- 2 Temmuz 2011
- 132.461
- 55.456
- 5.338
bitsin artık yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hahahahahhahah hahahah hahahh
akıl tutulmasından akıl zafiyetinden bahseden bak hele
xd
karısıklık olmasın dıye sonradan editledim ve koydum zaten reysreys xd koymasan can büyük yazmış derdimD
gelene bu kadar büyük para harcamasaydık kadroyu gene çer çöp ile doldurmuş olurduk. şimdi ise gelenlerin hepsi kağıt üzerinde kaliteli topçular. 40 tane çer çöp olacağına 20 tane kaliteli topçu olsun o zaman başarı gelir.
basket işi ise bu bütçe ile alakalı değil. futbolun ayrı basketin ayrı bütçesi var. bu biraz da vizyon meselesi. baskette çok büyük başarılar hedeflenmiyor. dükkanı kapatalım da demiyorlar, Euroleague alalım da demiyorlar. Kendi yağında kavrulsun. yoksa koskoca Galatasaray 3.5 yerine arıyorum 7 bütçe ayıramayacak mi. haa bana sorarsan ben futbol haricinde her branşın kapatılması gerektiğini düşünüyorum. çünkü beni heyecanlandıran sadece futbol. Galatasaray'ı tutan kişilerin yüzde 99u da futbolu için seviyor
XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu adam hayatında kitap okumamış herhalde. Bu kadar kasvetli, hitabetten uzak, sürekli şey diyen, kelimeleri arasında dizi izlenebilecek başka bir başkan zor görürüz gibi geliyor bana.
Maalesef Arda gelmiş umarım en azından Asamoah da gelir.
EditMESSİ dediiiiiiii