Dursun Özbek Aday Olmayı Düşünmüyor

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1648540574848.png

SPOR SERVİSİ - Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor. Sarı kırmızılı camiada yapılacak olan seçimde aday olması beklenen isimlerden biri olan eski başkanlardan Dursun Özbek, şaşırtan bir karar alırken seçime girmeyi düşünmediği öğrenildi.

Dursun Özbek’in beklentilerin aksine, “Bu dönemde aday olmayı düşünmüyorum” diyerek başkan adaylığı için kapıları kapattığı ifade edildi.

[ali naci kucuk]

Ünal başkanın önünü açmak olarak yorumladım.

Seviniyoruz evet ama umarim en azindan adam akilli bir aday cikar cünkü Galatasaray'da gelenler hep gideni aratiyor

Ben bugünkü belirsizlikte (adayların ve kulüpte nelere olacağının belirsizliği) ibrasızlık ve yönetimin değişmesi/seçime gidilmesi için 25 SAATLİK kongre yapıldı - orada bir taraflarını yırtanlar buyursun sorumluluk alsın.

Bir tek metin öztürk anında yaptı bunu - hep tepkiliydi hemen adaylığını gösterdi (doğru isim demiyorum - belki de öyle tanımam çünkü / doğru tavır diyorum)
Hamamcıoğlu mesela - kadrosu hazırdı, fazlada oy aldı en yüksek katılımlı seçimde ? ee nerede? göz mü korktu yani "Yav Burak'ı taraftar kurul çiğ çiğ yedi valla - girmesek mi?" düşüncesi mi var ?

Gazetelerde yazılıp çizilern 500 Milyon - 1 milyar TL ile gelmesi lazım lafları mı korkutuyor ? Her zaman parayla gelmesi gerekiyor bir başkanın ??

Bilmiyorumda kongrede ibrasızlığı içerideki kulislerinden,konuşmalardan bilen ağır toplar hazırlık hiç mi yapmadı ? şurada tam 1 aya seçim olacak - hemen çıkması lazımdı adayların 3 güne kalmadan.

Beni düşündürüyor biraz durum. Muhalefet etmek hep kolaydırda - taş altına el koymaktan mı çekiniliyor?

İnşallah öyledir, bir 3 sene daha Dursun Özbek gibi birisini Galatasaray başkanı olarak görmek istemem. Hele ki Burak Elmas ile geçen bu başarısız dönemden sonra

Tarihimizin en beceriksiz olup en kötü niyetli de başkanlarında ya 1 ya 2. olan şahsının 2. Dönemini kaldıramaz bu camia

Hamamcıoğlu is coming o halde...

Hay Allah razı olsun. Bu kadar rezilliğinden sonra bir de olsaydı.

liseciler dursunu ikna edecekler bence karşı tarafın çıkaracağı aday çok önemli. eşref ve dursun aynı anda aday olmaz çünkü oyları bölünür. inşallah dursun kabusu geri dönmez

Burak 1-2 milyon euro bulamayıp Gedsonu kaçırttı, bu adamı hiç sevmem ama cebinden 25 milyon euro para koymuştu en azından.

Burak 1-2 milyon euro bulamayıp Gedsonu kaçırttı, bu adamı hiç sevmem ama cebinden 25 milyon euro para koymuştu en azından.
Sonrada faiziyle geri almıştı ve sonuç olarak Galatasaray bankalara 25 milyon euro(Tl karşılığı o dönem neyse)+ faizini borçlanmış oldu. Saçma sapan oyuncu kontratları yapıp şovunu yaptı ama olan Galatasaray'a oldu. Riva'nın 550 milyon Tl'lik gelirini kırdırıp 320 milyon Tl alıp onu hiç etmesine hiç girmiyorum.

Sonrada faiziyle geri almıştı ve sonuç olarak Galatasaray bankalara 25 milyon euro(Tl karşılığı o dönem neyse)+ faizini borçlanmış oldu. Saçma sapan oyuncu kontratları yapıp şovunu yaptı ama olan Galatasaray'a oldu. Riva'nın 550 milyon Tl'lik gelirini kırdırıp 320 milyon Tl alıp onu hiç etmesine hiç girmiyorum.
Taraftarın beklentisi tff ye cevap ver borclandir vb hocam

Dursun Özbek kısa vadede, kağıt üstünde ideal başkan. Nakit akışında ve siyasi ilişkilerde rahatlatır. Ancak o kadar iş bilmez bir adam ki yine uzun vadede zarar vermeyi başarır. Florya ve Riva'nın peşkeşi tek başına ihraç gerektiren bir ihanetti. 2 kez sandığa gömülen adamın tekrar kafasını kaldırabilmesi de genel kurulun başarısızlığının resmidir.

Geri
Üst Alt