Aylardir bahsettigim gibi pusuda bekleyenler var Dursunu yalamak, pardon övmek icin.

Yani Galatasaray baskani oldugu icin ona özel bir saygi göstereceksiniz? Su ülkenin bu zihniyetini senelerdir anlamadim.
Bende herşeyi anlamıyorum da başkalarına düşüncelerine en azından saygı duymak gerekir.
Doğruluk sizin dönen dünyanızda olmaya bilir herkes için.

Şahsen ayrıca ben dursun da saygı duyulmasını demedim. Makama saygı hak ediyor ve orayı temsil eden kişi. Ama anlıyorum senin gibileri tabiki ki aynı benzer sorunu bende yaşıyorum farklı makamda olan birisi için ki ona laf atım diyede 6ay ceza yedim burada. (erken çıkarttınız mapuzdan ama tabiki. tekrar tşkr ederim)

Fikir değiştirenler

Demirören zamanı dönen bjklilere benziyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Iki üc mac daha kazanirsa takim, baslik sözde baskan yerine efsane baskan olarak revize edilir.

Cok tezcanliyiz...

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Bu adamın nesi övülecek ki renktaşlar ? Siyasi iradeyle orada olduğu aşikar.

Siyasi iradenin kontrol ettiği bir beyin(!) GS'da başkanlık yapamaz,yapmamalı.

Tamam iyi transferler yaptı ama 2 yıl boyunca bize çektirdiklerini unutmadım. Kesinlikle 3-5 transfere Dursun 'a olan öfkem en ufak azalmayacak

Saygı duymayana saygı duymazlar.

Bu tarz adamlar senin karşına çıksalar el ense olup önünü iliklersin...

Benim karsima bakanlar geldi iplemedim, sen ne diyorsun? Su sende daha buyuk bir makamda oturdugu icin saygi duyacaksin anlayisindan nefret ederim. Onumde insan gibi davranirsa bende elbette her insana gosterdigim saygiyi gosteririm ama baskan/bakan felan oldugu icin degil yani.
Yoldan milletvekili gecse ooo vekilim elinizi ayaganizi operim diyecek igrenc adamlar taniyorum ben.

Bende herşeyi anlamıyorum da başkalarına düşüncelerine en azından saygı duymak gerekir.
Doğruluk sizin dönen dünyanızda olmaya bilir herkes için.

Şahsen ayrıca ben dursun da saygı duyulmasını demedim. Makama saygı hak ediyor ve orayı temsil eden kişi. Ama anlıyorum senin gibileri tabiki ki aynı benzer sorunu bende yaşıyorum farklı makamda olan birisi için ki ona laf atım diyede 6ay ceza yedim burada. (erken çıkarttınız mapuzdan ama tabiki. tekrar tşkr ederim)

Senin dedigin makamlar ve hatta Galatasaray makami sizin hizmetinize kurulmus makamlar, adamin birisi o makama otturdu diye ona saygi gostermek sirf o yuzden saygi gostermek geregini duymak dunyanin en igrenc ve samimiyetsiz davranislardan biridir.

Canı cehenneme.

Ne balık hafızalı adamlarsınız yav.

sent via GSC

Senin dedigin makamlar ve hatta Galatasaray makami sizin hizmetinize kurulmus makamlar, adamin birisi o makama otturdu diye ona saygi gostermek sirf o yuzden saygi gostermek geregini duymak dunyanin en igrenc ve samimiyetsiz davranislardan biridir.
Buda sadece ve sadece senin kişisel bakış acındır. Senin bu bakış acına nekadar saygı duymak zorundaysam kı duyuyorum bir okadar da katılmamak da açık bir seçenek olmalıdır. Galatasaray makamına saygı duyulur benim onun görüş açısında.
Kişiye ama o makamdan hariç tabiki de eleştiriye açıktır ve saire. Sevmeye de bilirsin ama Galatasaray başkanını temsil eden birisine makamına saygı duyulmasından yanayım. Bu düşüncemi paylaşan nekadar çok Galatasaray taraftarı varsada bir okadar belkide daha çok senin bakış açından da bakanlar olur veya vardır.
Sen ama forum yönetimi olarak kendi düşüncen sadece doğru diyerek Galatasaray forumunda bu budur dersen anarşilik yapmış olursun resmen ki sözde başkan cümleside budur.
Ayrımcılık yapıyorsunuz resmen taraftar arasında ve bunu sadece bu konuda desteklemiyorsunuz. Bu sözde kelimesini de her başkan için itiraz ederim. Haddinize değil buna karar vermeyi. Ha dersiniz mekan bizim bizimle aynı düşünceyi paylaşmayanlar kapı orada diyorsanız bilemem tabiki. Gsc in taraftar profilini nşz yöneticiler cizeriz diyorsanız bizde bilelim ki boş boş tepki vermeyelim.

Galatasarayda yaptigi hatalari, rezillikleri, yalanlari unutturmak icin 4 yil arka arkaya sampiyon 2 defa CL almasi gerek. Yani Dursun Ozbek Istifa!

Buda sadece ve sadece senin kişisel bakış acındır. Senin bu bakış acına nekadar saygı duymak zorundaysam kı duyuyorum bir okadar da katılmamak da açık bir seçenek olmalıdır. Galatasaray makamına saygı duyulur benim onun görüş açısında.
Kişiye ama o makamdan hariç tabiki de eleştiriye açıktır ve saire. Sevmeye de bilirsin ama Galatasaray başkanını temsil eden birisine makamına saygı duyulmasından yanayım. Bu düşüncemi paylaşan nekadar çok Galatasaray taraftarı varsada bir okadar belkide daha çok senin bakış açından da bakanlar olur veya vardır.
Sen ama forum yönetimi olarak kendi düşüncen sadece doğru diyerek Galatasaray forumunda bu budur dersen anarşilik yapmış olursun resmen ki sözde başkan cümleside budur.
Ayrımcılık yapıyorsunuz resmen taraftar arasında ve bunu sadece bu konuda desteklemiyorsunuz. Bu sözde kelimesini de her başkan için itiraz ederim. Haddinize değil buna karar vermeyi. Ha dersiniz mekan bizim bizimle aynı düşünceyi paylaşmayanlar kapı orada diyorsanız bilemem tabiki. Gsc in taraftar profilini nşz yöneticiler cizeriz diyorsanız bizde bilelim ki boş boş tepki vermeyelim.

Estagfullah. Simdi orda moderator yazinca bende sahsi fikirimi paylasinca bütün yönetim benim gibi düsünüyor anlamina gelmiyor - hatta biliyorum ki ayni benim gibi düsünmüyorlar bu da cok dogal.
Ama benim icin baskan/bakan bana hizmet edecek olan kisidir, benimle ayni statusda yani benim üstünde olmamalidir.

Saygı duymayana saygı duymazlar.

Bu tarz adamlar senin karşına çıksalar el ense olup önünü iliklersin...

İnsanlar hakkında nasıl da kolayca yargıya varıyorsunuz ve herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz!

Çıldırıyorum bu tip ifadeleri görünce. Gazeteciydim. 2011 referandumundan sonra gazetecilikten soğudum ve 2013 yılında bıraktım. Şimdi özel bir firmada çalışıyorum. Seçim zamanı herifim bir tanesi "patronun her istediğini her dediğini yapmak zorundasın" gibisinden bir laf etti. "İş çerçevesinde haklısın ama bunun bir sınırı var. Neye inanıp ne yönde politik bir tavır alacağıma karışamaz" dedikten sonra verdiği cevap şu oldu:

"İşten atılmakla tehdit ederse öyle bir yalarsın ki kraldan çok kralcı olursun"

Kavga ettim adamla. Hırpaladım onu. Sayın Özgün Yazgan size de önerim insanları tanımadan geçmişlerini bilmeden yargılamayın. Bu kişinin bir insana yapacağı en büyük haksızlıktır.

Ayrıca "Makama saygı" ve yalakalık sınırlarını bilmiyorsunuz! Makama saygı demek o makamdaki kişiye saldırmamak, küfür etmemek demektir. Onu eleştirmemek, pohpohlamak değil. Makam insana ayrıcalık tanımaz yöneticilik hakkı tanır. O kadar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt