzdan ama tabiki. tekrar tşkr ederim)
Canı cehenneme.
Ne balık hafızalı adamlarsınız yav.
sent via GSC
Buda sadece ve sadece senin kişisel bakış acındır. Senin bu bakış acına nekadar saygı duymak zorundaysam kı duyuyorum bir okadar da katılmamak da açık bir seçenek olmalıdır. Galatasaray makamına saygı duyulur benim onun görüş açısında.Senin dedigin makamlar ve hatta Galatasaray makami sizin hizmetinize kurulmus makamlar, adamin birisi o makama otturdu diye ona saygi gostermek sirf o yuzden saygi gostermek geregini duymak dunyanin en igrenc ve samimiyetsiz davranislardan biridir.
Buda sadece ve sadece senin kişisel bakış acındır. Senin bu bakış acına nekadar saygı duymak zorundaysam kı duyuyorum bir okadar da katılmamak da açık bir seçenek olmalıdır. Galatasaray makamına saygı duyulur benim onun görüş açısında.
Kişiye ama o makamdan hariç tabiki de eleştiriye açıktır ve saire. Sevmeye de bilirsin ama Galatasaray başkanını temsil eden birisine makamına saygı duyulmasından yanayım. Bu düşüncemi paylaşan nekadar çok Galatasaray taraftarı varsada bir okadar belkide daha çok senin bakış açından da bakanlar olur veya vardır.
Sen ama forum yönetimi olarak kendi düşüncen sadece doğru diyerek Galatasaray forumunda bu budur dersen anarşilik yapmış olursun resmen ki sözde başkan cümleside budur.
Ayrımcılık yapıyorsunuz resmen taraftar arasında ve bunu sadece bu konuda desteklemiyorsunuz. Bu sözde kelimesini de her başkan için itiraz ederim. Haddinize değil buna karar vermeyi. Ha dersiniz mekan bizim bizimle aynı düşünceyi paylaşmayanlar kapı orada diyorsanız bilemem tabiki. Gsc in taraftar profilini nşz yöneticiler cizeriz diyorsanız bizde bilelim ki boş boş tepki vermeyelim.
Saygı duymayana saygı duymazlar.
Bu tarz adamlar senin karşına çıksalar el ense olup önünü iliklersin...