Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.017
- 102.149
- 5.238
bütçe onayını almak için ne lazım?Bütçe onayı dahi yokken kısa vadede ciddi adımlar atmak zor hoca dışında.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bütçe onayını almak için ne lazım?Bütçe onayı dahi yokken kısa vadede ciddi adımlar atmak zor hoca dışında.
Taraftarın sesini elbet dinleyecekler amma şimdi amma sonra..
![]()
Mali Genel Kurul yapılacakbütçe onayını almak için ne lazım?
En azindan o nu bi haletsinler. Onay ne zamanBütçe onayı dahi yokken kısa vadede ciddi adımlar atmak zor hoca dışında.
Mali genel kuruldan önce herhangi bir şekilde transfer yapamazlar mı mesela? Kasa kolaylığı vs. sağlayarak ya da sponsor adı altında gibi.Mali Genel Kurul yapılacak
Bütçe onayından önce harcama yapılmasının mevzuatını bilmiyorum.Mali genel kuruldan önce herhangi bir şekilde transfer yapamazlar mı mesela? Kasa kolaylığı vs. sağlayarak ya da sponsor adı altında gibi.
Bütçe onayından önce harcama yapılmasının mevzuatını bilmiyorum.
Dogru sanki kadin basketbolds bi transfer öyle suya düsmüstüfutbol sportif aş bütçesiyle yönetildiği için reddedilen bütçeden bağımsız bir şekilde idare edilmekte gibi bir lafı duydum bikaç kez. amatör sayılan branşları etkilio sanırım onaylanması gereken bütçe
taraftarın çoğu terimi istemiyor artık yalnız.Taraftarın sesini elbet dinleyecekler amma şimdi amma sonra..
![]()
Sosyal medyada full isteniyo nerdeyse..taraftarın çoğu terimi istemiyor artık yalnız.
Hocam bu ikili bir araya gelirse sonrasında toparlayacak bı Cengizimiz daha yokTaraftarın sesini elbet dinleyecekler amma şimdi amma sonra..
![]()
Bot hesaplarla mı kulübü yönetelim renktaşSosyal medyada full isteniyo nerdeyse..
Bu 2li pek bi araya gelemedi.Bu sefer gelirse takımı yukarıya çıkacak bi 2li olacaklarını düşünüyorum..Hocam bu ikili bir araya gelirse sonrasında toparlayacak bı Cengizimiz daha yok![]()
twitter örgütlendirilmiş troll ve bot kaynıyor orayı hiç baz alma, zaten başka konularda da sürekli saçma sapan şeyleri tt yapıyorlar. forumdaki ankette %80 gelmesin dendi, youtubedaki galatasaray ile ilgili canlı yayınlarda veya videoların altındaki yorumlardan gözlemlediğim kadarıyla çoğu taraftar terimi istemiyor.Sosyal medyada full isteniyo nerdeyse..
Botsa bi mesaj atma deneyi yap renktaş geri dönerlerse bot değillerdir..Bot hesaplarla mı kulübü yönetelim renktaş
100 hesabın 90'ı bot onların