Dursun Özbek | Başkan

Satilmasi gerektigi vakit oyuncu satmassin

Elden cikartmak istedigim oyunculari satamassin

vaktinde transfer yapmassin

hangi isini iyi yaparsin ?

Satilmasi gerektigi vakit oyuncu satmassin

Elden cikartmak istedigim oyunculari satamassin

vaktinde transfer yapmassin

hangi isini iyi yaparsin ?
Oyuncu satisi isini hocadan bagimsiz dusunemezsin ki sallaiye saraya iyi kotu teklif geldi mesela sen inaniyo musun hocanin bu adamlarin aatilmasini istedigine hoca dese mesela 3 e 5 e birakin dese yonetim niye satmasin yonetim he diyosan ki 30 milyon teklif getiremediler e topcularin ederi o kadar yani onun disinda dursunun cok hatalari oldu baya saymakla bitmez ama her sene 130 milyon harcayamazsin oyle bi dunya yok hocan da cozum uretmek zorunda ozellikle dusen performanslara

Okan hoca bugün takımdan gitse 3 sene sonra 5 sene sonra yine geri gelebilir.

Ama senin 1 gün daha burada olman sadece bu camianın ayıbıdır.

zaten transfer döneminde bile isteye takımı zayıflattın çık da kavgada camianın 2 gram hakkını savun bari. ben abileriyim abileriyim diye diye kör ebeye çevirdin kendini. yaşından başından utan bari.

Takımın hocası hakaret edecek bir şey söylemedim diyor.
FB tarafı bile açıklama yaptı ama sen çok sevdiğin ibram abin üzülmesin, kızmasında diye susuyor musun?

Herifler hocanın açıklamasını muhabir aktardı diye pişkin pişkin açıklama yapar
Kaloriferci hakemi iter sümen altı edilir gıkın çıkmaz
Komik olan da Bein dün Savic pozisyonunu göstermezken bizim kırmızı kartı beş dakika oynattı
Taraftardan para kazanan oluşum bile bizi doğrama derdinde ama daha fazlasını istiyor şikeciler

hükümetin kucağında olmayan 1 yönetici olaydı bari çatır çatır saplardı sağa sola. nerde haramzade var yanına almışsın.

Sana hergün sövüyorum ve söveceğim..
Keşke dışarıda görsemde suratına tükürüp istifa diye bağırsam.
Ulan hiçmi sosyal medyayı takip etmiyorsun.Ulan o yorumları görüp hiçmi çocuğundan torunundan utanmıyorsun.

bu niye saklanıyor takımın hakkı her maç yenirken. bunun bu seneki amacı belli yazın yaptığı işlerden belli.

Bu mesaj Okan Buruk konusu altındaydı ama yazdığım cevabı bu konu başlığı altına almak istedim çünkü konu bu konuya ismini veren ahrazla alakalı.

TFF ve diğer kluplerin yaptığı haksızlıklarla mücadele eden, transferleri zamanında ve ihtiyaç olan bölgelere akıllıca yapan, ortada bir yönetim olsa.
Diyecemki bu hocada iş yok gidin değiştirin. Göz var nizam var bu takımın eksiklerini bile isteye kapatmayan yönetim Galatasaray ın paralarını hiç yere saçma sapan transferlere harcayanlar, bu fırsatı kaçırırmı ? Kim takar taraftarı şampiyonluğu.

Hoca şapkadan tavşan çıkaracak, taraftarda arkasında duracak. Başka şansımız yok, yönetim belli ki ülke iklimine göre şekil alıyor sportif düşünmüyor.
Kulübün en büyük problemlerinden biri bu maalesef hatta en büyüğü diyebilirim. Bizi de salak zannediyor büyük başkanımız, anlamıyoruz zannediyor.

Yahu senin elinde 4 yıl üst üste şampiyon olmuş bir takımın var zaten. Bazı yaşlı ve doymuş oyuncularla devam etmeyip nokta atışı 4 transfer yapacaktın, bu kadar. Üzerinde soru işareti olmayan bir sol stoper, orta saha, 10 numara ve yedek santrafor. Bu kadar ya bu kadar. Sonrasında Eylül ayında fırsat transferi kovalardın kanat için vs... Bu seviyede bir revizyon yapacaktın sadece bu kadar. Bunu yaptığın anda ligi büyük oranda domine edecek ve ligi tamamen kıracaktın. Makasın bir daha kapanması mümkün olmayacaktı çünkü makas kırılacaktı. Son 4 yılın şampiyonu ve gelirleri tavan yapmış bir kulübün başkanı olarak bile isteye yapmadı bunu, adım kadar eminim. İhanet etti yani. Çünkü öyle yapmasını istemedi birileri. İster yukarılardan gelen vitesi düşürün anlamında bir talimat deyin ister telkin deyin ister rica deyin ne derseniz deyin. (Beceriksizlik diyenlere Sane transferi derim. İstediğimiz performansı aldık almadık mevzu o değil. Haziran'da Leroy Sane gibi zorlu bir transferi bitirebilen bir başkan ve yönetim, istediği zaman transfer yapabiliyor demektir.)

Bu yaşandı bundan zerre şüphem yok. Adım kadar eminim ama ispatlayamıyorum. Sadece geçen seneki Kerem transferi mevzusunda yukarılardan gelen telefonu ve tüm camia izin vermeyin diye feryat ederken apar topar verdikleri izni örnek verebilirim. Türkiye'nin en şerefli kulübüne geldim ayağı ile konuşup ekmek yediği kaba tüküren o haysiyetsizin transferine izin vermeme hakkı vardı Galatasaray'ın. Ali Koç bile yaptığı açıklamaları, yediği naneleri bildiği için direkt olarak Galatasaray kulübünü arayıp rica etmeye yüzü olmadığı için Spor Bakanını veya daha yukarılardan birilerine telefon ettirdi, emri vaki yaptırdı. Sonra transferler ile futbol şubesi ile en son ilişkili olan Eray Yazgan'ı medyanın önüne atıp izin verdiklerini açıklattılar. Eray da yok ligin abisiyiz bilmem ne diye zırvalayıp konuşmayı bitirdi. Diplomaside bunun tek bir açıklaması var; "Mecburen izin verdik, gelen telefonda muhatap kaldığımız isme hayır demeye g.tümüz yemedi, biz de kamera karşısına bile geçemiyoruz, Eray'ı önünüze atıp ligin abisiyiz vs... diye saçmalayıp konuyu kapatıyoruz."
Bu olayın hemen sonrasında ise chobanisporlu yorumcu ve sosyal medya fenomenlerinin "Deveden büyük fil var" diyerek Galatasaray kulübüyle alay ettikleri konuşmalar ve paylaşımlar hala daha aklımda. Balık hafızalı değiliz çok şükür.

Tüm camianın açık muhalefetine rağmen bir telefonla, siyasi korkuları veya çıkarları uğruna bu transfere izin veren bir sinek ikili, bir talimatla veya bir telkinle sezonu da satar. "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" diye ciyaklıyordu bir aralar. Ayinede görünen işin bu başkan...

Senelerdir medyada, sosyal medyada, federasyon nezdinde, yayıncı kuruluş nezdinde, kulübünü alenen açık hedef haline getiriyorlar. Herkes ağzına gelen her şeyi söyleyebiliyor ve bir yaptırımla da karşılaşmıyorlar. Sen de bile isteye sessiz kalıyorsun çünkü o yönde talimat aldın büyük başkanım, hepimiz biliyoruz. Şevketlü ve Haşmetlü Hünkarımız efendimiz, futbolda sıkışan gazı, sinek ikili olan seni pasifize ederek Galatasaray üzerinden kolayca alıyor. Bundan dolayı Galatasaray'a küfür ve hakaret serbest. Sen de orada ben Galatasaray başkanıyım diye oturuyorsun, sana yazıklar olsun.

Bunları görmediğimizi, anlamadığımızı, anlamayacağımızı zannediyor büyük başkanımız :)) Kendi aptalca yalanlarına inanacak çok sayıda taraftarımız vardır kabul ediyorum amma ve lakin Galatasaray taraftarının önemli bir kısmı da vardır ki kaçın kurasıdır, cin gibidir çarpar adamı. Bir gün çok fena çarpılacaksın.

Son düzenleme:
Defol git yaaa

Bıhtıhh artık bıhtıhhhh

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan Buruk ile Erden Timur olmasa ilk sezonununda istifa edecek adam önce Erden Timur u yedi şimdi de Okan Buruk u yeme peşinde. Taraftar da 4 sene üstüste şampiyon yapmış hocasına gerekli saygıyı göstermeyip bu adama destek veriyor.

Geri
Üst Alt