Dursun Özbek | Başkan

Baba orta saha alacağız diyip Nhaga alıp, Lesley alıp orta sahasız bıraktınız yetmedi 10 numara Mertens'in muadili olamayacak bir Batrakov alıp tüm sorumluluğu masum çocuğa yıktınız istifanız için daha ne gerekiyor.

En buyuk ihtiyac td. Her sene 10 transfer yapip cikip oynasınlar diye bekleyeceksek td ne işe yarıyor.

taraftarda uyanma görüyorum gözlerimi yaşattı
hoca ve oyuncular eleştirilirken artık bu başlık uplanıyor.ilerleme var biraz
Tümevarım, tümdengelim. Aynı b.k. nereye elimizi atsak aynısı. Tek osimhen olur mu takımda ya, sakat olunca işler tepetaklak

Bu adam öyle biri ki, kendisine tepki geldiği an muhabirlere haber yaptıracak ''Ben Leao yerine Demirovic aldıracaktım Okan istemedi'' diye...

Camavinga ve Bruno ile tüm yazı yedi, Okan'ı da yer kendini kurtarmak için.

Her şeyi eline yüzüne bulaştırdın, bari sezonu eline yüzüne bulaştırma.
Okan Buruk'la, onun sistemiyle dikiş tutmaz bu takım, bir yere varamaz. Sezon sonuna kadar 1 ileri 2 geri yapıp durur.
Vedalaş, yeni bir hoca getir vakit kaybetmeden.
Sezon sonu kulüple sen de vedalaş lütfen.

bu vekilharcı da benim burada ne işim var diye koltukta oturuyor. bu kadar yerini haketmeyen sırıtan başkan olamaz. başkan falan değil bu herif sadece koltuğu işgal eden biri.

konuşsana lan alooo!
sahadakilerin emeği üzerinden prim yapmayı bildin 4 senedir şimdi sıvadıklarında da çıksana piyasaya

bak bu adamların Fabinho maliyeti
1789845615007.webp

sen 1 yaş yaşlı maalesef sakatlık sorunları yaşayan Lemina ya bunun üzerinde para bağladın. Bravo büyük tasarruf yaptın

Arsız arsız konuşuyordun..şimdi çok anlat kar yaptığın rezil transferleri utanmaz arlanmaz..
Sen pısırk ve ruhsuz oyıncun pısırk teknik adamın pısırık hakemlerrde belliypr bir tarafımızı.Git hacııpsman denen şerefsizi ziyarete.
Ama o liseci genel kurulun yatacak yeri yok.
Ulan siz fatih terim olöasa erden timur gibi gerçek Galatasaraylılar olmasa bir hiçsiniz sözde utanmaz Galayasaraylılar

Tam bir etkisiz eleman zaten 3-0 gerideyiz herifler kırmızıyı atlıyor, hocayı oyundan atıyor, devamında bir de kırmızı yiyoruz
Sonucu etkilemese bile Okan hoca şikecilerle olan maça çıkmasın diye plan yapılmış
Bu eleman olduğu sürece bu sene daha çok doğranırız

Tam bir etkisiz eleman zaten 3-0 gerideyiz herifler kırmızıyı atlıyor, hocayı oyundan atıyor, devamında bir de kırmızı yiyoruz
Sonucu etkilemese bile Okan hoca şikecilerle olan maça çıkmasın diye plan yapılmış
Bu eleman olduğu sürece bu sene daha çok doğranırız
skoru değil ama sezonu etkileyecek
OB ile çukvu en az 2 maç olmayacak
şampiyonlukta rakibin olan TS nin 11 oyuncusu 2 maç olmaması lazımken oynayacak

Amacına ulaşmanın mutluluğu ve sevinci içinde olduğuna o kadar eminimki. Bilerek ve isteyerek aldığı kararlarla takımı geri götüren, miadı dolmuş oyuncuları göndermeyen, takımın en elzem yerlerine transfer yapmayan adamdan ancak bu beklenir. Klüpten defolup gitmen umuduyla

Geri
Üst Alt