Dursun Özbek: "3 ya da 4 tane nokta transferimiz var takımı bozmayı düşünmüyoruz"

Dursun Özbek: "3 ya da 4 tane nokta transferimiz var. Takımı bozmayı düşünmüyoruz. Transferlere bağlı olarak bazı kararlar değişiklik gösterebilir ancak şu anki görüşümüz bu yönde."

Yahu ne üçü ne dörtdü..
Bu takım tepeden tırnağa rezil top oynuyordu.
Öyle söylendiği gibi üç orta sahayla falan düzelmez.

Bir cezalı bir sakatlıkda ne olacak apışıp kalacağız.Ondan sonra neden top oynamıyoruz diye ağlamaya başlarız.

Her sene yarım yamalak reziyon yapmakdan bıkmadık.
Allah rızası için artık tam anlamıyla doğru revizyon yapılsın.

Şu yönetime erden timura artık kim ilgileniyorsa bu transfer işinde o kişiye birileri bunu anlatması lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugün yine toplanılsa başkanlığn ilk gününde ibrasızlık çıkar Hırsız Dursuna

torrent kaliyor devre arasi duruma bakilacak

manchester cityden transferler gelsin

Takımı dağıt başkan!..İşe yarar oyuncu sayısı bu kadar az bir 'büyük' takım görmedim ben. Aklım yeterek 40 yıldan fazla futbol izlemiş biriyimdir...

3-4 Transfer yaparak durumu düzelteceklerse galiba bu oyuncular: Mbappe, Vinicius Jr. vs...

4 transfer ilk 6 oyuncusu olursa takım toparlanır. Tabi Marcao, Nelson ve Kerem'in takımda kalması durumunda.

takımın yarısı işe yaramayan oyunculardan kurulu ama 4 transfer yeterli öyle mi? :crushed: dursun erken başlayacak delirtmeye..

Bakiyorum secim oncesi bu herifin demeclerini hic takip etmeden '4 transfer mi' diyorsunuz. :rolleyes:

Zaten bir kac defa verdigi roportajlarda 4 tane nokta atisi transferden bahsettigini duydum. Yani buradan kasti 4 tane ilk 11 oyuncusu, diger 6-7 oyuncuyu bozma niyetinde degiller zaten tum kadroyu degistirmek imkansiz, buna benzer seyi Esref'de dedi zaten sadece Dursun degil. Kaleci transferi de olmayacakmis dediklerine bakarsak, yani kalede Muslera olacakmis.

Buyuk ihtimalle de 2-3 rotasyon oyuncusu ile 7-8 transfer olacaktir. Belki bir kac satis yapabilirsek bu rakam artabilir.

8tane yapacagiz demesini beklemiyordunuz herhalde? Ki satislar oldukca o rakam artar zaten

Bakiyorum secim oncesi bu herifin demeclerini hic takip etmeden '4 transfer mi' diyorsunuz. :rolleyes:

Zaten bir kac defa verdigi roportajlarda 4 tane nokta atisi transferden bahsettigini duydum. Yani buradan kasti 4 tane ilk 11 oyuncusu, diger 6-7 oyuncuyu bozma niyetinde degiller zaten tum kadroyu degistirmek imkansiz, buna benzer seyi Esref'de dedi zaten sadece Dursun degil. Kaleci transferi de olmayacakmis dediklerine bakarsak, yani kalede Muslera olacakmis.

Buyuk ihtimalle de 2-3 rotasyon oyuncusu ile 7-8 transfer olacaktir. Belki bir kac satis yapabilirsek bu rakam artabilir.

sampiyonluk ozeli hedefinde:
-------------muslera---------
transfer--nelsson---marcao---transfer
---------transfer---transfer----------
-yunus-------transfer-------kerem
-------------mustafa------------

benim gozlemimde, 5 tane ilk 11 oyuncusu transfer edilmeli.
boey veya omar ile sezon maratona girilmez. hem dogru tipoloji degiller- hem mac istikrari olarak kac mac oynayacaklari muamma. bu sezon bayagi yasadik bu durumu...
bunu bilerek yapilanma olmali kanat bek sag....

sol bek tarafinda *pva nin orta ice gecislerini_transitions baglaminda olumlu bulsam-da, *defansif yukumlukleri tarafinda yeterli bulmuyorum kendisini... buraya oyuncu ben olsam bakardim, yedegi de *tintis olmasini isterdim.

hibrid pivotlar iki adet. witsel,gedson hatta uzakdogulu morita tarzinda *fundamentali yuksek/yeterli tipolojilere *benzer - ve de *ozellikle makul maasli isimler bakilabilir.....

forvet arkasi yabanci bir profil. yedekleri ise gerekirse *emre'ler olabilir salt avrupasiz sezon olacagindan......

rotasyon transferleri simdilik deginmiyorum.

*yeni sezona dair *hoca kim olursa olsun : *tek istegim ve beklentim ; altyapidan en az 2 ,gonlumden gecen ise 3 ismi as kadroya almalari ve sezon boyu sans vermeleri. ozellikle,sol bek rotasyona mutlaka * tintis eklenmeli diye dusunuyorum.

Orta sahaya oyuncu lazim. Taylan, Berkan out. Yerine isiran ve ayagi iyi olan iki oyuncu. Onlerine bir tane cilek 10 numara ve bir tane hizle guclu kanat oyuncusu (yunus haric).

Takimin kalitesini arttirmak icin kemikteki ortasaha oyuncularin kalitesini yukseltmemiz lazim. Taylan, Berkan, Cica ve Morutan dan anca yedek olur.

4 tane tecrubeli ve a-class futbolcu lazim.

iyimser tahmin: 2 orta saha, 1 sag bek ve 1 forvet 4 transfer ediyor. yüksek ihtimalle rezil rüsva durumda olan bu bölgelere öncelikli olarak adam akilli oyuncular alacaklar. ikinci etapta performans göstermeyen oyunculari satmaya calisacaklar. son olarak anadolu takiminda oynamaktan aciz yerlileri gönderecekler. kadroyu 25 oyuncudan olusturup temizlik yapmak gerekiyor. fatih terim forvette her mac baska birini oynatiyordu, hic bir sekilde kadro istikrari yakalayamamisti olumlu anlamda. benzer kalitede oyunculardan kaynaklaniyor bu da. keskin kararlar almaktan korkmamali yeni yönetim. cicaldau, luyindama vs. bunlarin alayi yollanmali. morutan ve mustafa'ya iyi teklif varsa gidebilirler. ne kadar fazla degisiklik yapabilirsek okadar iyi. olumsuz havayi dagitip kaynak yaratmak gerekiyor.

Gedsonu alirsa taraftarin gonlunu geri kazanir ama esi izin verir mi bilmem

Geri
Üst Alt