Dursun Özbek, %100 Futbol'da!

dagı daga küstüren koca yureklı baskan <3 baskasını sevemeyız

işyerinde bjklılar başkanınız gazinocuya benziyor diyorlar
deli fiko hormonlu fiko falan diyip işi şakaya vuruyorum belli etmiyorum ama üzülüyorum ulan istifa ettttt

Bir konuya da tanımlama yapmadan gir amma uzattın Olağanüstü'nün açıklamasını yapıyor şimdide :D

gelene bu kadar büyük para harcamasaydık kadroyu gene çer çöp ile doldurmuş olurduk. şimdi ise gelenlerin hepsi kağıt üzerinde kaliteli topçular. 40 tane çer çöp olacağına 20 tane kaliteli topçu olsun o zaman başarı gelir.

basket işi ise bu bütçe ile alakalı değil. futbolun ayrı basketin ayrı bütçesi var. bu biraz da vizyon meselesi. baskette çok büyük başarılar hedeflenmiyor. dükkanı kapatalım da demiyorlar, Euroleague alalım da demiyorlar. Kendi yağında kavrulsun. yoksa koskoca Galatasaray 3.5 yerine arıyorum 7 bütçe ayıramayacak mi. haa bana sorarsan ben futbol haricinde her branşın kapatılması gerektiğini düşünüyorum. çünkü beni heyecanlandıran sadece futbol. Galatasaray'ı tutan kişilerin yüzde 99u da futbolu için seviyor

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sonuç olarak Galatasaray bir Spor Kulübü ve sırf bir Futbol Kulübü değil, ben Kulübümün her branşta başarılı olmasını isterim.
Beşiktaş maaş konusunda takımı gerçekten çok iyi yönetiyor, adamlar hem futbolcuları satarken iyi para elde ediyor ve futbolcuları alırken gerçekten iyi paraya alıyorlar.

Dursun Özbek: "GS'de divan toplantısı her ay yapılıyor. Şuan olan olağanüstü olan bir toplantı..."
Dursun Özbek: "Divan kurulu bu soruları sormakta sonuna kadar haklı ama bunu Türk basının yüzünden yapıyor..."

Bu adam hayatında kitap okumamış herhalde. Bu kadar kasvetli, hitabetten uzak, sürekli şey diyen, kelimeleri arasında dizi izlenebilecek başka bir başkan zor görürüz gibi geliyor bana.

Maalesef Arda gelmiş umarım en azından Asamoah da gelir.

Şaka mısın sen adam Mekteb-i Sultani mezunu. Tamam adamı sevmezsiniz ben de bayılmıyorum ama dediğim gibi adam Mekteb-i Sultani mezunu. Onu da geçtim İTÜ Makine Mühendisliği mezunu. Beyler bizim başkan aslında boş biri değil sadece hitabet dersi alması gerek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dursun Özbek: Transferler sonrası endişe duyan üyeler haklı. Çünkü basında Galatasaray karşıtlığı var.
Dursun Özbek: "En akıllı zannettiğimiz köşe yazarları bile öyle şeyler yazıyor ki... Messi'yi alsak 5 yıllık maliyetinden hesap soruyorlar"

Dursun Özbek: En akıllı yorumcu, köşe yazarları bile her şeyi 5 senelik kontrat, 5 sene kira, 5 sene şu diye 100 milyon euro çıkarıyorlar.
Dursun Özbek: Yahu kardeşim ben 5 senede 500 milyon euro kazanıyorum. Müsaade et de 5 senede 100 milyon euro ödensin.

Dövizleri karıştırdı ya neyse.
500 milyon tl değil Euro olacaktı.

Dursun Özbek: "Futbolcuların 5 senede alacağı parayı sadece Riva'nın parasıyla karşılaştırıyorlar. Bunu direkt böyle algılıyorlar."
Dursun Özbek: Bu algı üzerine yarın divan toplantısında sorular sorulacak biz de cevaplarını vereceğiz.

bizim kadro disilar dahil 28 profesyonel oyuncumuz var. asgari ücretli gencleri saymaya gerek yok. dün kadroya giremeyen 8 oyuncunun gidecegini düsünürsek kadro 20 kisiye düsüyor. velev ki asamoah, arda, stoper, forvet ve hatta yedek kaleci geldi toplam 25 oyuncumuz var. (ki düsük ihtimal 2 oyuncu bile alinirmi o belli degil) kadro inanilmaz genis, sayi fazla demeye gerek yok. cöpleri göndermek üzerine ciddi calisma oldugu belli cenk ergün'ün söylediklerinden.

1 hakan balta
2 luis cavanda
3 tarik camdal
4 de jong
5 ryan donk
6 umut gündogan
7 emrah bassan
8 endogan adili

Net Asamoah'ta son durum ne başkanım dış ve iç basın geldi gözüyle bakıyor, twitter'da mesajları var demek ki net ilginiz var ve transferin hangi aşamasındasınız diye sormak bu kadar mı zor ?

Geri
Üst Alt