Ben bugünkü belirsizlikte (adayların ve kulüpte nelere olacağının belirsizliği) ibrasızlık ve yönetimin değişmesi/seçime gidilmesi için 25 SAATLİK kongre yapıldı - orada bir taraflarını yırtanlar buyursun sorumluluk alsın.
Bir tek metin öztürk anında yaptı bunu - hep tepkiliydi hemen adaylığını gösterdi (doğru isim demiyorum - belki de öyle tanımam çünkü / doğru tavır diyorum)
Hamamcıoğlu mesela - kadrosu hazırdı, fazlada oy aldı en yüksek katılımlı seçimde ? ee nerede? göz mü korktu yani "Yav Burak'ı taraftar kurul çiğ çiğ yedi valla - girmesek mi?" düşüncesi mi var ?
Gazetelerde yazılıp çizilern 500 Milyon - 1 milyar TL ile gelmesi lazım lafları mı korkutuyor ? Her zaman parayla gelmesi gerekiyor bir başkanın ??
Bilmiyorumda kongrede ibrasızlığı içerideki kulislerinden,konuşmalardan bilen ağır toplar hazırlık hiç mi yapmadı ? şurada tam 1 aya seçim olacak - hemen çıkması lazımdı adayların 3 güne kalmadan.
Beni düşündürüyor biraz durum. Muhalefet etmek hep kolaydırda - taş altına el koymaktan mı çekiniliyor?