GSC Haber Dursun Özbek: "Avrupa'da formamızda SOCAR olacak. Süper Lig'de Pasifik Holding"

Abdullah Kavukcu: "Onun da bir ailesi var, çok büyük rakamlar var arada. Saygılı da oluyoruz. Osimhen devamlı süre istiyor ama bu sürenin son noktası var, o konu başkanımda. Bir şey yapmıyoruz ama B planlarımız var mutlaka."

Abdullah Kavukcu: "Biz İbrahim beyle sizin düşündüğünüz gibi birbirimize rakip değiliz. Bizi başka türlü çekemiyorlar. Bize bir şekilde saldırılar olacak yani. Fenerbahçeli gazeteci bile bununla ilgili yorum yapıyor, sizler de onun tuzağına düşüyorsunuz. Aslolan Galatasaray."

Abdullah Kavukcu: "Morata konusunda bize gelen hiçbir şey yok. Tam tersine, sezon sonunda ‘İyi ki buraya gelmişim’ diye bana teşekkür etti."

Abdullah Kavukcu: "Şu bir gerçek; 'Osimhen olmadığı zaman, ya biz bu parayı başka birine kullanalım'... Yok. Osimhen'le alakalı sponsorlarımız farklı. Fatih Bey burada, Osimhen için bir para veriyor ama başkası için verir mi, bunları konuşmadık biz."

Abdullah Kavukcu: "Onun da bir ailesi var, çok büyük rakamlar var arada. Saygılı da oluyoruz. Osimhen devamlı süre istiyor ama bu sürenin son noktası var, o konu başkanımda. Bir şey yapmıyoruz ama B planlarımız var mutlaka."
Insallah bu verdigimiz sure agustosa kadar degildir. Temmuz basinda cevabini versim osi. Fazla da uzatmaya gerek yok

Abdullah Kavukcu: "Şu bir gerçek; 'Osimhen olmadığı zaman, ya biz bu parayı başka birine kullanalım'... Yok. Osimhen'le alakalı sponsorlarımız farklı. Fatih Bey burada, Osimhen için bir para veriyor ama başkası için verir mi, bunları konuşmadık biz."
Sponsor isi bence sadece osi icin var diger transferlere yansiyacagini dusunmuyom ben kanks yav
Dun söyledik bunlari. Millette saniyorki osi olmazsa o parayla baska birini aliriz. He öyle bi para var sanki aliriz

Dun söyledik bunlari. Millette saniyorki osi olmazsa o parayla baska birini aliriz. He öyle bi para var sanki aliriz
Osi olursa da o para yok şu an göründüğü kadarıyla.

Sağdan soldan toplarız diye düşünüyorlar, birazını ikna etmişlerdir muht

Spk onay verirse gelen para ile bankalar birligi kapatılacak denmesini beklerdim ama kimse bahsetmiyor bilr

Osi olursa da o para yok şu an göründüğü kadarıyla.

Sağdan soldan toplarız diye düşünüyorlar, birazını ikna etmişlerdir muht
Aynen bende onu diyorum. Öyle bi para yok ortalikta. Bazilari saniyorki osi olmazsa gidip mesela guessandi alalim 30-35 e diyor. Hani para?

Aynen bende onu diyorum. Öyle bi para yok ortalikta. Bazilari saniyorki osi olmazsa gidip mesela guessandi alalim 30-35 e diyor. Hani para?
Yav o farkli, 30 falan verebiliriz elbet sonucta Klarna odemesi gibi dusuneceksin , yarin ki gelirleri de hesap ederek taksitlendirerek yapiliyor zaten cogu transfer.

Yani Osi olmazsa elbet 25-30 milyon euroluk bir baska adam alinabilir bunun neresi imkansiz? Osi de durum farkli cunku hem meblag cok yuksek hemde nakit istiyorlar.

Biz Osimhen icin sponsor bulsak bile yarisini yine biz odeyecegiz, oyle o paranin komple baskalari tarafindan karsilanmasi imkansiz. Yani cepten en kotu 30 cikacaktir oyle ya da boyle. Daha devre arasinda 20 milyon euroyu Mikautadze icin gozden cikarmis kulubuz, elbet CL faktoru + daha yuksek gelirlerle suan X bir isim icin 30 milyona kadar cikmak gayet normal bir durum.

Can Bedel: “Ocak ayına döndüğümüzde transfer operasyonun yöneticiler arasında mevkilere ayrıldığı konuşuluyordu. Bu dönemde de böyle bir ayrılma var mı?”

Abdullah Kavukcu: “Burada şu anda öyle bir ayrım söz konusu değil"

Bizim stadyum isim hakkı için anlaşmanın son senesine mi giriyoruz? Orası için global bir firma ile anlaşmak istiyoruz muhtemelen. Başkan yine Çin falan demiş, oraya bir hamle gelecektir

Yav o farkli, 30 falan verebiliriz elbet sonucta Klarna odemesi gibi dusuneceksin , yarin ki gelirleri de hesap ederek taksitlendirerek yapiliyor zaten cogu transfer.

Yani Osi olmazsa elbet 25-30 milyon euroluk bir baska adam alinabilir bunun neresi imkansiz? Osi de durum farkli cunku hem meblag cok yuksek hemde nakit istiyorlar.

Biz Osimhen icin sponsor bulsak bile yarisini yine biz odeyecegiz, oyle o paranin komple baskalari tarafindan karsilanmasi imkansiz. Yani cepten en kotu 30 cikacaktir oyle ya da boyle. Daha devre arasinda 20 milyon euroyu Mikautadze icin gozden cikarmis kulubuz, elbet CL faktoru + daha yuksek gelirlerle suan X bir isim icin 30 milyona kadar cikmak gayet normal bir durum.
10 taksitle satacak birini bulursan elbet 40 milyonluk topcu bile alirsin

Ama bize sadece 1 topcu lazim degilki. Kaleci lazim, sagbek lazim, kanat lazim ve osi olmazsa forvet lazim. Hangi birine nekadar para verebilecegiz?

10 taksitle satacak birini bulursan elbet 40 milyonluk topcu bile alirsin

Ama bize sadece 1 topcu lazim degilki. Kaleci lazim, sagbek lazim, kanat lazim ve osi olmazsa forvet lazim. Hangi birine nekadar para verebilecegiz?
50-75 arası tahminimce bir bonservis harcamasi olacak, dunyada herkes taksitle yapiyor transferi o bir engel degil aha az once Arsenal 60 milyon'a oyuncu aldi o da taksitle olacak. Bizim gelirlerimiz 300 milyon euro'yu buldu artik totalde 50-60 milyon falan gomeriz gibi duruyor. Satilanlar olursa bu rakam daha da yukselebilir.

Ha 30 forvete olur, diger mevkilere 30 kalir artik onun hesabini yonetim yapacak ben genel olarak konustum. Osimhen alinirsa zaten fazla birsey kalmaz diger mevkiler icin bunu yoneticilerimiz de soyluyor.

Geçen yıl bonservise harcadığımız bütçeyi hesaba katarsak (satılan isimler olmadığı halde dahi) Napoli'ye en kötü cepten 35-40 civarı ödeme yaparız. Etraftan da 10-15 toplarız diye düşünüyorlar. Kalanı da taksitlendiririz kafasındalar gibi.

Floryayi hupletmisler gayet keyifliler. 85de SPK onaylarsa gelecek, seneyede dursun çekilir başkanlıktan artık. Gelen başkan uğraşsın dursun, 15-20 milyonluk maaslarla, 30-40 milyon geçmiş dönem taksitleriyle. Bankalar birliğini saymadım, Kemerburgazi saymadim

Geri
Üst Alt