Bakiyorum secim oncesi bu herifin demeclerini hic takip etmeden '4 transfer mi' diyorsunuz.
Zaten bir kac defa verdigi roportajlarda 4 tane nokta atisi transferden bahsettigini duydum. Yani buradan kasti 4 tane ilk 11 oyuncusu, diger 6-7 oyuncuyu bozma niyetinde degiller zaten tum kadroyu degistirmek imkansiz, buna benzer seyi Esref'de dedi zaten sadece Dursun degil. Kaleci transferi de olmayacakmis dediklerine bakarsak, yani kalede Muslera olacakmis.
Buyuk ihtimalle de 2-3 rotasyon oyuncusu ile 7-8 transfer olacaktir. Belki bir kac satis yapabilirsek bu rakam artabilir.
sampiyonluk ozeli hedefinde:
-------------muslera---------
transfer--nelsson---marcao---transfer
---------transfer---transfer----------
-yunus-------transfer-------kerem
-------------mustafa------------
benim gozlemimde, 5 tane ilk 11 oyuncusu transfer edilmeli.
boey veya omar ile sezon maratona girilmez. hem dogru tipoloji degiller- hem mac istikrari olarak kac mac oynayacaklari muamma. bu sezon bayagi yasadik bu durumu...
bunu bilerek yapilanma olmali kanat bek sag....
sol bek tarafinda *pva nin orta ice gecislerini_transitions baglaminda olumlu bulsam-da, *defansif yukumlukleri tarafinda yeterli bulmuyorum kendisini... buraya oyuncu ben olsam bakardim, yedegi de *tintis olmasini isterdim.
hibrid pivotlar iki adet. witsel,gedson hatta uzakdogulu morita tarzinda *fundamentali yuksek/yeterli tipolojilere *benzer - ve de *ozellikle makul maasli isimler bakilabilir.....
forvet arkasi yabanci bir profil. yedekleri ise gerekirse *emre'ler olabilir salt avrupasiz sezon olacagindan......
rotasyon transferleri simdilik deginmiyorum.
*yeni sezona dair *hoca kim olursa olsun : *tek istegim ve beklentim ; altyapidan en az 2 ,gonlumden gecen ise 3 ismi as kadroya almalari ve sezon boyu sans vermeleri. ozellikle,sol bek rotasyona mutlaka * tintis eklenmeli diye dusunuyorum.