Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.688
- 2.805
- 743
Dursun Özbek: Herkese iyi akşamlar.
İyi geceler başkan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun Özbek: Herkese iyi akşamlar.
1500 tane tweet attim onu da sen yaz iste :numbness:Dursun Özbek: Kanatlarda ve geri pozisyonlarda sorun var. Halledeceğiz.
bak ne demiş
Beşiktaş bize göre oturmuş bir takım. 1 2 bölgeye transfer yeterli oluyor. onun haricinde onlar da kaliteli oyuncu aldıklarında milyonları döktüler. pepe, negredo, aboubakar gibi adamları 2 milyona oynatamazsın. sen de gomis, belhanda, feghouli gibi adamları kadronda görmek istiyorsan vereceksin 3-4 milyon.
ha yok ben o kadar para veremem dersen ya yıldız keşfedeceksin ki ne bizim taraftar profili buna uygun ne de bizim scout ekibi o kadar iyi. ya da yasinlerle amrabatlarla takılacan. onlarla da ne kadar başarı elde edilir soru işareti.
XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Galatasaray Spor Kulübü hayatımdaki en değerli şeylerden biri. Lisenin ise canı cehenneme. Daha ağır da konuşurum da ceza almayayım. İyi bir devlet lisesinden mezunum. Milyonlarca Galatasaraylı da öyle.
Aziz Sancar Mardin'de bir liseden mezun onun kadar olmuş kaç Galatasaray liseli var. Şu olmuş bu olmuşlar da ne olmuş?! Bu ülkenin en büyük sanatçıları, sporcuları, iş adamları da Galatasaray liseli değil. Üstelik lisenin karanlık torpillerinden de faydalanmadan büyümüş adamlar.
Üstelik bize ne liseden?! Ben Galatasaray'ı Hagi ile biliyorum dinozor liseliler ile değil.
O sarı binanın.......
Ben de GS liseli degilim ama GS egitim kurumlarinin tumu hakkindaki bu sozler tek kelimeyle komik
Acaba diyorum bu Tudor'un arkasında bu kadar durdular. Zamanında Fatih hoca'nın da arkasında duruldu ve şampiyonluklar serisi geldi.
Bu seferde öyle bişey mi olacak dersiniz.
Selçuk fazla kazanıyor, ona keza tolga da fazla kazanıyor. önemli olan zaten bunun benzeri adamlar almayıp bu paraları vermemek. gidip o paraları hakedecek bu seneki transferlere verecen. tek haketmeyecek gibi görünen ndiaye'ydi. ama çoğumuzu yanıltacak gibi duruyorBir kaç futbolcuya daha fazla vermek normaldir, ama bir Selcuka bu sene için 12 Milyon TL ödemeyi normal buluyormusun? Burada maç başı dahil bile değil.. Böyle futbolculara 1.2 - 1.7 Milyon vereceksin, fazlası zarar.
Tudor su kadrodaki tum kisilerden daha cok isine bagli ve hisli bir adam. Yanlislarinin hepsinde oz elestiri yapti ,hic kacmadi, ustelik son derece kariyerli bir futbolculuk gecmisi de ,istese yapmaz bu meslegi yatar tonla parasi olduguna eminim
Adam bir ideal ugruna kontratli takimini satma gomlegini bile giydi ,bu bile kisisel hirsini gosterir , gidip de ayagina kursun atar mi bu adam ?
Su ana kadar tek falsosu ostersunds elenmesi , bu onu cok geri atti , ama hemen hemen tum insanlari sinir eden adamlarla vedalasti , selcuk kaldi bir tek ,onu da oynatmadiginda dunku oyunu gorunce herhalde U donus yapmaz
İyi hoş diyorsun ama herkesin kafasında soru işaretleri var. Dünkü maçta gördük oyuncu değişikliklerini bu bile insanı ürkütüyor. Kaldı ki sneijder bruma vs gibi oyuncularla ego savaşına girdi. Bu kadrodaki yıldızlarla buna girmeyeceğinin garantisi yok.
İnsan korkuyor. Evet şu anda herşey pozitif ama bi 6-7 maç geride kalsın bakalım bide o zaman görelim.
Eğitim kurumları zerre umrumda değil. 2017 yılı itibariyle isim hakkından doğan meblayı alıp defolup gidebilirler Galatasaray Spor Kulübü'nden.
Guzel de , senin umrunda degil. Bu arada ben o "GS klubu lise koridorlarinda kuruldu" muhabbetinden dolayi soylemiyorum bunu . Ayrica lisenin klup ile ilgili soz hakki olmasi gerektigine filan da inanmiyorum , hele uyelikteki firsat esitsizligi hic tasvip etmedigim bir sey
Fakat bunlar lisenin klupteki imtiyazlari ile ilgili elestiri yapmayi mantikli kilar anca
Sen kalkmis egitim kurumunun genelini kast ederek manasiz soylemlerde bulunuyorsun. GS lisesinin tarihcesi ,egitim kalitesi ve dunyadaki yerini arastirirsan , "su 100 derecede kaynar diyenlere hayir 50 de fokur fokur eder" diye iddia ettigini dusunecek olcude yanildigini anlarsin
1481 de kurulmus bir yapidan bahsediyoruz ve GS lisesinin GS klubunun hic bir basarisina filan ihtiyaci yok kendini kanitlamasi icin
Goruslerini gozden gecirmeni oneririm
Liseci aile çocuğu olarak bu yazına...Guzel de , senin umrunda degil. Bu arada ben o "GS klubu lise koridorlarinda kuruldu" muhabbetinden dolayi soylemiyorum bunu . Ayrica lisenin klup ile ilgili soz hakki olmasi gerektigine filan da inanmiyorum , hele uyelikteki firsat esitsizligi hic tasvip etmedigim bir sey
Fakat bunlar lisenin klupteki imtiyazlari ile ilgili elestiri yapmayi mantikli kilar anca
Sen kalkmis egitim kurumunun genelini kast ederek manasiz soylemlerde bulunuyorsun. GS lisesinin tarihcesi ,egitim kalitesi ve dunyadaki yerini arastirirsan , "su 100 derecede kaynar diyenlere hayir 50 de fokur fokur eder" diye iddia ettigini dusunecek olcude yanildigini anlarsin
1481 de kurulmus bir yapidan bahsediyoruz ve GS lisesinin GS klubunun hic bir basarisina filan ihtiyaci yok kendini kanitlamasi icin
Goruslerini gozden gecirmeni oneririm