Biz bu yola transferlerle cıktık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dursun Özbek'i savunacağım aklıma gelmezdi. Hala Galatasaray başkanlığı yapacak kalibre de olmadığını düşünüyorum. Ama Divandaki dinozorların takımı ve kulübü karıştırmalarına seyirci kalmayacağım. Kalmamalıyız da !

"Sözde" ibaresinin kaldırılmasını rica ediyorum. Bugünden sonra kötü niyetli olmadığına eminim. Başarılı olmadığı açık ama asla yamyam değil.

Dursunu yiyecekler:(

Dursun'u savunanlar zamanında Canaydın'ı da savunuyordu.

Gelmiş geçmiş gördüğüm en rezil 3 başkan var;

Canaydın-Polat ve Özbek

Ancak Özbek en rezaleti.

Orasi kesin.

Ama bugunku toplantida malesef gordumki dursun sonrasi daha da beter olacak !

Tek care bi arap seyhine kulubun satilmasi. Bugunku reziller GS i ancak batakliga tasiyabilirler.

Dursun Özbek, Galatasaray Başkanlık koltuğuna saygısızlık yapan Levent Nazifoğlu'na sinirlendiği an.

DHW5KhbW0AEa2BE.jpg:large

Defolup gidersin inşallah yakında Allahın cezası.

sent via GSC

2 yıldır yaptığı yalnışlar ve yaşattığı rezillikler unutulmaz ama dün hata yaparken eleştirmeyenlerin bugün çıkıp iyi durumdayken eleştirmesi nasıl bir çıkarcı topluluğunun içinde olduğumuzun özetidir

büyük bir tezgah var, karşı taraftan ihtiyarlar vurunca, buradan taraftarlar kucak açıyor. danışıklı dövüş

Dursun 3 yıl daha kalır böyle giderse.

büyük bir tezgah var, karşı taraftan ihtiyarlar vurunca, buradan taraftarlar kucak açıyor. danışıklı dövüş

Dursun 3 yıl daha kalır böyle giderse.
Bu sezon şampiyon olursak olabilecekleri az çok ön görmek zor değil.

"Son senesi iyiydi Dursun akıllanmıştır artık, başkanlığa devam edebilir" diyen tipler türeyecektir adım gibi eminim.

Bak saha şimdiden bir kaç transfere herşeyi unutanlar var. Bu kadar balık hafızalı olunmaz ya.

Nazif denen yavşak ne yaptı tam bilmiyorum ama o Dursuna birşey yaptı diye Dursunu savunmanın mantığı nedir. Ikisi de Allah'ın cezası herifler ikisi de bu kulübün yakasından düşmeli. Defolup gitmeliler. Nazif gitti Dursun'a geldi sıra.

sent via GSC

Son düzenleme:
Yigidi öldürün hakkini yemeyin. Statta Dursun baskan'a kesinlikle destek verilmeli. Dinazorlar komisyon yiyemeyince belli ki sinirlendi

Para harcamadan sampiyonluga oynayacak bir kadro kurulamazdi.

Allahtan futbolcularimizin cogu yabanci ve ayni zamanda kaliteli. Cevabini o ihtiyarlara sahada verecektir yeni transferlerimiz.

Son 2 yilda nasil skandal, rezil transfer dönemleri gecirdiysek bu sene de okadar iyi dönem gecirdik

Nazifoğlu ne dedi bugün kuruldaki itibarımı yaktım dedi, niye yaktı kendini ateşe atıp Dursun'a böyle saçma bir posta koydu.

Sonuç bir anda herkes Dursun'u yalamaya başladı. Mayıs 2018 Tursun yeniden başkan.

Geri
Üst Alt