Dursun Özbek, Bafetimbi Gomis'in Durumunu Yönetim Kurulu'nda Karara Bağlayacak

40 kişiyi sebebsiz yere öldüren azılı katilin dahi avukatı oluyor savunma hakkı veriliyor gomis inde olmalı
Tamam yaptığı büyük danalık da bunu yapma nedeni takıma fayda verme isteğini törpüleyememe.şu an hayvan gibi pişmandır zaten.
yarın çıkıp hoca dan ve takımdan özür dilemeli para cezasıyla kapanmalı bu mevzu takımda çok sevilen birisi kerem başta olmak üzere çoğunun moral ve akıl hocası.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Okan hoca zaten konuşmuş, 2 kere de ikna etmeye çalışmış, adam da yok çekmiş, bundan sonra gomisin dönmesi olmaz

mal bu gomis ya. vallaha mal billahi mal. sezon başı yaptıklarından dolayı öyle güzel hatırlanacaktı ki, hatta şampiyonluğun en kilit zamanları diyecektik. gomisi öyle anacaktık. götümün gurur yapacağı tuttu. bırakıp gittiği sezon gibi gene kutuplastırdı taraftarı. çuvalla para al oyuna alınmıyorum diye trip at. hadi allah aşkına. ciddi para cezası verilir inşallah. öyle saça böyle tarak.

terim olsa bu kaosu lehimize çevirir kesin şampiyonuz derdim de bakalım bu yönetim ne yapacak

Şampiyonluk kutlamalarına dahil edilmemeli bu bencil menfaatçi herif. Takımdan çok kendisini düşünen menfaatçi adamın teki ilk döneminde de böyleydi. Bok gibi penaltı kullanmasına rağmen her penaltıda topun başına geçiyordu, şampiyonluk maçı olan Göztepe deplasmanında Fatih hoca penaltı olursa Fernando kullansın demesine rağmen aldı topu kendi kullandı yüzsüz herif. Çünkü takım umrunda değil tek derdi istatistik kasmak. Garry Rodrigues'in olağanüstü performansı sayesinde o rakamlara ulaşan beyinsizin teki.

terim olsa bu kaosu lehimize çevirir kesin şampiyonuz derdim de bakalım bu yönetim ne yapacak
Terim olsaydı muhtemelen şu an liderin 15 puan gerisinde olurduk. Yönetimi suçlayıp önümüzdeki sezon için listesinde ki oyuncuları medyaya sipariş ediyor olurdu.

Geri
Üst Alt