Dursun Özbek: "Amacımız 3 bölgeye transfer yapmaktı ve bunu tamamlamış bulunuyoruz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1000098957.jpg

Dursun Özbek: "Kemerburgaz'da küçük bir gecikme yaşıyoruz çünkü ana müteahhitle olan bir sıkıntımız vardı. Kendisi 1,5 ay önce görevi bıraktı. Biz kendi imkanlarımızla tamamlama aşamasına geldik. Çok kısa süre içinde tesis her noktasıyla hizmet verecek."

Dursun Özbek: "Geçtiğimiz sezonun sonunda hocamız Okan Buruk ile yaptığımız planlama şampiyon takımın iskeletini koruyarak 3 bölgeye transfer yapmaktı. 3 Ağustos itibarıyle bu bölgelerin transferini tamamlamış bulunuyoruz.

Avrupa'da da başarılı olmamız gerekiyor. Kurduğumuz kadro ve önümüzdeki dönemde oluşabilecek eklemelerle bunu başarabileceğimize inanıyorum."

Dursun Özbek: "Son dönemde özellikle sosyal medya üzerinden yaratılmak istenen kulübümüzü karıştırma çabaları var. İki senedir şampiyon olan bir takımın üzerine bu kadar arsız bir şekilde, akılalmaz iftiralarla gelmelerini bekliyorduk. Bizi asıl üzen, bu saldırılara karşı siz değerli Galatasaraylılardan yeterince destek göremiyor olmaktır...

Sizlerden ricam; bu saldırılara karşı yanımızda olduğunuzu daha fazla hissettirmeniz gerekiyor. Hiçbir başarı kazanmamakla itham edildik, soruyorum; iki yıldır şampiyon olan takım yaratmadık mı!"

Dursun Özbek: "Bu işin (Florya Projesi) yaratıcısı bu yönetim, bize güvendiniz seçtiniz bırakın ihaleyi yapalım. Bunun hakkında neden bu kadar çok konuşuyoruz ki? Her şeyi şeffaf hale getirmişiz. Şeffaflığın daniskası yapılıyor. Bazı sözler ihaleyi rahatsız eder arkadaşlar."

1000098956.jpg

Adnan Polat: "Başkana katılıyorum. Sıfırdan takım kuruluyor, 2 yıldır şampiyon olunuyor ve saldırı altında, Galatasaray camiası son derece sessiz kalıyor. Bizim bunu yapma hakkımız yok, yönetimimize sonuna kadar sahip çıkmamız lazım! Sonuna kadar başkan ve yönetimin yanındayız."

Adnan Polat: "İnşaat sektöründe 70 yıldır varız. Bir tane müşterimizle mahkememiz olmadı. Bu işi bildiğimi düşünüyorum. Milyon metrekare üstünde projeler yönetiyorum.

Florya konusunda Galatasaray başkan ve yönetimini kutluyorum. İnşaat yapılacak arazi 65 bin metrekare bir arazi. 85 - 100 bin metrekare arasında bir inşaat yapılabilecek. Zemin altına da bakınca inşaat alanı 130-150 bin metrekare arasında. Bunun maliyeti her şey dahil 200 milyon dolar civarında."

Dursun Özbek: "Geçtiğimiz sezonun sonunda hocamız Okan Buruk ile yaptığımız planlama şampiyon takımın iskeletini koruyarak 3 bölgeye transfer yapmaktı. 3 Ağustos itibarıyle bu bölgelerin transferini tamamlamış bulunuyoruz.

Avrupa'da da başarılı olmamız gerekiyor. Kurduğumuz kadro ve önümüzde dönemde oluşabilecek eklemelerle bunu başarabileceğimize inanıyorum."

Ya size daha ne yapacak bu Galatasaraylılar? Tarihi yenilgi sonrası konuşmamak için gazeteci tartaklatarak ortamdan uzayan adamsın ne konuşuyon yav?

hiç bir halt yapma sonra destek iste!!!! oldu canım.

ilk önce icraat yap da sonra destek iste.

Dursun Özbek: "Kemerburgaz'da küçük bir gecikme yaşıyoruz çünkü ana müteahhitle olan bir sıkıntımız vardı. Kendisi 1,5 ay önce görevi bıraktı. Biz kendi imkanlarımızla tamamlama aşamasına geldik. Çok kısa süre içinde tesis her noktasıyla hizmet verecek."

Sallama tursun
hoca 4 mevki demişti

Adnan Polat: "İnşaat sektöründe 70 yıldır varız. Bir tane müşterimizle mahkememiz olmadı. Bu işi bildiğimi düşünüyorum. Milyon metrekare üstünde projeler yönetiyorum.

Florya konusunda Galatasaray başkan ve yönetimini kutluyorum. İnşaat yapılacak arazi 65 bin metrekare bir arazi. 85 - 100 bin metrekare arasında bir inşaat yapılabilecek. Zemin altına da bakınca inşaat alanı 130-150 bin metrekare arasında. Bunun maliyeti her şey dahil 200 milyon dolar civarında."

Dursun'a gereksiz giydiriliyor okan 3 aydır kameralara kadrom yeterli diyerek gülerek geziyor prag'ı kopenhag'ı hiç yaşanmamış gibi sayıp lig şampiyonluğu ile kendisine kredi kasan bir adamdan bahsediyoruz. Al bak dursunda diyor hocamız ile yaptığımız görüşmeler sonucu diye. Sen adama 3 eksiğim var dersen adamda 3 alır bırakır eline, Beşiktaş maçına kadar Allah çarpsın buna yemin bile edebilirim adam düboa ile ligi götürebileceğini bile düşünüyordu o maçta hezimet yaşamamış olsak transfer tahtası çoktan kapanmıştı. O maç bizi bunların şerrinden kurtaran maç oldu. Skor bile bize çalıştı.

Adnan Polat: "Florya işi olacak, başka alternatifimiz yok. En kötü satış fiyatıyla yaptığımızı varsayalım; Galatasaray'ın buradan toplamda 300 milyon dolar bir kazancı oluyor. En kötüsü ve minimumunu söylüyorum. Tabii oradaki 70 milyon dolar kredi borcuna gidiyor."

Geri
Üst Alt